- Poruka
- 21.848
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaaa...ja nisam zavisnik...koliko znam, boga mi nisam
Ruku na srce, prilican sam strejtas ali ako bih imala porok to bi bila narkomanija...imam sklonost ali, tu dolazimo do vazne stvari, trigeri ne mogu da poljujaju stabilnu licnost. Uzrok navlake nije porok sam po sebi vec neki problem. Isti je slucaj i sa agresivnim ponasanjem, alkoholom, cigaretama, prejedanjem...covek postaje zavisnik zbog natalozenih problema koji najcesce nisu povezani sa samim porokom.
belo...

Naravno da je smrt alkoholu, jer je on činio ružnu prošlost i obećava sjajnu budućnost.zato ne smrt alkoholu, nego smrt dijetama.![]()
![]()
klinci, djuskanje, zujanje?to ti nesto ortak prebacio, pa moras da podelis sa 4umom?
nije tacno, ljudi se drogiraju zato sto je droga lijepa!
a ljubav je slepa.
Paaaa...ja nisam zavisnik...koliko znam, boga mi nisam
Ruku na srce, prilican sam strejtas ali ako bih imala porok to bi bila narkomanija...imam sklonost ali, tu dolazimo do vazne stvari, trigeri ne mogu da poljujaju stabilnu licnost. Uzrok navlake nije porok sam po sebi vec neki problem. Isti je slucaj i sa agresivnim ponasanjem, alkoholom, cigaretama, prejedanjem...covek postaje zavisnik zbog natalozenih problema koji najcesce nisu povezani sa samim porokom.
To jeste tako. Struktura licnosti koja je sklona da lako postane zavisna
Ali, ne treba potceniti biohemiju.
Mnogi su mislili da su jaci od toga, da je sve samo do njih, da nema sanse da se navuku, da se to desava samo slabim sysicama
Kad tamo, a ono....medjutim
))Naravno da je smrt alkoholu, jer je on činio ružnu prošlost i obećava sjajnu budućnost.
napravili citavu pricu oko jednog mog posta....sto bi rekli srpska posla, a u ovom slucaju 4umaska posla.
nego daco, vidim da si u sve upucen kako i sta funkcionise.![]()
Sto rece juce neka curica na LJiS-u nije sve za javnost... 
Ма све је ОК, него ми било занимљиво што си се зачудила како вас три пола литре вискија(а ако је било пола флаше онда је вероватно пола од 7,5 децилитара) није дрмнуло, а та количина је безначајна.ajde realno alkohol moze vise da steti, nego da koristi. opet postoji granica, samo je pitanje sklonosti i osecaja za tu granicu. zato i napisah da sto se deteta tice ne bih imala poverenja, kao sto ga imam u sebe, jer svi se razlikujemo, cak i kada nam je genetika ista. nema garancije, osim da se pokusa da se dete u startu odvrati od probanja.
Mnogi su mislili da su jaci od toga, da je sve samo do njih, da nema sanse da se navuku, da se to desava samo slabim sysicama
Cuti sestro, ne kvari mi imidz sveca...Sto rece juce neka curica na LJiS-u nije sve za javnost...
![]()

Ма све је ОК, него ми било занимљиво што си се зачудила како вас три пола литре вискија(а ако је било пола флаше онда је вероватно пола од 7,5 децилитара) није дрмнуло, а та количина је безначајна.
Мсм изненађење би било да сте се контузовале.
nisam ja nista rekla...ti si pricao, ja sam cutala.![]()
pola litre, ne pola flase. ono sto je meni cudno nije sto smo mi ostale na nogama, nego sto zene mahom kada pricaju o alkoholu kazu da im je dovoljna npr. casa vina ili piva da ih uhvati ili im se spava ili tako nesto, sto se meni, a ni mojim drugaricama ne desava od te kolicine. ruku na srce mi uvek dobro i klopamo kada se nadjemo, pa ako zasednemo malo duze...duze od kafe.

Pristalica sam bioloske strukture...vidi onog Nobila recimo, covek je rodjeni agresivac koji pukne ponekad a onda godinama deluje mirno, dobar primer je i Margita za narkomaniju. Ja to zovem rodjen kao porocan. Mislis da ces moci takvu osobu da zauzdas vaspitanjem? Sanse nema. Naravno da bih kao majka pokusala sve sto je mojoj moci kako bih klinca dobro postavila ali to nije garancija da ce mi dete biti neporocno nevezano od drustva, drzave, hipi perioda kroz koji je vecina prosla neokrnjena a predoziranje se zalomilo onim urodjenim...plus minus koleteralna steta. Kruzeci dzoint na uzorku od sto studenata moze da proizvede navlaku kod petoro njih...pa i manje...iako su svi povukli dim.

Mislim da sam propustio najbolje iz tog eksperimentalnog perioda, ladno tada nisam skapirao da postoje i cure...Pristalica sam bioloske strukture...vidi onog Nobila recimo, covek je rodjeni agresivac koji pukne ponekad a onda godinama deluje mirno, dobar primer je i Margita za narkomaniju. Ja to zovem rodjen kao porocan. Mislis da ces moci takvu osobu da zauzdas vaspitanjem? Sanse nema. Naravno da bih kao majka pokusala sve sto je mojoj moci kako bih klinca dobro postavila ali to nije garancija da ce mi dete biti neporocno nevezano od drustva, drzave, hipi perioda kroz koji je vecina prosla neokrnjena a predoziranje se zalomilo onim urodjenim...plus minus koleteralna steta. Kruzeci dzoint na uzorku od sto studenata moze da proizvede navlaku kod petoro njih...pa i manje...iako su svi povukli dim.

ni ja.![]()
![]()
Retko ko podje od heroina...mislim da se to ne desava a cela dva meseca sam gledala u okruznom na praksi one sa narko odeljenja...kako sam tada cula trava je uvod u heroin a spid, tablete u kokain.
Samo sto je kokain skup ali heroin ti je da padnes u saaaaaaan a kokain da naucis kineski za noc.
ja se stvarno ne razumem u koje kakve droge i kakvih sve ima na trzistu, al' mislim da je kod heroina proba vec pocetak zavisnosti. pretpostavljam da ima jos takvih. sa druge strane si u pravu za sklonosti koje su urodjenje. ja bih ko ova 4umashica sto je pisala da vodam decu da vide posledice i da im uteram strah.![]()