Drašković: Verujem u Vučića

СМЕРШ

Primećen član
Poruka
715
Drašković: Verujem u Vučića
| 13. 09. 2013. - 11:32h | Komentara: 196

Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio danas da ne bi dao podršku prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću da ne veruje u njegovu iskrenu posvećenost putu ka Evropskoj uniji (EU).

...

http://http://www.blic.rs/Vesti/Politika/405166/Draskovic-Verujem-u-Vucica

Никада не смемо игнорисати мудре поруке саветника Мике Шпиљка, али чак и најпромућурнији умеју да погреше, има ту апостола који ипак боље одсликавају лик и дело Првог.

Дршковић је морално, интелектуално и политички споља јадац а изнутра јадац.

И Вуку (Манитоме) бих помогла
vukiovcaaq8.jpg

Дочекала сам пензију са навршених 65 година и пуним радним стажом (и поред више соматских обољења). Виђала сам Вука Драшковића често на Неуропсихијатријској клиници у ул. Др Суботића бр. 6, који је долазио код покојног Др Веселина Савића, шефа одељења на коме сам радила.

Вук то најбоље зна због чега је посећивао Др В. Савића. Вероватно из више разлога. Не знам да ли је и Дана то чинила, не сећам се да сам је виђала.

Критеријуми психијатријски и неуролошки, као услов за стицање инвалидитета Прве категорије су ми веома добро познати (ја сам специјалиста за неуропсихијатрију), стога предлажем, па можда и захтевам, да се изврши ревизија њене инвалидности.
Можда се не бих тога сетила да дневна штампа није пуна Даниних и Вукових изјава о томе како би она била најпогоднија и најбољи директор државне безедности, јер би она разјурила, ухапсила, ликвидирала, демонтирала ”Милошевићеву злочиначко-терористичку” државну безбедност. После сваке изјаве овог брачног пара, уверена сам да они испуњавају све услове за инвалидност из психијатријског домена.

Постављам себи питање, каква је то ова наша власт. Влада, скупштина, председници многобројних партија да толеришу, што је недопустиво у једној, заиста правној, држави. Мислим да је тај Вук на погрешном месту и хитно би требало да се нађе где му је место. Страхујем за српски народ, да ће оболети од Вуковог и Даниног вируса, што је познато као колективна психоза. Стога је неопходна превентива, коју треба да предузме министар здравља.
Ако је код Дане установљена инвалидност Прве категорије, онда је она неспособна за обављање било какве активности, поготову од државног значаја.

Патолошка мржња неизмереног интензитета доминира њиховим психичким функцијама. Она је дубоко уткана у њихова бића. Стога, спасимо младе нараштаје од таквих људи. Усмеримо их ка истинским вредностима, како би били здрави и способни да очувају ову напаћену Србију.

Ако треба, и Вуку бих помогла!!!

Др Бранка Јекић, неуропсихијатар
Београд

Na koje je grane spao nekada veliki Vuk Draskovic.Svaki Srpski nacionalista se pocetkom 90-tih kleo u njega.A evo ga sad.Ucenjen covek,plasi se da ne zaglavi Hag.Sto je najgore njemu srpski mediji jos uvek pridaju neki znacaj iako je i on i njegova stranka u rangu statisticke greske.Cim je on poceo da hvali Vucica vidi se u kakav je glib potonula Srbija.

Za koga je to Vuk rekao :

Да сам паметнији, начитанији, образованији, елоквентнији, него што јесам....можда бих успео да нађем речи којима бих описао овог човека... (ето...толико не умем да нађем праве речи да сам за њега написао "човек").

Да сам паметнији, начитанији, образованији, елоквентнији, него што јесам....можда бих успео да нађем речи којима бих описао овог човека... (ето...толико не умем да нађем праве речи да сам за њега написао "човек").

pretera ga!

Back