драшковић се извињава хрватима

istina.... ima Srba sto su proterani. Globalno gledano to je samo poneki nesrecnik sto nije imao sta da proda da pobegne iz tog pakla kao covek ... On se gotovo nikada i nevidi niti cuje.... ovi ostali .... Gnjide parazitske meni najodvratnije... Bas ovi najglasniji u kuknjavi.... Sve je to cistom kesovinom bez ikakve prisile isplaceno odande jos se ovde mangupiraju i kupuju po pet sest stanova da se nadje za nedaj boze ... Gomila tih prostih bogatune meni ovde soli pamet i maze oci..... Odvratno!

Те лажи да су већина Срба продали своју имовину не пије воду. Исте лажи је мира марковић изјављивала, и казала како јој је жао хрвата и да Срби избеглице јој загађују њен Београд.

istina.... ima Srba sto su proterani. Globalno gledano to je samo poneki nesrecnik sto nije imao sta da proda da pobegne iz tog pakla kao covek ... On se gotovo nikada i nevidi niti cuje.... ovi ostali .... Gnjide parazitske meni najodvratnije... Bas ovi najglasniji u kuknjavi.... Sve je to cistom kesovinom bez ikakve prisile isplaceno odande jos se ovde mangupiraju i kupuju po pet sest stanova da se nadje za nedaj boze ... Gomila tih prostih bogatune meni ovde soli pamet i maze oci..... Odvratno!
True, true:|

Koji bese taj draskovic?

Onaj propali komunista, propali nacionalista, propali opozicionar, propali ministar, propali politicar, propali pisac?

Tu propalicu sam jedno vreme zaista sazaljevao, rekoh jadnik ima teskih mentalnih problema, nije on kriv zbog svoje bolesti i lude zene (ako se Dana uopste moze nazvati zenom).....medjutim vec godinama umesto sazaljenja mi se samo gadi...

Vuk draskovic je danas jedan beznacajni klosar ...i na srecu tako ce i ostati, posto je odavno mrtav i duhovno, i politicki.
Samo jos da ga Dana jednom zaista prebije na mrtvo, pa da zavrsi svoju bednu egzistenciju onako kako mu i prilici: na podu, cvileci....

30
KAJEM SE, BRAĆO HRVATI
Vuk Drašković: Priznajem, prije rata držao sam zapaljive govore, ali da mene nije bilo, poginulo bi mnogo više Hrvata

Па због тих ЗАПАЉИВИХ говора Шешељ седи у Хагу већ 5 година!! И суди му се као ратном зулочинцу!!

Могао би Вуја малкице да се прошета до његовог драгог му Запада, тј. Шевенингена!

Јајара остаје јајара. Лизао је дупе Мики Шпиљку и свим осталим комунистима, па Муслиманима, данас Хрватима...сутра целоме свету.

Јајара је јајара.

Sveza tema pa sam zapamtio da sam ovde ostavio 2-3 posta...danas ih pojela cica maca...trulez...doduse, verovatno ce i ovaj nestati ali to je zbog off-a i to je u redu...

Добро, значи опет већ виђена "стара шема" - пола избришеш, пола преместиш И ВИШЕ НИКО НЕ ЗНА СА КИМЕ И О ЧЕМУ РАСПРАВЉА......ок......одох ја мал'ко на свеж ваздух.8-)

Vuk nikada nije bio komunista !
Vuk je jedini bio u stanju da povede mase protiv diktatora i izdajnika Miloševića.
Vuka se jedino i plašio S.M.Dva puta pokušao da ga likvidira !
Vuk je prvi objavio istinu, ko je i kakvog porekla Šešelj !
Vuka najviše mrze komunjare i smradikali !
Vuk je pravio greške u karijeri i sad je bivši !

Pa pusti male Slobe. Naravno da je bio jedan od najvecih protivnika komunizma. To komunjare u srcu optuzuju demokrate da su komunisti. A crveno-crno se sjaji na njima.

Pa pusti male Slobe. Naravno da je bio jedan od najvecih protivnika komunizma. To komunjare u srcu optuzuju demokrate da su komunisti. A crveno-crno se sjaji na njima.

Vuk je Slobi uvijek dozirano oponirao po nalogu velikog ucitelja "Uncle Bena". Obojica su (zajedno sa Seseljom i Tudjmanom) bili u istom "razredu" washingtoskog sveucilista pri institutu za unistenje naroda i drzava u svijetu.........Da ne zaboravim, ucenik generacije iz 1987 bio je Gorbacov a ovi nasi bili su samo redari za brisanje table.Najgori ucenik bio je Ibrahim Rugova.On je preminuo a da nije ni maturirao.

Back