tweet-tweet
Primećen član
- Poruka
- 861
Hard as a rock:Rasto, šta uradi sa temom Banda forumska? Šta se desilo, što obrisa?
E, da steta, meni se bas svidelo.......
Sto si Rasta masta of a dizasta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hard as a rock:Rasto, šta uradi sa temom Banda forumska? Šta se desilo, što obrisa?
Profimare:@tauren
A decko-devojka od nje-tebe nikad ne sazna za to?
Kako god ne podrzavam takvu vrstu prijatejstva jer "napolju" imas milion devojaka sa kojima mozes to da radisa malo prijatelja ima...
Tauren_Chieftan:Savremeno prijateljstvo, prijatelji koji osecaju sexualnu privlacnost medju sobom, ponekad se kresnu uprkos tome shto imaju dechka devojku, ako im dodje, posle toga oboje shvataju da je to cisto prijateljski, i da nema posledica, nastavljaju normalno da se druze bez posledica po dechka ili devojku... sve cesca pojava medju danasnjom omladinom... Kakva su vasa misljenja povodom ovoga???
Kuckandra:Yebo te, gde ja zivim? I sta kazes, normalno? Sad cu da pozovem nekog od drugara da pitam. Mozda bi me neko od njih poyebo, a ja nemam pojma? :shock:
...zene kad varaju najcesce varaju bez emocija, a zbog jake sexualne zelje...chika_doktor:mada, za zene je sve iz jakih emocijataako cu i ja veceras trpati drugu iz veeelikih emocija