Dredovi

Pajper:
Kod nas u skoli ima samo jedna devojka koja ima celu glavu u dredovima! :D
I par njih sa po 1-2 dreda...sto mi se bas svidja...onako nazad...razmisljala sam da ja tako napravivm... :D
Jaoooo, je l ona plavusha sa trecje godine...? Njoj uzhasno stoje :p
Imala je Jovana Djurovicj iz IV4... ne znam da li je znash, sad ima skroz kratku ~zhutu kosu, dakle, ne plavu, vecj zhutu... ceo prvi i drugi razred, onda se oshishala... i ne da joj je fenomenalno stajalo, nego... (:

Electra:
Jaoooo, je l ona plavusha sa trecje godine...? Njoj uzhasno stoje :p
Imala je Jovana Djurovicj iz IV4... ne znam da li je znash, sad ima skroz kratku ~zhutu kosu, dakle, ne plavu, vecj zhutu... ceo prvi i drugi razred, onda se oshishala... i ne da joj je fenomenalno stajalo, nego... (:
bas ta... :D a mislim da znam koja je...sada ima samo jedan dred nazad? i zuta je?

*Angel. of .Darknes*:
Moj frend ima dredlockse od nedavno- kako razmisljati o njemu presladak je!!!!!!Znate vec-Skate patike siroke xxxl farke,dredlocksi,big duxevi i slatko lice& vozi skate i pishe grafite...mmmmm
Zezas me?! :shock: to trazim ceo zivot! (celih 15 godina :lol: ) Ne,ozbiljno! Hocu da ga upooooznam! :cry::cry::cry:

Danas sam ga nagovarala da se registruje al nece misli da moze da upeca virus hi!!!Sta da ti kazem mladji je od tebe :( jel problem?14god puni,puni,puni...sutra yup!!!plava kosa,hoce pirs na jeziku al mu mama kaze da nemoze bas sve-"bices freek" al ja bi ga takvog,visok 170 otprilike,ma ssssladak!!!!a da se skontate preko mene!!!!!!!! 8-) :wink: :lol:
Ajd mi posaljes br na private-decko voli devojke-devojke vole njega al je veran uvek samo jednoj!!!!!!!!!!!!!!!! :razz: :!: :!: :lol: 8-) Kiss

Molim DaNa_Pa?Nadam se iskreno da ovo nije bilo ozbiljno!!!Posaljem ti broj-treba?Pricala sam mu da sam ga dala na Net prodaju devojkama s Foruma!!!!Covek nije znao sta da kaze :)
Nagovoricu ga da se registruje da ima ko (dechki) da bude ljubomoran na njega....Salim se!!! :))
See you!!!

aaaaaaaa hotjy i ja hotjy i jaaa :lol:
daj neq sliq batali to opisivanje :D :mrgreen:
evo papy ja samo da vidim sliq...ne podnosim mladje tako da prepyshtam slychaj tebi :D
pozajmitjesh ga valjda y kritichnim sityatzijama :lol: ;P

*Angel. of .Darknes*:
Molim DaNa_Pa?Nadam se iskreno da ovo nije bilo ozbiljno!!!Posaljem ti broj-treba?Pricala sam mu da sam ga dala na Net prodaju devojkama s Foruma!!!!Covek nije znao sta da kaze :)
Nagovoricu ga da se registruje da ima ko (dechki) da bude ljubomoran na njega....Salim se!!! :))
See you!!!

Ma nije bilo ozbiljno ;) Slobodno poshalji broj...:D

Ja napravila 1 dred danas :mrgreen: :D
dredjh5.jpg

Back