Dredovi

Da li neko zna kako se prave kikice u boji kao na ovim slicicama?I gde to mogu da uradim,kod frizera?Ali ne bih celu kosu, samo 2.
123wv6.jpg

hihihihihi...sve vreme chitam..i ne mogu da verujem koliko je gluposti recheno...
Prvo ovaj lik koji je davao savete za pravljenje dredova...whahahaha,kakav vosak!
Nemash ti pojma,a i taj od kog si chuo...
1. Imam dredove,gluposti su da se dredovi ne peru...shta vishe perem ih 3 puta nedeljno i zahvaljujuci tome se formiraju bash kako i treba...
2. Vosak se ne koristi,to rade samo neznalice. SAMA sam sebi radila dredove,heklica je sasvim dovoljna i NISHTA,AMA BASH NISHTA vishe!
3. kosa normalno raste i nikako chupavo,neuredno...kako je neka od vas napomenula...whaahhaha...
4. AKO TOLIKO VOLITE KOSU,CHEMU FARBANJE I PEGLANJE...CCC
Ewo mojih dredova i koliko god kritikovali to UKUSI SU RAZLICHITI,nemate prava da pljujete nekog zbog toga shto je drugachiji!
-no more image-
takodje moje drede (bebe moJe) ali pre par meseci...
-no more image-
Takodje,ne zelim da opovrgnem da postoje ljudi koji ne vode rachuna o higijeni ,ali to su klinci,u tripu su da budu "raste",kao misle da ce postici to ako se ne kupaju...pustite decu! :)
Veliki pozz!

Bas su ti super dredovi. :razz:

Ja inache volim dredove.Ne volim ih u smislu da bih ja nosio.Ne da mi ne bi dobro stojali, vec mi se ne svidja to da imam svaki dan istu frizuru.Vise volim da vidim na drugim osobama.Nekome to jako dobro stoji. ;)

_Dia_:
hihihihihi...sve vreme chitam..i ne mogu da verujem koliko je gluposti recheno...
Prvo ovaj lik koji je davao savete za pravljenje dredova...whahahaha,kakav vosak!
Nemash ti pojma,a i taj od kog si chuo...
1. Imam dredove,gluposti su da se dredovi ne peru...shta vishe perem ih 3 puta nedeljno i zahvaljujuci tome se formiraju bash kako i treba...
2. Vosak se ne koristi,to rade samo neznalice. SAMA sam sebi radila dredove,heklica je sasvim dovoljna i NISHTA,AMA BASH NISHTA vishe!
3. kosa normalno raste i nikako chupavo,neuredno...kako je neka od vas napomenula...whaahhaha...
4. AKO TOLIKO VOLITE KOSU,CHEMU FARBANJE I PEGLANJE...CCC
Ewo mojih dredova i koliko god kritikovali to UKUSI SU RAZLICHITI,nemate prava da pljujete nekog zbog toga shto je drugachiji!
jedikicooo.jpg

takodje moje drede (bebe moJe) ali pre par meseci...
DiaiNinica.jpg

Takodje,ne zelim da opovrgnem da postoje ljudi koji ne vode rachuna o higijeni ,ali to su klinci,u tripu su da budu "raste",kao misle da ce postici to ako se ne kupaju...pustite decu! :)
Veliki pozz!

kad vec znas kako se prave dredovi na "pravi nacin"daj nam recept :) :)
nije da bi ih ja imao ali sigurno bi bilo nekome od pomoci

Back