zvezdarac81
Aktivan član
- Poruka
- 1.559
Дриблинг Марадоне и Кустурице у Кану
Srbenda......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дриблинг Марадоне и Кустурице у Кану
trenutno je Srbin al ako mu Milo ponudi vece brdo od onog sto je dobio od Voje na Mokroj gori bice i Crnogorac ako treba , samo da se i Rvati ne dosete pa mu ponude neko jadransko ostrvo onda ode Nemanja u latine ionako je to jedina vera u kojoj se jos nije oprobao![]()

Ево ЖУТИ ПАЦИЈЕНТИ су без текста - и почеше са сељаклуцима и ударцима који приличе онима што дринкују пиво испред самопослуге.........пих........

Пацови,пацовчине.

*****Аксентије:Kusta je umetnik van vremena i prostora,svoje delovanje ne ograničava onim što čine smrtnici u nagonu za preživljavanjem.On ima svoj svet u koji prima svakog sa uvažavanjem i željom da mu se pridruži u večnoj potrazi za istinom.To je čovek koji želi poštovanje i za sebe i za ono što radi,a radi ono što oseća,nosi u sebi.Nije ni kukavica,nije ni sebičan.Jedino ne dozvoljava da ga bilo ko svojata,jer je on bio svoj uvek i trudio se da ne dozvoli da ga bilo šta,pa to bila i slava,da ga to promeni.Zato se krajnje jednostavno oblači,komunicira prizemno,a čini dela neponovljiva.Uvek mu je bila bliska suština,a ne forma.Svakom problemu prilazi kao da je njegov deo i nudi odgovor.Neverovatno jednostavno.U svakoj situaciji ume da se snađe i poentira.Tek da se zna na kojoj je strani pamet.Prilikom otvaranja Umetničke radionice u Herceg Novom,Kusta je pred tadašnjim premijerom,Đukanovićem rekao:"Evo Crna Gora je u Evropi,ima bioskop po evropskim standardima"!Ni Đukanović nije mogao a da se ne nasmeje Kustinom šarmu.Kada je snimao film o maloletnicima za UNICEF,toliko je bio strog i zahtevan,ali i šarmantan,da ni jedan maloletnik nije hteo da zloupotrebi trenutak snimanja i pobegne.Umeo je da im uđe pod kožu,ali i na kraju obilato nagradi za ogromnu pomoć u snimanju filmskog omnibusa,koji nažalost kod nas nije prikazan,a u Crnoj Gori jeste.Kada smo mu predložili da napravimo ručak za ekipu i da to bude vojnički pasulj kuvan u vojničkom kazanu koji se greje na drva,oči su mu se ozarile i kao da smo pogodili njegova tanana osećanja,odjednom je postao ono što jeste,Kusta naš svakidašnji iz našeg sokaka,ili mahale,kao hipnotisan je gledao u običan tanjir pun pasulja.Ni repete mu nije bilo strano.Ali je znao da izbegne susret sa predsednikom opštine samo zato što nije otpoštovao dogovor da večera počinje u 20 h,a ne "kada njemu to vreme dozvoli".Jednostavno je ustao i otišao,ne dozvolivši predsedniku izvinjenje. Divan je osećaj
tipični bosanski musliman, prominit će vjeru, ime i prezime, mater, ćaću dida babu... samo ko da više..
sve minjan da prodam![]()

prominit će vjeru, ime i prezime, mater, ćaću dida babu... samo ko da više..
sve minjan da prodam![]()
Upravo si opisao svoju ''naciju''...
Izgoreće ti džigerica od zavisti, smanji malo doživljaj! Čovek se samo vratio u veru svojih predaka. Šta je tu loše, i da li to spada u slobodu veroispovesti i ljudska prava? I Kasijus Klej je prešao u muslimane i prozvao se Muhamed Ali, da ne bi išao u besmislen rat da gine ubijajući nevine ljude.
Od zavisti nema gore strasti! Nijedna mržnja nema takvu snagu. Misli o tome.![]()
Zute Koshtunica uvek mnogo mnogo zasvrbi pa kad god se spomene padnu maske tolerancije i sve se svede na "ma shta on pravi filmove o nekim tamo ciganima i blati nas u svetu?"
Toliko o intelektualnim dometima zute kulture.
o yebote ti ko oni cigani sto su se 2000. hvalili da su svi glasali za Kostunicu jer je snimio tolke lepe filmove o njimaZute Koshtunica uvek mnogo mnogo zasvrbi pa kad god se spomene padnu maske tolerancije i sve se svede na "ma shta on pravi filmove o nekim tamo ciganima i blati nas u svetu?"
Toliko o intelektualnim dometima zute kulture.

o yebote ti ko oni cigani sto su se 2000. hvalili da su svi glasali za Kostunicu jer je snimio tolke lepe filmove o njima![]()

pa da pazi molim te "vratio se u veru predaka" to je bas cool sta sad mi bi treba da se vratimo veri u Svaroga i Peruna kao nasi pretci ,mada nek on menja koliko puta oce veru njegova stvar ,nije problem ni sto se trpa u politiku ,nego sto drugima drzi predavanja kako nisu dobri Srbi ,a sam je tipican primer poturice i bega iz nase istorije promenio veru da bi dobio na poklon brdo na kome se ponasa kao aga i pare za snimanje svojih sve dosadnijih i neuspesnijih filmova mada ni protiv njihovih filmova isto nemam nista iako mi se ne dopadaju licno ali je ostvario sve jedno znacajne rezultate na tom polju al mu trpanje u politiku na ovakav bas i nije trebaloAtrofiraće tebi mozak od nerazmišljanja. Čovek se nije vratio u veru svojih predaka, on je promenio svoju veru. Njegov otac je muslimanske veroispovesti, majka, braća, sestre... ej!! Kad je tek tako otpisao svoje roditelje, šta je ostalo za Srbe? Što ti sad ne kreneš njegovim stopama pa promeniš veru? Šta bi trebalo da ti neko da, pa da to uradiš? Probaj, stavi se u tu situaciju. Ti si, pretpostavljam, pravoslavan? Šta bi trebalo da ti neko ponudi, uradi, bilo šta, pa da odlučiš da više nisi pravoslavac, nego... biraj sam.
Pa mu nije bilo dosta to što je za pare promenio veru, nego još pljuje svoje zemljake. Koga pljuje? Svog oca, majku, braću... koga već ima. A da ne govorim o njegovim filmovima u kojima nas je predstavio kao najgoru moguću bagru.
Koliki stepen nerazmišljanja, to je strašno.
![]()
pa da pazi molim te "vratio se u veru predaka" to je bas cool sta sad mi bi treba da se vratimo veri u Svaroga i Peruna kao nasi pretci ,mada nek on menja koliko puta oce veru njegova stvar ,nije problem ni sto se trpa u politiku ,nego sto drugima drzi predavanja kako nisu dobri Srbi ,a sam je tipican primer poturice i bega iz nase istorije promenio veru da bi dobio na poklon brdo na kome se ponasa kao aga i pare za snimanje svojih sve dosadnijih i neuspesnijih filmova mada ni protiv njihovih filmova isto nemam nista iako mi se ne dopadaju licno ali je ostvario sve jedno znacajne rezultate na tom polju al mu trpanje u politiku na ovakav bas i nije trebalo

, ),sve na istu šemu, nemaju ni dovoljno novaca za kvalitetnu produkciju, a i glumci su netalentirani (najbolji evropski glumac je Jean Reno
)...pa to nadomještaju nekom patetikom...u stilu "samohrana majka nerotkinja Veresija..." ili prikazivanje nekih seljačko-folklornih običaja..@ al bundy
@ Registra
Питам се само КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ДА ЈЕДНОГ ТАКО ВЕЛИКОГ УМЕТНИКА СРБИЈЕ НАПАДАТЕ ПО ВЕРСКОЈ И НАЦИОНАЛНОЈ ОСНОВИ.
Где су вам сада ваша бедна јЕвропска убеђења....... стварно КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА!!!!!!!!!!!!!!!

e si ti neki nedokazan i ogranicen covek kao i ovaj Jeremija ja sam lepo napisao da nemam nikakav problem sa njegovom umetnickom karijerom iako se meni licno ne svidja al sve jedno postujem sve sto je postigao.Sa druge strane njegov politicki aranzman je sasvim druga stvar i kao sto on ima prava da se politicki angazuje isto tako i ja imam pravo da mi se gadi taj njegov angazman i da pljujem po njemu er se on u tom segmentu uopste ne razlikuje od Vucica,Tadica ,Cede ,Velje,Bore Corbe,Balasevica,Srbljanovicke ili bilo koje druge javne licnosti koja je politicki angazovana i samim tim je podlozan kritici i pljuvacini kao i svi oni, to nema nikakve veze sa njegovom rediteljskom karijerom,zaviscu i slicnim sranjima .e mito da se i ja jednom slozim sa tobom..veliki demokrati i jevropljani ,pljuju zuc po nekom kome nisu ni do kolena,samo zato sto nije njihova politicka opcija..kakva beda..kpliko ljubomore..bolest.

@ al bundy
@ Registra
Питам се само КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ДА ЈЕДНОГ ТАКО ВЕЛИКОГ УМЕТНИКА СРБИЈЕ НАПАДАТЕ ПО ВЕРСКОЈ И НАЦИОНАЛНОЈ ОСНОВИ.
Где су вам сада ваша бедна јЕвропска убеђења....... стварно КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА!!!!!!!!!!!!!!!
pa kako ga nece napadati kada mrze sve Srpsko .... krivo njima sto nije katolik il balija