Drevni astronauti

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To se prilično jednostavo postiže sa dvije mini crne rupe. Njih su već dobili u hadronskom sudaraču samo trebaju da ih stabilizuju i eto ti energije koliko ti volja. tenologija praktično postoji ali ne postoji misaona matrica za korišćenje toga. Nemam pojma kako to radi, nacrte su mi pokazali neki koje sam sreo tokom zvrcanja po svemiru i dostpni su u kolektivnom sjećanju svakom ko to poželi.

Nemoj to nikada da kažeš. Znaš da smo govorili o tome odakle dolaze ta priviđenja? Inače tvoja konstatacija ili navodno odakle si dobio je pogrešno.
Puno energije može da se dobije preko ZPM (energija nulte tačke). Mnogi pronalazaći su nestali kada su napravili takav uređaj, jer svetski lobi ne želi besplatnu energiju.

Mnogi pronalazaći su nestali kada su napravili takav uređaj, jer svetski lobi ne želi besplatnu energiju.
To je lepa teorija zavere, ali je samo teorija zavere.... svaki "svetski lobi" (šta god to bilo) bi prodao dupe da prvi uđe u posed tehnologije koja pravi "besplatnu energiju".
Lako ti je sa wikipedijom, je l' u njoj piše da je namena kolajdera sudaranje ili ubrzanje čestica?
Namena kolajdera jeste sudaranje čestica, ali nema mnogo svrhe sudarati čestice koje nisu ubrzane. Stoga je kolajder ipak tip akceleratora. :)
Takođe, ne znam odakle ti ovo da kolajderi moraju imati "ciklotron".... :think:
Ciklotroni su spiralni akceleratori, toga nema u LHC-u ako se ne varam.

To je lepa teorija zavere, ali je samo teorija zavere.... svaki "svetski lobi" (šta god to bilo) bi prodao dupe da prvi uđe u posed tehnologije koja pravi "besplatnu energiju".

Bila bi samo teorija zavere da je to samo priča. Jednog tog pronalazača lično video na TV u inostranstvu kada je javno otkrio svoje otkriće i najavio mogućnosti. Ne treba da pričam posle toga šta mu se sve dešavalo i kako na kraju završio. A sa drugim imam lično i kontakt koji mogu da ti dam ako te baš interesuje. Njega su za sada samo zaplašili da se okane toga. Inače mu razbili laboratoriju,napravili mu ogromnu štetu, odneli mu dosta stvari i još su ga poslali u zatvor pod lažnom optužbom posle čega je i pušten. On ti sve to može ispričati, ali ako te interesuje taj uređaj lično će ti pokazati kući. Pored toga ima još jedan pronalazak gde sa običnom baterijom od 9V volti litru vode zagreje za minut. Sve ti to može lično pokazati a ti da proveriš ako odeš kod njega u Ameriku. Pogotovo ako imaš malo tehničko znanje brzo ćeš skontati princip rada.

Seti se kako je prošao Nikola Tesla kada svom investitoru otkrio da pravi uređaj koji će proizvoditi besplatnu energiju.

Poslednja izmena:
Jednog tog pronalazača lično video na TV u inostranstvu kada je javno otkrio svoje otkriće i najavio mogućnosti. Ne treba da pričam posle toga šta mu se sve dešavalo i kako na kraju završio.
Daj mi ime tog čoveka da proverim o čemu se radi....
On ti sve to može ispričati, ali ako te interesuje taj uređaj lično će ti pokazati kući.
Veoma me interesuje.... ako ima tako nešto otišao bih samo da se uverim, i sa sobom bih poveo jednog fizičara da proveri da li je sve obmana.
Pored toga ima još jedan pronalazak gde sa običnom baterijom od 9V volti litru vode zagreje za minut.
Nema tu nikakve magije... pitanje je šta znači "zagrejati", jedino što je bitno u tom slučaju je "delta t", dakle promena temperature. Ako je voda na sobnoj temperaturi, i ako treba da proključa, znači greješ je za oko 75-80 stepeni C, i potrebno ti je oko 75-80.000 kalorija ili oko 300.000J... baterija od 9V ne može da ti da više od 10, 20kJ (lupam, ali to je neka slobodna procena ako je recimo 2500mAh).. dakle možeš da zagreješ litar vode za desetak stepeni C, ali ne i da ga proključaš, jer energija se ne može proizvesti ni iz čega.
Sve ti to može lično pokazati a ti da proveriš ako odeš kod njega u Ameriku. Pogotovo ako imaš malo tehničko znanje brzo ćeš skontati princip rada.
Hajde mi ti objasni, kapiram da si već skontao kako radi.
Seti se kako je prošao Nikola Tesla kada svom investitoru otkrio da pravi uređaj koji će proizvoditi besplatnu energiju.
Kako je prošao? Nisam upoznat da je Tesla to izveo. Hteo je, ali nije uspeo. Sve te priče su samo srpski "wishful thinking" i oborile bi svaki poznati zakon fizike.

Takvo znanje ne može dugo da se sakrije, čak ni ako preti "svetski lobi"... :lol:

Daj mi ime tog čoveka da proverim o čemu se radi....

Veoma me interesuje.... ako ima tako nešto otišao bih samo da se uverim, i sa sobom bih poveo jednog fizičara da proveri da li je sve obmana.

Ime čoveka i mail ću ti poslati na PP jer ne bi da ga uznemiravaju neki neozbiljni ljudi, ti vidim da si ozbiljan.
On posle nemilog događaja svoj rad krije iza jedne organizacije, čini mi se da je religiozna organizacija kako ne bi mogli da ga proganjaju i bili fokusirani na njega.
Inače on takve uređaje prodaje mislim za nekih 5000$. Ako hoćeš i da kupiš odeš tamo, isprobaš i ako vidiš da stvarno proizvodi energiju, platiš i snađi se kako ćeš preneti preko granice. Uglavnom ne bi prodavao lično da to ne radi. Isto tako ima ljudi koji imaju više novca pa sami napravili i radi. Ali to radi na drugim principima. Sada nemam vremena da nađem i tog čoveka u susednoj državi živi, ali kada nađem mogu da ti pošaljem ili zajedno da odemo jednom kod njega jer bi i ja voleo tako nešto da napravim. Pa prvo da vidim to uživo.

A Evo i drugi pronalazač kojeg sam video na TV.
Evo nešto teksta o njemu i insert iz njegove izjave.

Hungarian inventor:
http://www.hvlabs.hu/zpe/Boday/tiltott_tal...nyok_cutted.avi
translated speach:

The person in that video was Árpád Boday, a Hungarian inventor / replicator of a MEG. Unfortunately, he died of cancer and the setup he showed in the video was not found by his friends (i.e. György Egely for instance).
Boday, however, tried to build a bigger setup, based on his experiments but he could not finish it due to his illness. His friends tried to continue building his bigger setup after his death but unfortunately, I have no any further news on that, probably it was unsuccessful.
The report's text is here:
Boday: The phenomena is exceptionally interesting. Input voltage is zero now and here these electric bulbs are lit.
Reporter: At first you switched something and a number 107 could be seen?
B: yes, there is a given voltage to start with, then the setup gets excited and the input voltage can be switched off, for instance you see I unplug the connection and the bulbs continue lighting. So this is a completely new phenomena which now I would not like to talk about.
R: But I would have one more question: In your setup there are still two 4.5V dry batteries?
B: The two 4.5V dry batteries feed the control electronics only. If you consider there are 8 light bulbs of 10W power each, altogether they are 80W, and you cannot take out 80W power from two 4.5V dry batteries. I could show you the current coming out from these batteries, it is about 30mA the control circuit consumes.
R: Basically, you change the Law of Energy Conversation with this setup by showing you gain energy from nothing?
B: Well, not from nothing but from permanent magnets: their magnetostatic energy is converted into magnetodynamic energy. This is all I wished to tell you because this setup needs further experiments and developments to get an extremely well useable and useful device for everybody.
Then the reporter ask a question from another person, not from the above MEG setup: Everybody is called in to show his device to see whether it works?

Na žalost treba se registrovati za taj video. Arpad je objavio preko TV-a da je blizu revolucionarnog otkrića koji treba za godinu dana da završi. Najavio da će moći da pravi baterije koje kada se jednom stavljaju u bilo koji aparat nikada neće moći da se istroše. Znači daje beskonačnu količinu energije koji crpi iz da kažem vakuma. Odmah zatim pod misterioznim okolnostima iznenada se razboleo od raka i nije ni završio taj projekat. Malo ta priča gore je netačna. Jer on skupio snage da pred smrt napravi uređaj koji proizvodi 30KW električne energije iz nulte tačke. Pre nego upeo to završiti na misteriozna način ga našli obešenog u svojoj sobi. Aparat je nestao i nikada ga nisu našli. Njegovi prijatelji hteli napraviti isto to ali bezuspešno. Nedostajali su tačni proračuni.
Na sličan način su završili i pronalazači u Australiji. Jedan navodno iskočio sa 25-tog sprata a drugi doživeo saobraćajni udes.

Nema tu nikakve magije... pitanje je šta znači "zagrejati", jedino što je bitno u tom slučaju je "delta t", dakle promena temperature. Ako je voda na sobnoj temperaturi, i ako treba da proključa, znači greješ je za oko 75-80 stepeni C, i potrebno ti je oko 75-80.000 kalorija ili oko 300.000J... baterija od 9V ne može da ti da više od 10, 20kJ (lupam, ali to je neka slobodna procena ako je recimo 2500mAh).. dakle možeš da zagreješ litar vode za desetak stepeni C, ali ne i da ga proključaš, jer energija se ne može proizvesti ni iz čega.

Hajde mi ti objasni, kapiram da si već skontao kako radi.

Nema nikakve magije, mada se ruše zakoni fizike. Koliko sam shvatio i video koristi sverični oblik u kojem je voda i pušta tačnu određenu frekvenciju pri čemu voda naglo počne da se zagreva. To je vrlo slično kao kada Nikola Tesla sa malim uređajem izazvao zemljotres u svom gradu ili kao taj fenomen kada nekoliko vojnika maršira preko mosta i zahvaljujući vibraciji koje marširanjem dodavaju mostu, most se sruši. Vojnici mogu veoma malo snagu proizvesti u odnosu na silu koju bi trebala most srušiti pa ga ipak sruše.

Kako je prošao? Nisam upoznat da je Tesla to izveo. Hteo je, ali nije uspeo. Sve te priče su samo srpski "wishful thinking" i oborile bi svaki poznati zakon fizike.

Reč je o Teslinom tornju sa kojem po njegovim rečima mogao da proizvodi besplatnu energiju. Na pola izgradnje kada to rekao svom investitoru, taj investitor prestao da finansira projekat a sam toranj morali da sruše.
teslin18.jpg

Današnji ZPM uređaji jeste krše zakone fizike i pre svega faradejev zakon. Taj pronalazač u susednoj državi gde planiram da odem napravio jedan uređaj na drugom principu od onog iz Amerike koji se ponaša sasvim suprotno zakonima fizike. Jednostavno ne bi smeo tako da funkcioniše,ali ipak radi. Stvara ogromnu količinu struje(Ampreražu) ali male voltaže. Koristi bakarne rotirajuće diskove i nekako neobjašnjivo na sredini diska i na periferiji se stvara ogromna razlika u energiji odakle se stvara velika struja. Bukvalno nauka i proračuni to ne mogu objasniti ali funkcioniše.

Takvo znanje ne može dugo da se sakrije, čak ni ako preti "svetski lobi"... :lol:

Pa i ne mogu sakriti pa snalažljivi ljudi prave privatno u svojim garažama. Čim bi se reklamirali javno ili kada bi upali u oči svetskim lobistima stradali bi. Ta tehnologija po njima ne sme biti javno prihvaćena jer bi to proizvelo propast većine bogataša pa i svih država od kojih nikada se ne bi oporavili, pa bi morali da društvo osnuju na sasvim novim osnovama. To nesmeju dozvoliti.

Znači nisu samo "drevni astronauti" bili moćni.:lol:

Poslednja izmena:
Да се вратимо мало на тему,шта мислите о сазвежђу Орион.Многе древне цивилизације су га поштовале и обожавале.Пуно њих је мислило да потичемо оданде или да тамо треба да одемо.Доста грађевина је изграђено паралелно са Орионовим звездама,или су некако повезане са њим.Шта мислите о томе?

Evo Piroxe ja se javljam da mi neko posalje tu spravicu i objasnjenje kako radi, a ja cu je reklamirati kao izum, ako stradam biti ce dokazano da radi i da vlada ne zeli da se to procuje :lol: Svakako zvuci interesantno...

Пирамиде у Гизи и у Теотихуакану(ваљда се овако пише) су такође грађене тако да се поклапају са звездама из Ориона.Пирамида у Гизи(Кеопсова) у ствари има осам страна,што је могуће видети само из ваздуха и то на равнодневницу.Ваша мишљења?

Синоћ сам видео на телевизији да су у ствари древни астронаути криви за нестанак диносауруса.:hahaha:
Такође кажу да су неки диносауруси постојали и кад се појавило човечанство.Неки примери су резбарија стегосауруса у неком храму у југоисточној Азији(нисам сигуран где) и индијанско камење из Јужне Америке, на којим су нацртани диносауруси, које су Индијанци донели једном научнику .;)

Не знам да ли је ова тема већ била ,али нема везе.Многи људи верују да су нас у прошлости посетили људи из других светова,и да су помогли тадашњим цивилизацијама..Шта ви мислите о томе.Имате ли неке чињенице за,или против?
Dobro postavljeno pitanje. Jer ne prejudicira odgovor.
Logičnija mi je teza da je nekad na Zemlji postojala napredna civilizacija koja je, iz nekog razloga, doživela krah.
Logika (bar u ovom postu) ti je ispravna, jedino nije ispravan broj!
Naime rec je o civilizacijama - u mnozini.
neki tvrde da su neke civilizacije nestajale u nuklearnim ratovima. postoji citav niz tvrdnji da su se takvi ratovi desavali u drevnoj indiji, pa cak i da ep mahabharata govori bas o tome.
Tacno.
To i jeste razlog zasto su neki ljudi bili titulirani bogovima a neki samo ljudima.
Bilo bi interesantno znati šta je uzrokovalo nestanak te civilizacije !?
Jednostavno...
Citava drevna sociologija je objasnjavala da vremenom nastupajucim drustvenim promenama
drustveni tipovi statusa ljudskih bica se polako revidiraju, odnosno nestajale su gornje kategorije:
Prvo nestaju bogovi, pa heroji, potom i junaci, a predvidjeno je da ce na kraju ostati samo obicni ljudi bez moci posebnih polozaja u drustvu.
To je bila popularna lažna teorija lansirana tokom hladnog rata, ali već je razvaljena do temelja od strane naučnika...
Jedino u cemu bi "ozbiljni" naucnici danasnjih vremena mogli biti u pravu, pa i to sasvim slucajno,
to je da u mitologiji nema ni govora o bilo kakvim vanzemaljcima.
Naravno da je bilo nuklearnih eksplozija, otkad postoji univerzum... samo što nemamo nikakvih dokaza da su ljudi izazvali bilo koju nuklearnu eksploziju sve do 1945-te.
Poslednja drevna, izazvana ljudskom namerom, za koju znam je ona Asokina krvoprolicem ogromnih razmera prilikom osvajanja oblasti Kalinga,
verovatno negde oko 261 BC, a to i nije bilo tako davno drustveno-istorijski gledano.
Medjutim, ipak je to naravno itekako dovoljno sporan raspon za merenja ostataka radijacije.
Inace on nije bio presao iz Hinduizma u Budizam zato sto se potresao uzasom rata,
nego su budisticki izvori o mikro strukturi materije imali svezije informacije od davnije hinduistickih.
U svim starim civilizacijama postoje slike ili zapisi o bogovima sa neba.
To sto se lica titulirana kao "bogovi", tacnije Gospodari, krecu nebom i sto imaju znanje o zvezdama
ne podrazumeva njihov dolazak iz kosmosa.

O ovome zagovaraci vanzemaljskih poseta ne vode dovoljno racuna.

Tek sam počeo da gledam seriju...Zanimljiva teorija! Sad, koliko je tačna, to je upitno!

Nervira li vas onaj lik sa tamnim tenom, onaj Grk? Frajer se ponašao kao da nije istraživač, već filmska zvijezda.

Tek sam počeo da gledam seriju...Zanimljiva teorija! Sad, koliko je tačna, to je upitno!

Nervira li vas onaj lik sa tamnim tenom, onaj Grk? Frajer se ponašao kao da nije istraživač, već filmska zvijezda.

Што те нервира?Он је један од најбољих:DМада доста претерује.Он,Даникен,Чилдрес(ако се тако зове) и онај са дугом црном коврџавом косом.Али серија је занимљива.

Што те нервира?Он је један од најбољих:DМада доста претерује.Он,Даникен,Чилдрес(ако се тако зове) и онај са дугом црном коврџавом косом.Али серија је занимљива.

Nervira me njegov senzacionalistiški način govora.

Poslednja izmena:
Pa nešto na ovu temu možeš pogledati na alternativnoj nauci pod (PREDPOSTAVKOM MOĆI VANZEMALJACA).Jer teško bi se moglo negirati da tadašnji DREVNI ASTRONAUTI, ako već, nisu bili vanzemaljci. Malo je, eto, nespretno što poneko te pojmove hoće da razdvoji. Može da se kaže i DREVNI VANZEMALJCI, valjda. A vanzemaljci ako postoje i ako su nas obilazili onda po svoj prilici mogu da budu VEČITI ! Nezgrapno je dakle potezati pojam DREVNOSTI. Oni su u tom slučaju sposobni za stvaranje, a i za uništavanje planeta milijardama godina pre nas, a verovatno i posle nas.
Ustvari, pogledaj to ako te već takve stvari zanimaju, a argumentacija za sve to je prilično zapetljana tako da sam ja mišljenja, da ako već imamo posla sa tako nekim moćnim, da ga mi ne možemo dokazati ako on to neće.

Sent from my U9200 using Forum Krstarice mobile app

Back