Drama na jarinju: Fudbalere Zvezde nisu pustili na Kosovo, vraćaju se

Novo saopštenje Zvezde posle zabrane ulaska na Kosovo!
09.10.2019.Vestionline

Zvezdinoj delegaciji, zajedno sa srpskim novinarima, zabranjen je ulaz na teritoriju Kosova i Metohije, gde je trebalo da odigraju meč Kupa Srbije protiv FK Trepča.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović se obratio medijima, potvrdivši reči generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića da je na Jarinju ostvarena „diplomatska pobeda“.

Dosta dugo je sve srpsko u međunarodnoj zajednici prikazivano kao negativno. Ova diplomatska pobeda danas znači da smo naterali Albance na Kosovu da pokažu svoje pravo lice, da se ponašaju necivilizovano i siledžijski, da ne poštuju preporuku FIFA. Kada su primani u FIFA glavni argument im je bio da sport nema granice i da ne treba sprečavati mlade ljude da igraju. Šta će sada reći FIFA kao najviša svetska organizacija. Sada imamo jake argumente u raznim međunarodnim organizacijama za buduća vremena. Ovo je diplomatska pobeda. Moramo se na diplomatski i civilizovan način boriti i snagom argumenata pobeđivati. Posebno što je njihov status kao člana FIFA na arbitražnom sudu u Lozani – navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda koje je potpisao Mijailović.



.
 
utakmica nije ni bila u planu sa obzirom da se znalo da siptari nece dopustiti da se odigra.Jos jedan performans prvorodjenog i njegovih klimoglavaca.
Da sam inostrani fudbaler u timu Zvezde stvarno bih se zapitao cemu ovo majmunisanje
Trebali su da puste buvu da idu autobusom, a ono zapravo fresko vozom da se ufuraju u Mitrovicu i sve ih zaje8u:mrgreen:
 
EGcShDSXUAI8et2
 
svako radi svoje

kako ce javnost da zna da te nece pustiti ako ne dodjes? ovako se vidi da sprovode aparthejd nad srbima
Javnost zna odavno da nas ne pustaju na Kosmet, nisu dali prolaz sportistima i ranije, akreditovane novinare koji udju hapse zbog priveska.

Ova sapunica na Jarinju sa Terzicem i desetak navijaca je namerno odradjena od strane nasih kvislinga da bi se domacoj javnosti pokazalo da je pokusaj ulaska na Kosmet uzaludan.
 

Back
Top