Neartikulisani007
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Kojem amfilohiju sad trwba da poverujem ? Onom sto ljubi ruku drugu starom ili ovom novom ??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se artikulises, kas'ce ti se samo.Kojem amfilohiju sad trwba da poverujem ? Onom sto ljubi ruku drugu starom ili ovom novom ??
628347[/ATTACH]032, member: 230777"]
МАЛОУМНА ти је "илустрација", Дукљањеро!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa dobro ja teško da ce se artikulišem nego lad će plemeniti starac antilopije brdsko planinski da se artikuliše? Da odabere na koju ce stranuKad se artikulises, kas'ce ti se samo.
Bez zajebancije, vrijeme je da se pogledaš u ogledalu i kažeš želim makar jedan pršljen, ako već ne mogu da imam cijelu kičmu.Дукљањеро,
Да си пажљиво читао, не би писао глупо ко *****!То што теби недостаје, нема се ђе купит'!
![]()
Da ih utrojiRisto da pojaca kvetve i anateme nesto mu izgleda ne deluju.
A koja je ovo novina koja ima tako debilni naslov?
Srpski Telegraf.A koja je ovo novina koja ima tako debilni naslov?
Thnx.
(Strasno.)
Nisam znala da je Vucicevo. Znam da su jedan Telegraf zatvorili, mislila sam da je taj, samo "povampiren".Nemoj da se cudis, lepo sam ti rekao juce.. Srpski Telegraf je Vucicevo glasilo, nijedan naslov tu ne ide bez njegove saglasnosti.. A ti mi kazes da sam podlegao propagandi.
A ti verujes toj ulizici Maricu i njegovim emisijama i gostima?Velika farsa.
Dogovor izmedju Djukanovica i Anfilohija.
Ovde sve objasnjeno.
A sto ova pedercina nosi majicu sa zastavom Ujedinjenog Kraljevstva?Bez zajebancije, vrijeme je da se pogledaš u ogledalu i kažeš želim makar jedan pršljen, ako već ne mogu da imam cijelu kičmu.
Ne kažem da ćeš odmah moći da se uspraviš, ali mic po mic, uz naporan rad i požrtvovanje, this could be you:
Pogledajte prilog 628366