Draza ili Tito

О титу
Кад се сетим ко је Јожа тужни
онда сватим колико смо дућни
Кад се сетим срце ме заболи
Јасеновац а и оток голи.
што је Србе завио у црно
Дабогда се у гробу преврно!

За Дражу
Устани Чича Дражо
Преузми команду
заустави ову
разуларену банду!

ЖИВ ЈЕ ДРАЖА УМРО НИЈЕ
ДОК ЈЕ СРПСТВА И СРБИЈЕ!

Јестем али је то сигурно пренесено из Титопедије, а оно за Ђуришића и оно што је Дража признао на суду је из истог извора, и не знам коме то још није јасно, или боље рећи, неће да буде јасно.

Вујадин

А како знаш да није веровао, колико се сећам ишао је у Ватикан и поклонио се Папи по верском пропису.

Вујадин

dadel:
To je Diplomatija.
Tito je mogao i sa Rusima i Amerikancima.
i ostao nesvrstan.
A ako je ikakve sklonosti prema crkvi imao naravno pre prema
svojoj -katolickoj.
da je jos malo proziveo ne bi nas zadesila sr'nja koja prozivljavamo,jer je bio pravi politicar i drzavnik,iako je imao neke mane...

Evo malo da produzimo temu par pitanja:
Da se pre 20 -25 godina osnivala EU da li bi Jugoslavija
bila primnjena. ?
Zasto do sada Srbija nije primnjena ?
Kako da se Madjarska za par decenija toliko razvije ?

Ne (inace, EU postoji od 1992, ali i EEC se moze smatrati kao EU, sto znaci od 1957...)

Zbog rata nije primljen ceo jugozapadni Balkan.

Investicije i privatizacija, posle cega se kapital samo razlio po Madjarskoj. Moze nesto tako i da se desi i kod nas uskoro... ali...

Braco...odgovoricu na ovo poslednje....Madjari,Albanci,Rumuni,Makedonci,Bugari....svi oni su bili jad i beda....dolazili su ovde i prodavali drva.....mi smo za njih bili Amerika.....e sad kad je tito umro i raspala se SFRJ...onda je zapad podupreo madjare i rumune i bugare.....nas nisu hteli jer su i dalje mislili da smo mocni....ali...mi eto poceli da slabimo......i nisu obratili paznju na nas...

More slusaj sine
Ja sam si obojicu prezivela, i ne mogu da se pozalim ni na jednog, ni na drugog.

Ovaj prvi bio za kralja i to mu je dobro.

Ovoga drugog smo voleli, majku mu njegovu,

Ono sto je bitno, sine, je da su obojica pokojni, bog da im dusu prosti

I nemo se ti brines sas koga nam je bilo bolje.

Bolje se pitaj kako nam je sad, 60 godina posle rata

tommy gun:
Braco...odgovoricu na ovo poslednje....Madjari,Albanci,Rumuni,Makedonci,Bugari....svi oni su bili jad i beda....dolazili su ovde i prodavali drva.....mi smo za njih bili Amerika.....e sad kad je tito umro i raspala se SFRJ...onda je zapad podupreo madjare i rumune i bugare.....nas nisu hteli jer su i dalje mislili da smo mocni....ali...mi eto poceli da slabimo......i nisu obratili paznju na nas...

Slazem se,pre otprilike16-25 god,mogao si da odes u bugarsku,sa novcem kojim bi ovde kupio kutiju zvaka,tamo mozes da kupis nesto za rucak u najboljem restoranu,ili da obidjes taksijem celu sofiju...inflacija im je bila katastrofa.... :lol:

tommy gun:
Bas tako. Tito je bio istinski harizma i nije bio licemer.

tommy gun:

ma gdje pobogu ovakvi izniknu kao što si ti
:confused: :confused:

tko sve neće doć na forume...zzzz

Back