Draza, prvi gerilac Evrope?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne treba reagovati na ove smesne provokacije. z:lol:

Ljudi srecna vam Nova godina i sve najbolje! z:)

Nemoj ti brate da mislis da je sve provokacija ono sto TEBI ne odgovara....

Ne mozemo mi da mislimo ISTO...

Ni sa zenom ne mislis isto, pa sta bi bilo da je uvek optuzujes da te provocira??

Mene recimo provocira kada neko pise lose o Titu, jer sam ja ziveo za vreme Tita, a i posle njega, pa mogu da UPOREDIM...

Ali postujem da ima ljudi koji tako ne misle...

I ne mislim da me provociraju ako kude njegovo vreme.....

Razumes?

Не обраћајте пажњу на Блајбија. Тај је успео да на једној теми напише како четника није ни било у Србији и да их је у Југославији било мало, а на другој да напише да су четници убли више људи од свих окупатора и квислинга заједно, тј. негирао је Јасеновац и Бањицу, бар индиректно.
Човек нема појма ни са партизанском историјом, камоли са четничком, није њему овде да дискутује, већ да намерно спамује како би иритирао остале форумаше.
У вези капитулације, иста је нелегална јер је влада није одобрила, и зато што су је постписали ратни заробљеник и политичар без функције. Као што је законом пре рата предвиђено да уколико земљу нападне спољни непријатељ и дође до фронталног слома оснивају се четнички одреди којима ће командовати војводе Пећанац, Станковић и Бирчанин, као и највиши официр који остане на терену. Али некоме ко не признаје никакво друго право осим права КПЈ то је немогуће објаснити...

Не обраћајте пажњу на Блајбија. Тај је успео да на једној теми напише како четника није ни било у Србији и да их је у Југославији било мало, а на другој да напише да су четници убли више људи од свих окупатора и квислинга заједно, тј. негирао је Јасеновац и Бањицу, бар индиректно.
Човек нема појма ни са партизанском историјом, камоли са четничком, није њему овде да дискутује, већ да намерно спамује како би иритирао остале форумаше.
У вези капитулације, иста је нелегална јер је влада није одобрила, и зато што су је постписали ратни заробљеник и политичар без функције. Као што је законом пре рата предвиђено да уколико земљу нападне спољни непријатељ и дође до фронталног слома оснивају се четнички одреди којима ће командовати војводе Пећанац, Станковић и Бирчанин, као и највиши официр који остане на терену. Али некоме ко не признаје никакво друго право осим права КПЈ то је немогуће објаснити...

Istini za volju, cetnika je bilo veoma malo u Srbiji.

Tamo je bio Nedic....Sem ako nisu zajedno sa njuim na Banjici ubijali Srbe i Jevreje, za nemacki racun?

U Vojvodini nije bio NI JEDAN JEDINI (iako neki tvrde da ih je u Sremu bilo TROJICA).

Kada se saberu cetnicki zlocini nad Srbima islamistima i srbima levicarima = ne zaostaju mnogo za ustaskim zlocinima....

Sa necim zajednickim:: CETNICI SU KLALI SRBE.......ISTO KAO I USTASE......

Nema nelegalne kapitulacije. Kapitulacija je kapitulacija i zna se sta je to!

Ne lupetaj stalno.

Ја се само чудим како ти ништа не знаш, а опет имаш довољно безобразлука да се појављујеш и спамујеш. Мене би било срамота да сопствену историју мора да ме учи идеолошки противник.
За 70 година комунисти попишу 8000 муслимана убијених од четника, 3000 Срба у Србији, 2000 ван ње, дође неко ко не зна историју ни оних чији је присталица и напише ово.

Kada se saberu cetnicki zlocini nad Srbima islamistima i srbima levicarima = ne zaostaju mnogo za ustaskim zlocinima

Срамота.

У вези капитулације-рекао сам шта сам имао.

Модератори закатанчите ову тему односно избришите је са овог подфорума, нема овде ни д од доказа само Блајбијева наклапања ко по обичају.

Istini za volju, cetnika je bilo veoma malo u Srbiji.

Tamo je bio Nedic....Sem ako nisu zajedno sa njuim na Banjici ubijali Srbe i Jevreje, za nemacki racun?

U Vojvodini nije bio NI JEDAN JEDINI (iako neki tvrde da ih je u Sremu bilo TROJICA).

Kada se saberu cetnicki zlocini nad Srbima islamistima i srbima levicarima = ne zaostaju mnogo za ustaskim zlocinima....

Sa necim zajednickim:: CETNICI SU KLALI SRBE.......ISTO KAO I USTASE......

Nema nelegalne kapitulacije. Kapitulacija je kapitulacija i zna se sta je to!

Ne lupetaj stalno.
1. A koliko je to malo po tvojoj proceni? Znaš, Kinezima je milion malo.
2. Ma pusti Nedića. Sa njim je lako, nego da prebrojimo komuniste malo.
3. Pa normalno da ih nije bilo u Vojvodini. Vidiš, veoma je teško voditi gerilu na brisanom prostoru. To je isto kao kad su Iračani postavili PVO na vrhovima stambenih zgrada. Doduše, poznajući Sadamovu bliskost sa Titom ova taktika ne treba da čudi.
4. Kad saberemo zločine svih vojnih formacija na prostoru bivše Jugoslavije vidimo da su oni mizerni prema onome što su radili komunisti.
5. Zajedničko ustašama i komunistma je da su klali Srbe
6. Kapitulacija je zvaničan čin u kojoj jedna strana priznaje da je pobeđena. Svrha kapitulacije je jednaka svrsi proglašavanja bankrota: izbegavanje totalne propasti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back