E pa prvo : ZDRAVO
drugo: Dredovi NE SMRDE !!! Osim ako ih ne odrzavate i ne perete redovno. Pa i obichna kosa bi se ubudjala i usirila da je ne perete. Dredovi bi trebali da se peru na svaka 2 dana. I teze je prati dredove nego obichnu kosu...To sve stoji.Ali poenta je u tome da dredovi ne smrde.Moj ortak ima dredove i bash sam u subotu proverala da li smrde , i nisu smrdeli,shta vishe mirisali su.
ide uskoro slika tog ortaka 8)
trecje: Ne mora da znachi da dredovi ne stoje devojkama. Dredovi mogu da stoje svima,osim osobama sa slabom,tankom i retkom kosom. Imam sliku devojke koja ima crveno-plave dredove i devojka predivno izgleda. Sada mi nije slika tu jer nisam kod mene gajbi vecj sam kod ortakinje. Al docji cju ja ponovo pa cju da stavim sliku te devojke.
chetvrto: Neko ko ne voli dredove i ne zna nishta o njima ne treba ni da dolazi u ovu temu i da se pravi pametan kako su dredovi fuj i shta ja znam...
peto: To sranje za vashke. Ako budete odrzavali dredove,redovno ih prali & co,vashke se necje pojaviti.Ali da,zajebano je ako uskochi jedna vashka u kosu,jer onda vam preostaju dve mogucjnosti.... 1. ili da se shishate.... 2.ili da trpite vashke....
shesto: Primetila sam da vecjina govori kako su dredovi jako neuredni i ta sranja,....Kako smrde,kako se kosa unishti,kako ovo kako ono....Jbg istina je da se kosa unishti,al izraste nova .... Znate ljudi kosa raste... Tako da vam ponovo izraste nova kosa. I shto je neko rekao "Jako izgleda neuredno i prljavo kada izraste nova kosa"...pa to necje tako izgledati.Jer kako izraste nova kosa,vi napravite razredljak i provuchete dred kroz to. Tako da onda sve ponovo izgleda super.
E pa sada sam vam ja rekla ono shto znam o dredovima i shto mislim.Jer moj ortak ima najbolje dredove u Srbiji (idu slike uskoro samo da dodjem na svoj komp) i on i pravi dredove.Bez imalo voska ih pravi i necje se rasplesti.Samo kada napravite dred,mora da se dodje josh po koji put,da se dredovi redovno "heklaju" da se ne bi raspali.U drugom sluchaju cjete morati da ih vezujete gumicama ili konopcima,kanapchicjima,a to jako ruzno izgleda. I tako....kao onaj lik shto je imao dredove pa je malo **** o tome kako se prave dredovi (a nema pojma) , tako sam i ja sada rekla sve shto znam i u pravu sam

:razz: :razz: :razz: