Drugarice moja draga...

I zato shto samo kenjate neshto i izvoljevate...

acrobatsp7.gif

Profimare:
@tauren
A decko-devojka od nje-tebe nikad ne sazna za to? :)

Kako god ne podrzavam takvu vrstu prijatejstva jer "napolju" imas milion devojaka sa kojima mozes to da radis ;) a malo prijatelja ima...

Naravno, i ja tako mislim, nego slusham razne priche a to je uvek popularna tema, pa rekoh da malo ubijemo vreme.. starim dobrim, "popravi mi raspolozenje druze, natakni me na uze" temama.

Mislim da ne postoji pravo pravcato drugarsvo izmedju muskaraca i zena, osim ako nije zapoceto kada ste bili sasvim mali klinci, pa se nastavilo - ono od prvog osnovne pa dalje. Takodje mislim da svaka zaljubljenost koja predje u vezu, radja ljubav i pod obavezno prijateljstvo, ali se onda te dve emotivne sfere mesaju... Meni su svi frajeri bili i prijatelji, sa vecinom sam i danas u totalno ok odnosima, pa kapiram da smo negde ostali prijatelji. Kad veza pukne, ako ne pukne na mnogo ruzan nacin, uglavnom ostajes prijatelj sa tom osobom, ipak ste podelili toliko toga, to se ne zaboravlja...

Tauren_Chieftan:
Savremeno prijateljstvo, prijatelji koji osecaju sexualnu privlacnost medju sobom, ponekad se kresnu uprkos tome shto imaju dechka devojku, ako im dodje, posle toga oboje shvataju da je to cisto prijateljski, i da nema posledica, nastavljaju normalno da se druze bez posledica po dechka ili devojku... sve cesca pojava medju danasnjom omladinom... Kakva su vasa misljenja povodom ovoga???

Yebo te, gde ja zivim? I sta kazes, normalno? Sad cu da pozovem nekog od drugara da pitam. Mozda bi me neko od njih poyebo, a ja nemam pojma? :shock:

Back