Droga

ja nisma probala drogu, al smo zato pre neki dan nas tri stukle pola litre viskija i ostale na nogama. druzile smo se sa dzekijem. :lol: u casama mislim da je to negde pet ipo casa svaka. bruka za zenski rod. :(
Смрт алкохолу и његовим дериватима.
Иначе по' литре жестине ма које врсте, на три здраве девојке/жене је далеко, и то из све снаге, од дозис леталис минима.

Poslednja izmena:
Zavisi u kakvoj su formi cure, vidjao sam i nekadasnje kronere koji se sada kad su pezioneri obeznane i od dve casice radze, trening je i tu najvazniji.
Битно само да нису гладне, иначе то је мало јаче од 3 чашице од 0.5 по њушки + што су оне то теглиле ко ситна црева.

Битно само да нису гладне, иначе то је мало јаче од 3 чашице од 0.5 по њушки + што су оне то теглиле ко ситна црева.

Najverovatnije su ga gustirale tokom citave veceri, rade tako svi klinci, mogu se videti kako djuskaju sa praznim pivskim flasama u ruci, da ne bi morali da narucuju pice, sto kaze neki klinac ortaku "napuni je bar cesmovacom kad je nosas, da se ne blamiras"... Ebg, kriza, besparica, a zujati se mora.

Najverovatnije su ga gustirale tokom citave veceri, rade tako svi klinci, mogu se videti kako djuskaju sa praznim pivskim flasama u ruci, da ne bi morali da narucuju pice, sto kaze neki klinac ortaku "napuni je bar cesmovacom kad je nosas, da se ne blamiras"... Ebg, kriza, besparica, a zujati se mora.
А па данашњи клинци пошто су бездинаровићи, имају неку припрему, кући, или у парку, па тек кад се налипају течне базе иду на хот места.

Da, zabavni program im je uglavnom isti, najpre u trafiku po cugu, pa parkic, a kad se urade upad u klub (ako se poznaju sa krkanima na ulazu tim bolje). Cak se i vecina incidenata desava oko najaktuelnijih trafika i po parkicima, a ne u klubovima i kafeima, interventna stalno obilazi one trafike oko kojih je najveca guzva... A i sam razvoj novih vidova ambalaze ide deci na ruku, plasticne flase od dva kila su bile revolucija, to je znatno uticalo na kreiranje provoda...

Ček bre, ispade da oni koji nikada nisu probali ni jednu vrstu droge niti su bauljali do kuće alkoloisani su zatucani, od komarca prave slona, nisu osetili čari studiranja i adolescencije, ne vole sve što vole mladi i sl. Nikada nisam probala drogu, ni travu, ni ekstazi, niti bilo koje druge pilule-za-lilule, nisam se obeznanila od alkohola, niti bila pripita a kamoli pijana. Ne volim gubitak kontrole nad sopstvenim ponašanjem.

Jer nije reč samo o potencijalnoj zavisnosti već o tome da kada smo pijani/drogirani ranjivi smo i izloženi opasnosti da sami sebe povredimo, da nas neko drugi siluje, izmaltretira, ubije, odvede i zakopa u naeku jarugu. To je ono što treba pričati detetu. I da pazi sa kime se druži, jer ako dođe u situaciju da izgubi kontrolu nad sobom zbog droge/alkohola imaće uz sebe prave prijatelje koji će ga odvesti kući, ako već nije u stanju da pozove roditelje.

I ne, ne podržavam "biti mlad, znači probati sve" stav. Mladost ne isključuje odgovornost za sopstveni život.

ala ga je opravila svaka joj cast :brus:

Ček bre, ispade da oni koji nikada nisu probali ni jednu vrstu droge niti su bauljali do kuće alkoloisani su zatucani, od komarca prave slona, nisu osetili čari studiranja i adolescencije, ne vole sve što vole mladi i sl. Nikada nisam probala drogu, ni travu, ni ekstazi, niti bilo koje druge pilule-za-lilule, nisam se obeznanila od alkohola, niti bila pripita a kamoli pijana. Ne volim gubitak kontrole nad sopstvenim ponašanjem.

Jer nije reč samo o potencijalnoj zavisnosti već o tome da kada smo pijani/drogirani ranjivi smo i izloženi opasnosti da sami sebe povredimo, da nas neko drugi siluje, izmaltretira, ubije, odvede i zakopa u neku jarugu. To je ono što treba pričati detetu. I da pazi sa kime se druži, jer ako dođe u situaciju da izgubi kontrolu nad sobom zbog droge/alkohola imaće uz sebe prave prijatelje koji će ga odvesti kući, ako već nije u stanju da pozove roditelje.

I ne, ne podržavam "biti mlad, znači probati sve" stav. Mladost ne isključuje odgovornost za sopstveni život.
Samo cu se nadovezati, mislim da si u pravu, ali zanimljivo je da su neki od onih koji su izbegavali poroke u periodu rane mladosti kasnije poceli da ih upraznjavaju i tesko ih se oslobadjaju u zrelim godinama. Nije to neko pravilo, neki mehanizam delovanja i ponasanja, ali moze se zapaziti kod jednog broja ljudi...

Jer nije reč samo o potencijalnoj zavisnosti već o tome da kada smo pijani/drogirani ranjivi smo i izloženi opasnosti da sami sebe povredimo, da nas neko drugi siluje, izmaltretira, ubije, odvede i zakopa u naeku jarugu. To je ono što treba pričati detetu. I da pazi sa kime se druži, jer ako dođe u situaciju da izgubi kontrolu nad sobom zbog droge/alkohola imaće uz sebe prave prijatelje koji će ga odvesti kući, ako već nije u stanju da pozove roditelje.

Ko je ovo rekao? Tačno bolduj deo u kom je ovo napisano.

Смрт алкохолу и његовим дериватима.
Иначе по' литре жестине ма које врсте, на три здраве девојке/жене је далеко, и то из све снаге, од дозис леталис минима.

zdrave i prave. :smeker:

samo da neko sad ne napise - a u glavu zdrave? :lol:

@tema...nemam pojma sta bih radila sa aspekta roditelja. ja u sebe imam poverenja,znam da necu otici do tacke sa koje ne bih mogla da se vratim. ali, dal ce dete imati slicnosti sa mnom, dal ce osetiti granice? ne znam cak ni kako bih reagovala. znam ja da nista ne moze na silu, ali moguce je da bi izbio incident nevidjenih razmera.

zato ne smrt alkoholu, nego smrt dijetama. :mrgreen: :lol:

klinci, djuskanje, zujanje? :lol: to ti nesto ortak prebacio, pa moras da podelis sa 4umom?

А па данашњи клинци пошто су бездинаровићи, имају неку припрему, кући, или у парку, па тек кад се налипају течне базе иду на хот места.

Da, zabavni program im je uglavnom isti, najpre u trafiku po cugu, pa parkic, a kad se urade upad u klub (ako se poznaju sa krkanima na ulazu tim bolje). Cak se i vecina incidenata desava oko najaktuelnijih trafika i po parkicima, a ne u klubovima i kafeima, interventna stalno obilazi one trafike oko kojih je najveca guzva... A i sam razvoj novih vidova ambalaze ide deci na ruku, plasticne flase od dva kila su bile revolucija, to je znatno uticalo na kreiranje provoda...

:rotf: napravili citavu pricu oko jednog mog posta....sto bi rekli srpska posla, a u ovom slucaju 4umaska posla.
nego daco, vidim da si u sve upucen kako i sta funkcionise. :lol:

- - - - - - - - - -

i ja imam povjerenje u sebe, znam da nikad, ali nikad ne bi uzeo nesto jace od kokaina i lsd-a!

vrlo karakteran momak!

Možda je tema za pdf porodica, ali želim da čujem mišljenja sa ovog pdfa.
Kažu da veliki procenat srednjoškolaca, a i osnovaca eksperimentiše sa lakim drogama... travom pogotovo.
Kakav je vaš stav u vezi ovoga i da li znate za te vannastavne aktivnosti vaše dece?
Не свиђа ми се, наравно. Вјеровала бих ја дјетету, но да га друштво и мангупи не навуку: )
Ал међу најдивнијим људима који су прошли кроз мој живот, нема оних који нису дували или се напили ко гузице и слично.
Некако се тако погодило.
Ал мислим да нису прије средње, ал ко зна.
САмо да не буде нека дроља или сиса од човјека.

Paaaa...ja nisam zavisnik...koliko znam, boga mi nisam:lol:

Ruku na srce, prilican sam strejtas ali ako bih imala porok to bi bila narkomanija...imam sklonost ali, tu dolazimo do vazne stvari, trigeri ne mogu da poljujaju stabilnu licnost. Uzrok navlake nije porok sam po sebi vec neki problem. Isti je slucaj i sa agresivnim ponasanjem, alkoholom, cigaretama, prejedanjem...covek postaje zavisnik zbog natalozenih problema koji najcesce nisu povezani sa samim porokom.

Back