Po meni su super,ima ih moja drugarica....Prave se tako sto ti uzmu pramen kose i trljaju ga dok se skroz ne uceba....Pajper:Mozda glupa tema ali...uglavnom zanima me kako prave dredove i sta vi mislite o tom ei tako...ma samo pisite![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni su super,ima ih moja drugarica....Prave se tako sto ti uzmu pramen kose i trljaju ga dok se skroz ne uceba....Pajper:Mozda glupa tema ali...uglavnom zanima me kako prave dredove i sta vi mislite o tom ei tako...ma samo pisite![]()
#TAKY#:Po meni su super,ima ih moja drugarica....Prave se tako sto ti uzmu pramen kose i trljaju ga dok se skroz ne uceba....
Pa ništa...ćutim...lol...ne , nego imaš dred...na avataru ti je osoda sa dredovima...i sasvim slčajno...baš TI si pokrenula temu o dredovima !!!Pajper:Maxa
hteo si da kazes....sta?![]()
_Dia_:hihihihihi...sve vreme chitam..i ne mogu da verujem koliko je gluposti recheno...
Prvo ovaj lik koji je davao savete za pravljenje dredova...whahahaha,kakav vosak!
Nemash ti pojma,a i taj od kog si chuo...
1. Imam dredove,gluposti su da se dredovi ne peru...shta vishe perem ih 3 puta nedeljno i zahvaljujuci tome se formiraju bash kako i treba...
2. Vosak se ne koristi,to rade samo neznalice. SAMA sam sebi radila dredove,heklica je sasvim dovoljna i NISHTA,AMA BASH NISHTA vishe!
3. kosa normalno raste i nikako chupavo,neuredno...kako je neka od vas napomenula...whaahhaha...
4. AKO TOLIKO VOLITE KOSU,CHEMU FARBANJE I PEGLANJE...CCC
Ewo mojih dredova i koliko god kritikovali to UKUSI SU RAZLICHITI,nemate prava da pljujete nekog zbog toga shto je drugachiji!
![]()
takodje moje drede (bebe moJe) ali pre par meseci...
![]()
Takodje,ne zelim da opovrgnem da postoje ljudi koji ne vode rachuna o higijeni ,ali to su klinci,u tripu su da budu "raste",kao misle da ce postici to ako se ne kupaju...pustite decu!
Veliki pozz!