Draža Petrović: Kija, Luna i Sloba su ovde važniji od Kosova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je zakon slobodnog tržišta.

U medijima su i Kosovo i Zadruga bili podjednako zastupljeni.

Medjutim Zadruga je bila ispraćenija od Kosova.

Slobodno tržište.

У задругу могу да пошаљи крезави, грбави.....смс (наравно наплати им се) али се види и други могу да га прочитају, а они срећни
А на КиМ пошаљу смс за народну кухињу /цркву неко од политичара/попова гурне кинту у џеп

To je zakon slobodnog tržišta.

U medijima su i Kosovo i Zadruga bili podjednako zastupljeni.

Medjutim Zadruga je bila ispraćenija od Kosova.

Slobodno tržište.

У медијима су биле застипљене лажи о Косову. А у Задрузи нема лажи, нема преваре. Народ воли истину.

Dobro bre, tebi vojska ide uz svaku temu :lol:

Није био кад је време......а и мама и тата му нису куповали оловне војнике када је био мали
траума из детињства

- - - - - - - - - -

У медијима су биле застипљене лажи о Косову. А у Задрузи нема лажи, нема преваре. Народ воли истину.

ко је ј***о он је ј***о

ко је био ј***н он је био ј***н

сува истина то крезави воле

Poslednja izmena:
39311308_2352811198092522_6454683156887896064_n.jpg

Ljudi iskreno, ali najiskrenije, ja ni ne znam ko je ta Kija. Vremenom sam shvatio da je to neka učesnica valjda pobednik onog tv šoua Parova.

Međutim kad god izađem na trafiku svuda čitam to čudnovato automobilsko ime Kija pa još Kockar, to joj je valjda prezime ?

Što smo mi dužni da trpimo medijske zulume nekih medijskih anonimusa i bezveznjakovića ?
Da li ta osoba i pomenuti imaju bilo kakvog značaja i važnosti da budu pune naslovnice njihovim imenima raznoraznih magazina i žurnala ?

Ljudi iskreno, ali najiskrenije, ja ni ne znam ko je ta Kija. Vremenom sam shvatio da je to neka učesnica valjda pobednik onog tv šoua Parova.

Međutim kad god izađem na trafiku svuda čitam to čudnovato automobilsko ime Kija pa još Kockar, to joj je valjda prezime ?

Što smo mi dužni da trpimo medijske zulume nekih medijskih anonimusa i bezveznjakovića ?
Da li ta osoba i pomenuti imaju bilo kakvog značaja i važnosti da budu pune naslovnice njihovim imenima raznoraznih magazina i žurnala ?

Šešelj ti je isto deo te ekipe.Učesnik rijalitija :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back