Dreamweaver- Pitanja

ForestGreen

Veoma poznat
Poruka
10.853
Ljudi, imam jednu finu idejicu u glavi ali da bih je ostvario potrebna je muka ali sta ces, mora da se uci.
Zelim da naucim o ovom programu sve, ama bas sve! Zelim da odradim sajt za sebe jer ce tako ideja i zapoceti da se ostvaruje.
Meni su potrebni tutoriali od samog pocetka pravljenje sajtova. Sve, sve i sve bi mi doslo dobro. Odvojicu koliko god je potrebno da naucim sve. Tutorial na engleskom i jos bolje na srpskom bi mi mnogo znacili. Znaci od vas zelim da mi kazete sta treba da znam i tako to i da naravno u ovoj temi postavite linkove ka tutorialima ;)

Ljudi, imam jednu finu idejicu u glavi ali da bih je ostvario potrebna je muka ali sta ces, mora da se uci.
Zelim da naucim o ovom programu sve, ama bas sve! Zelim da odradim sajt za sebe jer ce tako ideja i zapoceti da se ostvaruje.
Meni su potrebni tutoriali od samog pocetka pravljenje sajtova. Sve, sve i sve bi mi doslo dobro. Odvojicu koliko god je potrebno da naucim sve. Tutorial na engleskom i jos bolje na srpskom bi mi mnogo znacili. Znaci od vas zelim da mi kazete sta treba da znam i tako to i da naravno u ovoj temi postavite linkove ka tutorialima ;)

joomla decace... joomla

http://www.lynda.com/Dreamweaver-tutorials/Dreamweaver-CS6-Essential-Training/97613-2.html
nadji free (torrent) ili plati ukoliko zelis.

Dobar tut!

Ako ti trebaju samo tekstovi, dakle link, stranica, tekst onda WordPress ili Joomla možda Drupal. Ako ti treba prodaja i kupovina, oglasi onda ili kupiš skriptu ili Joomla sa svojim rešenjima.

Ne, nikakva prodaja ili kupovina. Da postoje grupe i podgrupe. Ako je glavna grupa Pekmez onda su u toj podgrupi vrste pekmeza, kad se klikne na neku vrstu on ucitava sledecu stranicu gde ima opis toga. U tom fazonu, a pekmez sam uzeo cisto onako, da objasnim ako sam mogao :D

EDIT: Jel mogu xampp da instaliram na :/D particiji i onda da ubacim wordpress? Da preko kopa imam da gledam sta radim i kako radim?

Poslednja izmena:
Onda ti i WordPrees i Joomla vrše posao, Wp je lakši za početnike.

Možeš instalirati gde želiš ali zavisno od verzije sistema ume da pravi problem kada je na D./, nije pretežak niti šta zauzima mnogo tako da možeš slobodno na C./ ne vidim potrebu za izmeštanjem instalacije.

Ne, to se desilo na wampu- Localhost pokazuje belo.
Sad kad hoću da ubacim word press na xamppu traži mi da unesem mysql šifru a ja nemam pojma koja je.
Edit: Snasao sam se, bio je u pitanju firewall :)

Poslednja izmena:

Back