DRKKICA

to i ja kad pitam tako neko pitanje, a svi se prave blesavi...
ma jok...nenene...malo njih ovde drrka...mahom svi imaju redovan seks, vatren seks, tako da im drrkanje ni ne treba, jel...jer drrkanje je za nejebičare...

meni nekako nije spojivo da imaš žensku osobu kraj sebe a da imaš potrebu za tim...misim računam da je pichka pichka i tu šaka ne može da zameni gore navedenu...
misim dobro, možda vi gore fensiji tako ne razmišljate, možda samo ja retrogradan to tako gledam, al eto...

meni nekako nije spojivo da imaš žensku osobu kraj sebe a da imaš potrebu za tim...misim računam da je pichka pichka i tu šaka ne može da zameni gore navedenu...
misim dobro, možda vi gore fensiji tako ne razmišljate, možda samo ja retrogradan to tako gledam, al eto...

Prike, sreća pa imam ruku, pa nekako mogu da prekratim neyebeetzoo. Moš ti reći šta oćeš, ali meni je malo jednom dvomesečno. Da je barem jednom mesečno, pa ajde...

Nije sramota, jer koliko god da je seks bolji, odnos ruka-mozak-genitalija je ipak nesto drugacije. Nema tu ustezanja, da l' da probamo ovo, da l' ce da se naljuti da l' ce da odbije, jednostavno pustis masti na volju, bez osude, ritmom koji ti prija. Ne vidim nista lose i da je neko u vezi pa da mu treba izduvni ventil, ne vidjaju se ljudi svakog dana, neko ima vecu zelju, ovom drugom nije do seksa, ili nije tu, ne moze, sta fali onda malo. Jedini je problem kada neko ima voljnog partnera koji hoce, a ovaj bira Desanku, e tu je problem.

Ja sam počeo sa drk. sa nekih 9, 10 godina, još ni pubertet nije počeo.
Sećam se da su me i moji već bili provalili....
Posle se nastavilo...
Danas isto...
I nema to veze sa sexom, čak kad ga ima više, više se i drk...barem kod mene...
To je tako kod nas sexualnih....

A pazi ti nju. Hoce da zna kada si drknuo zadnji put. KAKO? (na krovu sta?) i plus na sta? Najtimnije a? Hoces i jmbg da ti dam? Racun u banci? Kada si ti drknula zadnji put, kako, i na sta si mislila? I nemoj sa onim pricama da si mislila na dragog ili na crnca i da si to radila prsticima ili pink dildom.

- - - - - - - - - -

Ovde se kao upises. Kao pu ja. Svrsh ja !
Drkaona.

eeeee,ja u vojsci na strazi,ala sam ga shlajfovao:lol:
ponesem hleba,slanine,luka,novine,dzojus
i onda kada dodjem na smenu rasirim novine,isecem lepo sve,najedem se,ispalim kuburu da se izbacam,i ondaaaaaaaaa GAS
malo leva malo desna hopa cupa:)

- - - - - - - - - -

i onda zaspim

Back