- Poruka
- 70.749
Nije, direktna je. Nista ispod 50cm, kandzi i tako to.Možda zato što tvoji primerci liče na mix vuka i ogromnog šišmiša.
Nadam se da nije latentna zofilija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, direktna je. Nista ispod 50cm, kandzi i tako to.Možda zato što tvoji primerci liče na mix vuka i ogromnog šišmiša.
Nadam se da nije latentna zofilija.
Meni bar 50% ljudi koje upoznam i šta sve ovde(po forumu) ne pročitah i deluje kao da su ljudi " lost in space", ili ti iz neke "druge dimenzije"!Recimo da postoje druge inteligentne vrste slicne nama,(vidjeti sliku) vanzemaljci sta god, da li bi ste imali sex sa njima ?
Pogledajte prilog 794196
Ova ima dve piceRecimo da postoje druge inteligentne vrste slicne nama,(vidjeti sliku) vanzemaljci sta god, da li bi ste imali sex sa njima ?
Pogledajte prilog 794196
Koga sam vređao? I nisam moderator.@Grindelwald mislim da nije eticki, tebi kao moderatoru, podrzavanje vredjanja clanova.
Mislila sam da si malo na visem nivou po svakom pitanju pa i humora.
Za utucane pojedince ukoliko treba da objasnjavam.
Vec bi me smrad i visak dlaka tih cudovista odbilo.
Stvarno ne mogu da verujem da treba da se objanjavamZalosno.
Ajd kaži ti nama, a što se ti toliko primaš?@Grindelwald mislim da nije eticki, tebi kao moderatoru, podrzavanje vredjanja clanova.
Mislila sam da si malo na visem nivou po svakom pitanju pa i humora.
Za utucane pojedince ukoliko treba da objasnjavam.
Vec bi me smrad i visak dlaka tih cudovista odbilo.
Stvarno ne mogu da verujem da treba da se objanjavamZalosno.
Ja i dalje ne znam šta sam uradio i koga sam vređao.Ajd kaži ti nama, a što se ti toliko primaš?
Ja ne vidim da te je iko uvredio ili etiketirao, zato opusti se, deluje sumnjivo koliko se trudiš da objasniš kako i zašto si okačila te slike, neko može svašta da pomisli; po sistemu - gde ima dima, ima i vatre
Kratka horor prica:Ja i dalje ne znam šta sam uradio i koga sam vređao.
Pitam se kako li vrši veliku nuždu sa prednjim delomRecimo da postoje druge inteligentne vrste slicne nama,(vidjeti sliku) vanzemaljci sta god, da li bi ste imali sex sa njima ?
Pogledajte prilog 794196
Posto smo mi ovde izmislili istrazivanje seksualnosti?mogu vam retji da je vash forum otishao u tri lepe .............
Jeste spasla si semogu vam retji da je vash forum otishao u tri lepe .............
Jeste spasla si se