Dremka

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
S posla dolazim kući, kada sam malo više umorna onda obavezna dremka jedno pola sata ili sat a posle k'o nova i spremna za sitne akcije. :flert:

Ne uvek, zavisi od situacije, količine posla ili atmosferskog vremena.

Preko vikenda popodnevna dremka kako kad.

U vreme moje nezaposlenosti, posle ručka obavezno me je hvatao san što me je izluđivalo. :mrgreen:
Dok sam imala svoj prvi posao, dremka mi je najviše trajala 3 do 4 sata! :eek: Da li vam se ovako dešavalo?:think:

Kako vi iskorišćavate, koliko vam je potrebno sna da budete preporođeni?

S posla dolazim kući, kada sam malo više umorna onda obavezna dremka jedno pola sata ili sat a posle k'o nova i spremna za sitne akcije. :flert:

U vreme moje nezaposlenosti, posle ručka obavezno me je hvatao san što me je izluđivalo. :mrgreen:
Dok sam imala svoj prvi posao, dremka mi je najviše trajala 3 do 4 sata! :eek: Da li vam se ovako dešavalo?:think:

Ноћ је за спавање.
Изузимам малу децу, бебе и маме док су уз њих, као и нека специфична занимања.

Ноћ је за спавање.
Изузимам малу децу, бебе и маме док су уз њих, као и нека специфична занимања.

Ajoj, što ne čuješ svoju dušu kako vapi za odmor? Dobro, ne moraš da spavaš, ali da malo legneš i uzemš dušu da ti povrati snagu, isključiš mozak
i gledaš u plafon? :mrgreen:

Ajoj, što ne čuješ svoju dušu kako vapi za odmor? Dobro, ne moraš da spavaš, ali da malo legneš i uzemš dušu da ti povrati snagu, isključiš mozak
i gledaš u plafon? :mrgreen:
Сем лустера нема ништа на плафону.
Ако ти баш треба гледање увис, телскоп+филтер.
Веруј ми и током дана се могу осматрати планете...и сунчеве пеге наравно...а то те и разбуди.

Kada legnem preko dana, to može da znači samo dve stvari: ili sam mrtva-bolesna, ali bukvalno da ne mogu da stojim na nogama koliko mi nije dobro, ili sam pak toliko umorna da sam drvena od umora.
U prve dve trudnoće sam dremala preko dana. Ono kad je početak, pa ti se spava, pa ne znaš ni ko si ni gde si, samo krevet vidiš. E, sad u trećoj trudnoći se borim sama sa sobom i snom koji nemilosrdno juriša, ali odolevam. Moram. Nema ko bebca da mi čuva.

Što se tiče ovog umora, da čovek odrveni bukvalno, e to mi se sinoć desilo. Uh, žmureći sam jela, ma ni zube nisam oprala, tačno bih umrla da sam morala. Samo sam se svalila i zakuntala još pre nego što je glava jastuk dodirnula. Ali to se desilo juče, pa sam se odmorila, legla bre u 9 sati, ko kvočka, i sad mogu sledeći krug od nekoliko meseci da živim starim tempom... :ok:

Сем лустера нема ништа на плафону.
Ако ти баш треба гледање увис, телскоп+филтер.
Веруј ми и током дана се могу осматрати планете...и сунчеве пеге наравно...а то те и разбуди.

Tvoj hobi je astronomija? Imaš mnogo da učiš od ležanja. ;)

Kada legnem preko dana, to može da znači samo dve stvari: ili sam mrtva-bolesna, ali bukvalno da ne mogu da stojim na nogama koliko mi nije dobro, ili sam pak toliko umorna da sam drvena od umora.
U prve dve trudnoće sam dremala preko dana. Ono kad je početak, pa ti se spava, pa ne znaš ni ko si ni gde si, samo krevet vidiš. E, sad u trećoj trudnoći se borim sama sa sobom i snom koji nemilosrdno juriša, ali odolevam. Moram. Nema ko bebca da mi čuva.

Što se tiče ovog umora, da čovek odrveni bukvalno, e to mi se sinoć desilo. Uh, žmureći sam jela, ma ni zube nisam oprala, tačno bih umrla da sam morala. Samo sam se svalila i zakuntala još pre nego što je glava jastuk dodirnula. Ali to se desilo juče, pa sam se odmorila, legla bre u 9 sati, ko kvočka, i sad mogu sledeći krug od nekoliko meseci da živim starim tempom... :ok:

Eh, trudnoća.To baš jako utiče na telo, čas ovako pa čas onako, i šta sve trpi. Još treba da si organizovanija kada imaš dva deteta pored sebe.Teško! :)

ako ne spavam kako treba nocu i ako se udrvenim sto kaze ata, onda mi znaci da malo odkunjam pola sata bar, dok cerka spava popodne
al ako nisam kao zombi nego mi se samo prispava, pa odspavam, posle mi presedne sve jer se osecam gore nego pre spavanja :lol:
al mi nekako slatko da se scucurim i da zadremam :)

sinoc sam se bukvalno onesvestila...gledali smo alisu u zemlji cuda po drugi put jer smo prvi put nosili ceru u rukama i ljuljali je jer je imala grceve pa nismo pola filma videli, i ja pred kraj klonem...pa se cimnem i kao gledam i opet puf...i tako nekih 5 puta...jedva sam cekala da se zavrsi da legnem
i onda me cera budila svakih 15 minuta nocas :lol:
super se osecam :mrgreen:
a danas izasla nova epizona "once upon a time" pa nisam imala vremena da dremam

ako ne spavam kako treba nocu i ako se udrvenim sto kaze ata, onda mi znaci da malo odkunjam pola sata bar, dok cerka spava popodne
al ako nisam kao zombi nego mi se samo prispava, pa odspavam, posle mi presedne sve jer se osecam gore nego pre spavanja :lol:
al mi nekako slatko da se scucurim i da zadremam :)

sinoc sam se bukvalno onesvestila...gledali smo alisu u zemlji cuda po drugi put jer smo prvi put nosili ceru u rukama i ljuljali je jer je imala grceve pa nismo pola filma videli, i ja pred kraj klonem...pa se cimnem i kao gledam i opet puf...i tako nekih 5 puta...jedva sam cekala da se zavrsi da legnem
i onda me cera budila svakih 15 minuta nocas :lol:
super se osecam :mrgreen:
a danas izasla nova epizona "once upon a time" pa nisam imala vremena da dremam

He he, kako je to slatko odricanje radi deteta, ne da ti dušu da odremaš, hahaha.....pa što ti ne uspavaš dok ona spava tako da iskoristiš odmor makar 15 minuta?

Нажалост, поподневна дремка је постала одавно луксуз. Ни викендом нема спавања после ручка, некад се деси да се стондирам ако гледам досадан филм; сада када је ружно време и дан кратко траје, нема никаквог смисла стално устајати по мраку и лећи поново за пар сати.

Мени је жао да спавам преко дана...имам трип да ћу нешто да пропустим...

savet - kada ti se zadrema (a oce to od preteranog buljenja u monitor koji crpi enegiju) treba uzeti krpu u ruke i obrisati red prasine, ili usisivac, ili oprati sudove, u principu baciti se na neki tezak fizicki rad, a sta ces teze od kucnih poslova :lol:

Дремка је луксуз и беспотребно губљење времена.

Никада нисам спавала дању, нити дремала, нити одмарала очи гледајући у плафон (то сам радила само кад сам била тазе заљубљена :rumenko:).

Кад сам добила дете, срце ми је спавало. Али, неееее! Нема одмора.

И сада ми се некада толико придрема дању да ми се плаче. Али, неееее. Нема одмора.

Моја ћера исто мисли да је спавање губљење времена.

Када је напунила 2 године, рекла је: Ја сам сада левика и не спавам дању. И шлус! Нема више спавања дању.

Када дођем с посла, приставим ручкић, па на играњац са њом и са татом.

После ручка у шетњу, увече читање, а кад се она успава кућни послови и остало.

И тако нико не трпи. Сем мене, мученице :sad2:

Али, не бих ја мењала овај слатки умор ни са чим на свету, хвала!

раније, док нисам имала децу, ако бих заспала преко дана, устајала бих са главобољом
колико год да сам лоше спавала ноћу, дневни сан ми није пријало

међутим, са доласком деце на свет, нисам ја одлучивала кад ћу да спавам, него они :mrgreen:
сад, ако бих лоше спавала ноћу, дању би ми пријао само кратки одмор, пола сата најдуже
и то буде нешто између јаве и сна...

savet - kada ti se zadrema (a oce to od preteranog buljenja u monitor koji crpi enegiju) treba uzeti krpu u ruke i obrisati red prasine, ili usisivac, ili oprati sudove, u principu baciti se na neki tezak fizicki rad, a sta ces teze od kucnih poslova :lol:

Ма, да, ти ћеш да јој кажеш.

Јеси видела на оној теми - код ње све блиста, не као код тебе и код мене.

Ем не спавамо, ем нам висе паучине са плафона :lol:

ја не спавам па ми опет виси
мислим паучина ми виси
шта да радим?
јел да спавам?

Back