Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
E, Pevačice... a ti znaš sve do jednog kakav ko ima, a ništa nisi "kao" konzumirala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, Pevačice... a ti znaš sve do jednog kakav ko ima, a ništa nisi "kao" konzumirala![]()
a el si im i setao kozicu?![]()
je l' pasla?![]()
Imam dosta drugara, ali i bivsih momaka, koji su obrezani, ja nisam imala sa njima nista, ali moje drugarice, koje su bile u vezi sa njima su mi pricale svasta. Ipak, ono sto su se sve slozile je da im a.dugo treba da dodju do vrhunc[/COLOR]
Manje - vise znam. Oni mi pokazuju, nije mi prijatno, ali sta da radim. Eto, ovog mog sadasnjeg decka jos nisam odmerila.![]()
Ok, a šta ti osetiš kada ti se pokažu tako? Kakvo osećanje te obuzme?![]()
ona se užasne tog monstruma...![]()
a odakle tebi ovaj buketic?![]()
bože, žapsi, pa uslikam svaki, imam lični album![]()
Imam dosta drugara, ali i bivsih momaka, koji su obrezani, ja nisam imala sa njima nista, ali moje drugarice, koje su bile u vezi sa njima su mi pricale svasta. Ipak, ono sto su se sve slozile je da im dugo treba da dodju do vrhunca.
Mozda bi bilo najbolje da sam isprobas
jel se to razlikuje mnogo od ne obrezanih?
Imaju li ženke sa tim problema?
pevacici ne smeta obrezani kako ja znam... cak sta vise viseeee, ona ih voli..veruj mi
E, Pevačice... a ti znaš sve do jednog kakav ko ima, a ništa nisi "kao" konzumirala![]()
Meni nije bitan polni organ, nego emotivni.