Drit kao hobi

laki_grcica

Početnik
Poruka
14
Eo da napišem nekoliko stvari o tome vjerovatno nekog zanima ovo kao neki svoj hobi :)
Našao nissan silviu s12 1.8 turbo u lošem stanju ,auta za drift se ubilo.
Prvo problemi su nastali kada je trebalo auto otjerati majstoru nema ko popraviti ,slabo ko se razumije. :D
Drugo ,djelova slabo, a i skupi :) sve se pravi home made
Trece ,znao sam da je skup hobi ali ovolikao jao :D
Ali ako vam je baš čef ko voli nek izvoli :)
Ali ja sam se polakao uvezo sa ljudima,kada kupite nissana kao da postojate član neke porodice kao da ste braća,ta činjenica me fascinira,i sve se da saznati,popraviti,doraditi kada se informišete sa istim ljudima
Uglavnom još sam u fazi učenja,a i auto nije još spremno,šperovan dif,spušten i sl

toliko pozdrav

Gledam ovo i pitam se, dal ce cigara da ti padne medju noge ili ces da pogodis neko drvo ili ce da ti pootpadaju tockovi sa ovog krsa koji ne verujem da trenutno ima vise od 80 ks.

A i refleksi su ti ... :D

ahahahah ,nije krš naprotiv,nego na izduvu jedan dihtung pušta pa ovoliko se dere,naprotiv auto auto je skroz tehnički ispravno osim
doduše jedne krajnice koja ima malo lufta ,ima 122 hp sa tim da turbina radi na manjem pritisku

A pošto sumnjas u moje vozačke sposobnosti da te "ušutkam" sa ovim videom :D :D šalim se malo
velika je razlika voziti fwd i rwd tj prednja i zadnja vuča

Tom autu je dusa izvadjena, 25 godina, a nije ga vozila apotekarka (vikendom na pijac).

Kasnis sa kontrom dosta ... pa pogledaj video.

Nije lose ovo sa parkiranjem.

A i sta ce ti ona cigara?

Back