Dramatično upozorenje kineske naučnice – stiže nova korona

Gruban

Buduća legenda
Poruka
49.922
https://www.krstarica.com/zdravlje/...nje-kineske-naucnice-stize-nova-korona-video/

Dramatično upozorenje kineske naučnice – stiže nova korona (video)
M. K. 5. decembra 2020. 08:58

Podeli

Kineska naučnica Ši Žengli sa Instituta za virusologiju u Vuhanu, upozorila je da u oblastima na jugu i jugoistoku Kine, populacije šišmiša nose druge sojeve korona virusa koji već sada mogu da se prenesu na ljude.

Ona je ocenila da je moguće da ti opasni virusi već cirkulišu i izvan granica Kine, preneo je londonski Gardijan.
„Moramo da potražimo te viruse i u drugim zemljama Azije, ne samo u Kini“, predočila je Ši, koja je poznata po nadimku „Betvoman“ jer se bavi izučavanjem korona virusa koje prenose šišmiši.
(Tanjug)]
Kakvi qurac šišmiši ? Kur moj. Zaebavaju narod.Ni ova korona ne postoji a oni izmisljaju nove.:thumbdown:

E pa nedao ti bog da zakačiš taj virus odma bi shvatio koliko je ozbiljan i da postoji, mi imamo sreće što nije to onaj najopasnije kategorije kao što ga imaju Istočne zemlje.
Ja se čuvam i na taj način pomazem i drugima da ne ugroze svoje zivote ili zdravlje .Tema je zamisljena kao saljiva na račun ljubitelja ili žrtava teorija zavera ..Na žalost moderator je promenio naziv teme.

https://www.krstarica.com/zdravlje/...nje-kineske-naucnice-stize-nova-korona-video/

Podeli

Kineska naučnica Ši Žengli sa Instituta za virusologiju u Vuhanu, upozorila je da u oblastima na jugu i jugoistoku Kine, populacije šišmiša nose druge sojeve korona virusa koji već sada mogu da se prenesu na ljude.

Ona je ocenila da je moguće da ti opasni virusi već cirkulišu i izvan granica Kine, preneo je londonski Gardijan.
„Moramo da potražimo te viruse i u drugim zemljama Azije, ne samo u Kini“, predočila je Ši, koja je poznata po nadimku „Betvoman“ jer se bavi izučavanjem korona virusa koje prenose šišmiši.
(Tanjug)]
Kakvi qurac šišmiši ? Kur moj. Zaebavaju narod.Ni ova korona ne postoji a oni izmisljaju nove.:thumbdown:
Nek ga trazi u beloj kuci

Moguće je da puste nešto opasnije ako narod odbije ovaj DNK modulator-transformator.
Ali ja se ne brinem, Srbija će pobediti i tog nevidljivog neprijatelja.
Sa našim hrabrim i nepotkupljivim medicinskim osobljem i odlučnim kriznim štabom na čelu sa farmakoagentom p pukovnikom Konom ... Srbija je nepobediva :rtfm:

Мало нас је срах .. тога што се не бојимо .

U srednjem veku se ljudi nisu toliko sprdali sa Kugom koliko se mi danas igramo i sprdamo sa Virusom, ali svidja mi se ono što je rekao Tramp primiću vakcinu i ustaću kao Super Man i ako tako nije izboriću se. :navodnik:
U Srednjem veku nije bilo fejsbuka pa su teoretičari zavere (kojih je i tad bilo) morali mnogo više da se pomuče i svejedno nisu mogli ni približno da dobace kao što mogu danas.

Podeli

(Tanjug)]
ja se od srca nadam da ce ovaj sledeci virus da bude vise SARSasti pa ce moci da se prenosi na macke i pse.
jedva cekam odredbu da trebaju dzukele preventivno da se uspavaju :aha:

Podeli

(Tanjug)]

Grubane, kazi toj kineskoj fufici da moze da mi popusi moj ogromni belacki ******.

ja se od srca nadam da ce ovaj sledeci virus da bude vise SARSasti pa ce moci da se prenosi na macke i pse.
jedva cekam odredbu da trebaju dzukele preventivno da se uspavaju :aha:

E baš to ne prave ovde mnogo pitanje o životinjama nego prvo jure ljude oni su za obavezni karantin odma, izgleda da živote na globalnom nivou oni sabiraju i oduzimaju ako je cifra stanovnika na zemlji prešla neki limit odma se ubacuje ovako nešto kao virus ili rat. :(

Ресторан у Вухану, јесен 2019:

гост наручио куваног шишмиша и кад је почео да једе-примјети да нешто није баш у реду.

“Конобар, овај шишмиш није довољно куван”, рече.

Конобар му одговори: “а ј.ебо га ти, неће свијет пропасти”.

S’obzirom da interesovanje za vakcinu ne prelazi 20%, ipak su odlucili da puste covid update v2.0 koja ce da potamani taman dovoljno da svi dobrovoljno zavrnu rukav.

Za ovaj globalni terorizam neko bi morao da plati glavom, da li Kinezi ili njihovi “deep state” partneri ili neko treci.
Osoba koja je ovo izjavila mora biti privedena sa svim “šišmišima” na waterboarding.

1607295928716.jpeg

Back