Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zdravo ljudi, hteo sam da kupim novog psa i naleteo sam na nekog psa koji ima godinu ipo dana upitanju je nemacki ovcar pa da li je moguce da ga dresiram jer sam pocetnik. Hvala unapred svima.
Zdravo ljudi, hteo sam da kupim novog psa i naleteo sam na nekog psa koji ima godinu ipo dana upitanju je nemacki ovcar pa da li je moguce da ga dresiram jer sam pocetnik. Hvala unapred svima.
Moze pas ( narocito ova rasa) da se "dresira" i sa godinu i po dana, ali se postavlja pitanje zasto ti vlasnici hoce
da se rese tog psa. Hocu reci da nije svaki nemacki ovcarski pas ni mnogo pametan, ni mnogo mio, bez agresije,
ima i medju njima jako nezgodnih tako da ti ja to ne bi preporucila. Zapravo ti uopste tu rasu ne bih preporucila.