Drug za sex

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da li ja trazim nemoguce?:
A da li je normalno da od takvog nekog kao 'druga' za sex ocekujes da bude s tobom nezan dok god ste zajedno...? Ja sam imala tako neku semu,znamo zasto sam tu, kao zezamo se, gledamo TV, onda bude sex,2 minuta kasnije decko se brzo obuce i otrci opet da gleda TV ili vrati se svojim obavezama kao da nista nije bilo i nema vise pipanja...koliko god dugo posle sex-a ja ostala kod njega. Ja u njega nisam zaljubljena, ali volim da se mazim, i volim neznost...i ne ocekujem da se zivkamo, kada nismo raspolozeni za sex, ali ocekujem kad sam s njim da smo sve vreme...bliski, a ne samo od pola 10 do 10.
:?: Da li te veze bez veze uvek tako funkcionisu?
Hm... Ovaj "moj" idiot se slicno ponasao. Doduse, on bude sa mnom to vece, a od sutra se ponasa kao da nista nije bilo. Mada, mi smo vec imali podugu istoriju i mnogo smo vise vremena provodili zajedno (cisto prijateljski). Mada znam kako je otuzan taj osecaj kad prodje 10 sati. :(
Ma, bre, svaka zena na ovom svetu zasluzuje nekoga ko ce joj ciniti zivot lepsim i laksim! Sve ove f*drugove, i ostale debile koji nam oduzimaju energiju i iscrpljuju nas, treba eliminisati! Bar sam ja tako uradila i nisam se pokajala...Jeste tesko, ali znam da je tako najbolje!
Ako nismo srecni, verovatno nismo na dobrom putu...i nesto treba menjati...

drugarichica:
Starija:
Zar nije logicno da muskarci traze iskusnije i zrelije zene. Npr. oni ozene neku neiskusnu i ona uopste ne ume da ceni to sto je njegov npr. king size ili da zna ako je srednji ili ako je nedaj boze pa malecan. Sta neiskusna devojka zna njoj je to sve isto ona je samo cula ili videla na TV-u u domacim filmovima da treba rasiriti noge i to je sve, ona cak ne zna ni da ceni kvalitetan seks normalno jer i ne zna sta je kvalitetno a sta ne i sad sta mislite kako je takvom muskarcu (koji se pretpostavimo bash trudi i stalo mu je jer to su muskarci to je njima krvotok to im je sve) kada posle svega ne dobije zasluzenu pohvalu jer ova naivka ne ume da ceni njegovo znanje i imanje. Da li ce takvom muskarcu dosaditi i takav kvazi seks jednog dana pa ce jednostavno potraziti zenu koja ume i zna da ceni prave vrednosti??

Pa sve je to lepo, ali nije to tema :lol: Mislim...sto se zenio naivkom koja ne zna da ceni prave vrednosti :?: I uvek moze da se razvede i ozeni tebe koja to umes da cenis :twisted: Ako mu je bas toliko tesko...
Nego ...nije to tema drugarice....
Mame ti? E vish ja mislim da niko na ovom forumu uopste i ne moze da promashi temu.

nije bitno:
Imam i ja takav slucaj, uzivamo u tome kad se desi, ali ne pricamo o tome, niko nema obaveze prema onom drugom i kad se vidimo ovako pravimo se da se nista ne desava. Ne znam koliko smo normalni jer ponekad on povede svoju devojku, a ja svog decka i izadjemo u 4ro. Sta ce biti posle, prepustamo sudbini!

pa probajte sex u cetvoro!

Back