Druga strana side

Vojmi oca :pop:

Ma dajte bre ljudi, toliko doktora a da nijedan ne propeva kao sto je neko vec rekao. Verujem da je HIV vestacki virus, ali ovo ostalo mi je malo previse.

Da... pevaju... Sestra studira medicinu i prica mi sta se tamo po fakultetu govorka. Profesorima je zabranjeno da uticu na djake u vezi sa vakcinaciom, ali su im toplo preporucili da vakcinu ne primaju....
Doktori pevaju, ali ne toliko javno i glasno, jer nemaju sredstava za to kao ove kompanije kojima je u interesu da se sto vise ljudi vakcinise...

Upravo tako.e verujem da sida ne postoji, niti verujem da ljude namerno truju istom...ali mogu svariti da kompanije namerno odugovlace sa "vakcinom", da bi izmuzli sto vise para....

Mislim, realno... koliko godina istrazuju sidu, muckaju lek i tako??? Uz svu modernu nauku i tehnologiju?
I jos je nisu pronasli???

A rak??

A vidite, usput su izmajmunisali lecenje maticnim celijama, turaju nanorobote u krvotok i tako....

Hiv virus sam ne ubija, on vam toliko oslabi odbrambeni sistem da umirete od neke bolesti, kad vam savlada odbrambeni sistem skroz onda mozete umreti od prve bolesti koja vam se nadje.
To je sto ja znam o sidi.

Ali ako nekog interesuje moze malo da pronadje par stvari o MMS u, nije mms poruka sa mobilnog...pre nego sto pocnete da laprdate hehe
Sajt koji ja imam je na madjarskom pa ne vredi da ga postavim. Pa evo na engleskom http://www.themiraclemineralsupplement.com/
Sad se setih da me jedan lik iz BG nazvao jer je hteo nase proizvode da ubaci pored njegovih, kad sam ga pitao sta prodaje rekao je sad pocinje da uvozi MMS, *** sad tek kontam da mogu nabaviti hahaha

Poslednja izmena:
Pa koliko sam ja upucen niko ne umire od virusa HIV-a ( human immunodeficiency virus ) tj virusa koji izaziva AIDS ( acquired immunodeficiency syndrome ). Znaci umires od posledica nesposobnosti tvoga tela da se brani od raznih drugih bolesti ( prehlade, gripe.... ).

Zato je i sam period dok HIV pozitivne ne postanu nosioci AIDS-a veoma dug. Neki uz redovno menjane krvi mogu da prezive i nekoliko decenija.

A dal je vestacki stvoren ili ne, u to zaista nemam nameru da se uplicem. Mozda jeste a mozda i nije. Jedino sto znam da virus kao sam virus i nije opasan kao recimo EBOLA.
Pre bi se plasio da se neki retard koji nosi EBOLU ne raznese nego neko ko ima HIV. Jer Ebola za razliku od HIV-a ubija za manje od 10 dana, a u najtezem obliku smrtnost je 90%...

Poslednja izmena:
A vidite, usput su izmajmunisali lecenje maticnim celijama, turaju nanorobote u krvotok i tako....

nemam pojma sta ti nije jasno u maticnim celijama ( steam cells )? A pogotovo to kada se zna sta rade i sta se zeli postici njima. Npr. uzgajanje organa, lecenje bolesti ( raka, side...)...
Pogotovo mi nije jasno jer to dolazi od osobe koja veruje da smo mi svi retardi kojima upravljaju reptili!!!

Da... pevaju... Sestra studira medicinu i prica mi sta se tamo po fakultetu govorka. Profesorima je zabranjeno da uticu na djake u vezi sa vakcinaciom, ali su im toplo preporucili da vakcinu ne primaju....
Doktori pevaju, ali ne toliko javno i glasno, jer nemaju sredstava za to kao ove kompanije kojima je u interesu da se sto vise ljudi vakcinise...

Nije istina da su nam profesori na fakultetu preporucili da se ne vakcinisemo. Naprotiv, cak su nam rekli da treba da damo primer drugima taki sto cemo prvi da se vakcinisemo.z:((

nemam pojma sta ti nije jasno u maticnim celijama ( steam cells )? A pogotovo to kada se zna sta rade i sta se zeli postici njima. Npr. uzgajanje organa, lecenje bolesti ( raka, side...)...
Pogotovo mi nije jasno jer to dolazi od osobe koja veruje da smo mi svi retardi kojima upravljaju reptili!!!

njemu su jasne stvari oko maticnih celija, pita zasto navodno ne moze da se pronadje lek za rak a mogu da izoluju npr maticne celije i td. pogotovo mi nije jasno odakle si povezao to da sal veruje u postojanje reptila... :zgrudvanje:

Ако људи умиру од лекова, питам се од чега умиру они африканци и остали сиромашни људи који имају сиду, а немају пара за лекове. Мора да су и они део завере.

njemu su jasne stvari oko maticnih celija, pita zasto navodno ne moze da se pronadje lek za rak a mogu da izoluju npr maticne celije i td. pogotovo mi nije jasno odakle si povezao to da sal veruje u postojanje reptila... :zgrudvanje:

Maticne celije nije tesko izolovati jer npr kostana srz je puna njih, pa onda iz embriona i takodje iz krvi pupcane vrpce koja je ostala nakon rodjenja deteta. Pa kao sto vidis nije ih tesko izolovati. tesko ih je "naterati" da rade ono sto mi hocemo.

A mislio sam da je Sal iz te price o reptilima. Sorry

To je već neko morao ovladati nanotehnologijom da bi stvorio "viruse".Vrlo je moguće da ti nanoroboti imaju mogućnosti koje ni doktori ne slute.Nemojte da me neko pogrešno shvati,to ja mislim da je tako.A kad razmislim,mi običan svet smo sami krivi što smo dozvolili da vladaju nama.Mi naivni i oni to iskoristili.

"Berlinski pacijent" izlečen od HIV-a

147990_timoti-braun-ap_f.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/258043/Berlinski-pacijent-izlecen-od-HIVa

Овај човек никако не одговара онима који су сиду креирали. Разним тајним друштвим,Билделберизма, Рокфелерима,Ротшилдима.. онима који владају светом, који народ држе у лажи, који васпитавају исти да им прљави профит буде центар убогих живота а материјализам и самим тим матерјалне безвезарије циљеви!

Шта ће сада та ВИП олигархија?!! Или су можда пронашли нову пошаст попут ове у Немачкој па им сида више није потребна.

Back