ma u americi su svi to radili..to je kod njih normalno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma u americi su svi to radili..to je kod njih normalno..
Ovde je to 10 puta normalnije nego tamo...ovde se to pocinje u 7 razredu....a tamo sa 21 nisu ni alkohol probali....
Ovde je to 10 puta normalnije nego tamo...ovde se to pocinje u 7 razredu....a tamo sa 21 nisu ni alkohol probali....
ja znam ove koji duvaju..ali to su ugl. skejteri-metalci a sa njima se bas i ne druzim..od mog drustva niko se ne drogira...i nadam se da nece..D
ja razumem da danasnja omladina pije,pusi i drogira se al da sedi na 'ladnom betonu to ne kapiram nikakoznam da je i Dzordz Bush priznao da je u mladosti pusio marijanu
pa moraju ljudi da se upoznaju sa materijom![]()
ja sam vidjao klinci 96 kace to kao status na fejsu.....znaci plakao sam od smeha.......
To je ono kad su se popovi izivljali na narkomane tako sto su ih mlatili lopatama? Jesu li jos govorili: "Ish sotono!"![]()
ne zaboravi da ostave lift otvoren![]()
Zbog cega i koji je razlog povecanih narkotika kod mladih ljudi iskljucivo u SRBIJI !?Po medjunarodnoj anketi Srbija je zemlja sa najvise registrovanih narkomana na BALKANU ?!