Drndanje klice dok...

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A bre sine to je drugo, to kad ocu da svrsi i klitorisno i vaginalbo, al moz da bidne zaebano jer te izbaci od silnog grcenja :lol:

Ja ne vidoh da neka opljune ruku i krene da se dzara :lol:

Pa one nece da ti kazu iskreno, jer je sex u Srbiji ogromna tabu tema, ali postoji ne tako mali broj njih koje uzasno, ali uzasno tesko mogu da svrse vaginalno. A sem toga, ovo povecava seksualni uzitak, i bas zbog toga treba da se koristi kad god se moze, i to zaista nema nikakve veze sa tim kako neko dobro penetrira. Kada je seksualni uzitak u pitanju, treba da se zajebu sve te maco fore i ostale stvari, i da se koncentrise samo i iskljucivo na uzivanje.

Pa one nece da ti kazu iskreno, jer je sex u Srbiji ogromna tabu tema, ali postoji ne tako mali broj njih koje uzasno, ali uzasno tesko mogu da svrse vaginalno. A sem toga, ovo povecava seksualni uzitak, i bas zbog toga treba da se koristi kad god se moze, i to zaista nema nikakve veze sa tim kako neko dobro penetrira. Kada je seksualni uzitak u pitanju, treba da se zajebu sve te maco fore i ostale stvari, i da se koncentrise samo i iskljucivo na uzivanje.

Mislim onda i ne mozes tako da pricas da to uvek neko nekom treba da radi u toku seksualnog cina kad i sam konstatujes da je sve individualno u principu...
Znaci ponekad da, nekad totalno suvisno i bespotrebno... i ima veze i sa majstorom, nije tacno da nema, a opet ima veze i sa samom zenom...
Ako je tolka tabu tema zasto se ovde na ovim stranama toliko pise o svemu tome?

Mislim onda i ne mozes tako da pricas da to uvek neko nekom treba da radi u toku seksualnog cina kad i sam konstatujes da je sve individualno u principu...
Znaci ponekad da, nekad totalno suvisno i bespotrebno... i ima veze i sa majstorom, nije tacno da nema, a opet ima veze i sa samom zenom...
Ako je tolka tabu tema zasto se ovde na ovim stranama toliko pise o svemu tome?

E jes', to sto se pise na Krstarici je dokaz da nesto nije tabu tema :roll:

Pa ima veze sa majstorom u smislu oslobadjanja, majstor ce uvek to sam da radi, i da je oslobodi da i ona to radi.

Pa sve je individualno, i sve zavisi od osobe, ali kada opisujes neku pojavu, ti moras da generalizujes, to je normalna stvar u komunikaciji.

Poslednja izmena:
ja se izvinjavam sto ovako upadam ali... je l ima neko tacan recept recept za oblande?
inace, divna vam je tema, bas onako zblizava ljude i radja neke nove filozofe

ceo margarin
200gr keksa mlevenog
200gr oraha mlevenih
400gr secera (ja smanjim malo, mnogo je)
vanilin secer

rastopis margarin i secer na ringli, sklonis sa ringle dodas keks i orahe, i mazes po korama :aha:

ceo margarin
200gr keksa mlevenog
200gr oraha mlevenih
400gr secera (ja smanjim malo, mnogo je)
vanilin secer

rastopis margarin i secer na ringli, sklonis sa ringle dodas keks i orahe, i mazes po korama :aha:

ekstra!!!

- - - - - - - - - -

ja se izvinjavam sto ovako upadam ali... je l ima neko tacan recept recept za oblande?
inace, divna vam je tema, bas onako zblizava ljude i radja neke nove filozofe

imash li ti recept, zashto si tako swatka? :cmok:

Back