Dresura pasa

...:roll:...Ne kapiram...Cudna devojka...Moj mesanac ima 13 godina i nikad nije dresiran, prosao je pravo kucno vaspitanje, otprilike kao sto sad vaspitavam cerku koja ima 20 meseci. Nije da nije dobijao batine ali stvarno nikad bez ozbiljnog razloga kao taj jadni lab ili taj jadni boxer...A nazivaju me licemerom sto me ne zanimaju deca iz Somalije a ne kupujem kozmetiku testiranu na zivotinjama... (Sto rece neko, sto bolje poznajem ljude, vise volim zivotinje.)

Nego bilo je pitanje od naseg kinologa Losmija TRAG. Sta je trag?.Svaka nanesena povreda tla.znaci ostaju otisci.Pas treba te otiske da prati.e sad ima tragova koji se rade po IPO pravilnicima i tragovi koje rade policijski psi,tu se razlikuju.
1.policijski pas prati tragove i po livadama,sumama,itd...
2.IPO tragovi se rade po odredjenom broju koraka i odredjenom broju predmeta koje pas treba da nadje.Isto mogu da rade po travi i po oranju,sto je naj cesce kod nas na takmicenju.

Ал` ћеш да усрећиш Лосмија! А и мене да не морам да прекуцавам књигу, видећу да повадим само неке делове, мада мислим да се онда губи на суштини.

Гледам неке сајтове на нету ... видим да једна школа за обуку паса нуди специјалан програм за заштиту жена и деце са дресираним псом ... да ли ви имате нешто такво?

E to sad da vidimo imal ko jaci od nas?????????????Sad sam resio do kraja idem nemoze nam niko nista!!!!To Mili to je sema za poslusnost. Za trag nadji al pazi ima IPO1,2,3.Tragovi koji su duzi i duze vreme cekanja.

Mili sta ti velis na ovog malog? Mali je jos veliko stene,kako ja to kazem.Poceo sam da radim sa njime sad za ozbiljno,pomalo.Jako lepo ide pored noge,seda bez pomeranja,leze sad ga ubrzavam sa zaleganjem a sto je naj vaznije pozoran je jako.nisam verovao da ce tako brzo da shvati ''obruc''da skoci kroz njega.Nasao sam jos laksu caku da bi to uradio.ma kod mene je opsti cirkus.;)

Mili kako si se osecala kod Djoleta?Jel ti radila krv? Ne da sam bio besan nego nemogu to opisati kako mi je bilo.nacemo se mi ponovo.Nego ajde dodji u subotu kad Losmi bude dolazio.Ovde ce biti ludnica verovatno imace sta da se vidi.Sve se lepo snima i posle se gleda i razmatra,gde je ko pogresio i kako radi.Bar je kod mene tako.

Back