gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osnovci ako esperimentišu za njih je motka
srednjoškolci manje više, oni su u periodu kad moraju biti retardirani
Gloriana, to ti je isto. Canabis sativa
Mozda si mislila na marihuanu i skank
Ovo drugo dobija se kad se marihuani stalno podbiraju/kidaju cvetovi tako da ona pravi nove i stalno se drzi u fazi oprasivanja, jer tada proizvodi maksimalnu kolicinu thc-a
to se jasno vidi kad se uzorkuje jedno pa drugo, boja na test papirima postaje dramaticno crvenija zbog neuporedivo vece kolicine thc-a
za zapostavljenu decu ili za njihove egocentricne i nezainteresovane roditelje koji iz licnog konformizma deci ispunjavaju zelje a ne potrebe?
ima takvih slučajeva gde su deca zapostavljana, al ima i slučajeva gde su jednostavno idioti bez obzira na sav trud roditelja.
Pa kad već ne zna šta je dobro a šta nije, jedino rešenje je strah u kosti dok ne odraste i postane odgovoran za sebe
znam iz prve ruke jednog takvog veruj mi
Gloriana, to ti je isto. Canabis sativa
Mozda si mislila na marihuanu i skank
Ovo drugo dobija se kad se marihuani stalno podbiraju/kidaju pupoljci tako da ona pravi nove i stalno se drzi u fazi oprasivanja, jer tada proizvodi maksimalnu kolicinu thc-a
to se jasno vidi kad se uzorkuje jedno pa drugo, boja na test papirima postaje dramaticno crvenija zbog neuporedivo vece kolicine thc-a
Možda je tema za pdf porodica, ali želim da čujem mišljenja sa ovog pdfa.
Kažu da veliki procenat srednjoškolaca, a i osnovaca eksperimentiše sa lakim drogama... travom pogotovo.
Kakav je vaš stav u vezi ovoga i da li znate za te vannastavne aktivnosti vaše dece?
Kažu da veliki procenat srednjoškolaca, a i osnovaca eksperimentiše sa lakim drogama... travom pogotovo.
Kakav je vaš stav u vezi ovoga i da li znate za te vannastavne aktivnosti vaše dece?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/623548-Убијен-у-покушају-пљачке-стана
Mi iz crnacke cetvrte ne mislimo ovako ali dobro de...
Isto...Probala sam travu dva-tri puta iz radoznalosti kao srednjoskolka, videla da to nije za mene i batalila. Nikada nista drugo nisam probala, niti me je ikada vuklo. Stav o svim drogama mi je isti i ne bih bila nimalo tolerantna kada bih saznala da moje dete sutra to konzumira. Pa makar i nesto "bezopasno" kao sto je marihuana. Mene iskreno dusa zaboli kada vidim teske narkomane (alkoholicare takodje). Koliko im droga unistava zivot a oni ne mogu nista protiv toga, jace je od njih. Tuga.![]()