gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Ju, ju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bi ja kasnila ceo sat možda čak i dva da li bi se ti složio sa mojom odlukom i čekao me jer ja sam tako posebna i mene vredi čekati?Ne kasne sve zene ni svi muskarci, obicno to rade samo oni koje vredi cekati.
Ko to zloupotrebi sam je sebe zajebao.
Imam jednog, koga svi cekaju i musko i zensko, on mi je stalno na meti,
pre nekog vremena je poceo sam da se kaznjava da ga ne stigne moja kazna.
nikada ne kasnim. stižem u minut -dva, ranije kasnije...
veoma sam disciplinovana osoba
imala sam puno drugarica koje su UVEK kasnile po pola sata i ili nekada po ceo sat...
sa njima je druženje kratko trajalo.
to se nije moglo trpeti uopšte.
?.....
Kako moze da kasni na pozorisnu predstavu? Treba da bude odgovorna,. Opravdavam jedino ako joj se slomila stikla.
Idete sa lepsom polovinom negde, npr u pozorište, ona kasni, kako reagujete?
Drugi deo teme, zašto je drama i histerisanje, ekskluzivno ženska stvar i krajnje odbojna kod muškaraca?
Zbog hormonalnog statusa zene. Oni je teraju da puca od adrenalina kako bi odbranila mladunce. Muski hormonalni sistem je napravljen da budu smireni jer bi tada cescto koristili silu. Oprasta se jer je to deo biologije. Ali meni je to glupo. Histerija kod zena, ljubomora kod muskaraca mi drze balans na klackalici. Kasnjenje je vec deo vaspitanja, ne zavisi od pola.
Ma kakav bre hormonalni status je opravdanje za padanje u histeriju i dramu zbog nicega?To je bezobrazluk i nevaspitanje,nema opravdanja (kao i ljubomora koju si navela).
Ili su oba psihicki poremecaj...
ne znaš ti šta je pms..![]()