Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Recimo da postoje druge inteligentne vrste slicne nama,(vidjeti sliku) vanzemaljci sta god, da li bi ste imali sex sa njima ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od toga kakvi su uslovi za seks. Probao bih ako je mogućeRecimo da postoje druge inteligentne vrste slicne nama,(vidjeti sliku) vanzemaljci sta god, da li bi ste imali sex sa njima ?
Pogledajte prilog 794196
Nije mislio konkretno na vrstu sa slike. Već na druge vrste, vanzemaljce (nevezano za sliku).M jok brate sve te napredne ratnice nista tu nema zenstveno
Šta ako su glupe? Recimo, mužjaci sa druge planete su inteligentni da doputuju do zemlje a ženke nisu. Je li bi tada odgovaralo pošto im manjka inteligencija?Ma sva ta napredna inteligencija ubija zenstvenost
Je li tebi to oduvek bio nick? Ja ladno nisam ni primetio. Ili si možda menjao? XDPa da ,glupi ljudi se najbolje iebu
Bolesniku šta ti gledaš. (da bih ti to rekao znači da sam i ja pogledao)joooj u hentaiu toga ima na tone![]()
Bolje obratno. Mi njih.Prica o tim drugim vrstama uglavnom ide kako zele da nas porobe, pojedu ... ne znam ni jednu gdje zele samo da nas pojebu![]()
Prica o tim drugim vrstama uglavnom ide kako zele da nas porobe, pojedu ... ne znam ni jednu gdje zele samo da nas pojebu![]()
Nisam menjaoJe li tebi to oduvek bio nick? Ja ladno nisam ni primetio. Ili si možda menjao? XD
E pa ja nisam znala kad su me pitali, pa mi objasniliBolesniku šta ti gledaš. (da bih ti to rekao znači da sam i ja pogledao)![]()
citao sam neka iskustva...svi su zavrsili ozraceni..tako da..neka hvala.. vise volim domacu picuPrica o tim drugim vrstama uglavnom ide kako zele da nas porobe, pojedu ... ne znam ni jednu gdje zele samo da nas pojebu![]()
A dobro, valjda zato što si žensko (i guess) pa te to nije zanimalo. Ali kad sam teen i visiš tamo uzavrelih hormona, onda budeš u fazonu: Ma daj da vidim šta je to.E pa ja nisam znala kad su me pitali, pa mi objasnili![]()
A od priloga šta biraš?citao sam neka iskustva...svi su zavrsili ozraceni..tako da..neka hvala.. vise volim domacu picu![]()
citao sam neka iskustva...svi su zavrsili ozraceni..tako da..neka hvala.. vise volim domacu picu![]()
A dobro, valjda zato što si žensko (i guess) pa te to nije zanimalo. Ali kad sam teen i visiš tamo uzavrelih hormona, onda budeš u fazonu: Ma daj da vidim šta je to.
jes pa da izgleda da je sondiram kad udjemPa šta fali da posle malo svetlucaš, varničiš i tako..
citao sam neka iskustva...svi su zavrsili ozraceni..tako da..neka hvala.. vise volim domacu picu![]()