Drajveri

nikolasanela

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima..!
Imam jedan strasan problem, msm kako za koga, ali vec ceo dan pokusavam i uzalud!
Imam neki stariji lap top i resio da mu ponovo dignem sistem e sad, kako ide to sa XP Windowsom, za razliku od Win 7 koj instalira sve potrebne drajvere to XP ne radi..!
E sad, ja sam skinuo neki program, kao da pronadjem koji drajveri su mi potrebni, i sve je to ok! Ali ja ne mogu da nadjem nigde te drajvere na netu..! Najviše mi je potreban drajver za Grafičku: ATI Mobility Radeon HD 4500
Gde mogu da skinem, jel zna neko neku stranicu!
Hvala unapred!

XP JE PO MENI MNOGO BOLJI ALI ... WIN7 JE TOLIKO LAKSI I MANJE ZAHTEVNIJI DA MOZE I MOJ BABA DA PODIGNE SISTEM ! :D msm nije frka zbog drajvera uvek mi je to prestavljalo veliki problem ali sad imam win 7.

E sad je i meni potrebna pomoc potrebni su mi drajveri za maticnu plocu Foxconn 945 7MC.Kad trazim drajvere na netu nalazim samo ove rezultate Foxconn 945GZ7MC,Foxconn 945PL7MC,FoxconnG945 7MC,Foxconn 945P7MC, sve mi ovo takodje pise i na maticnoj ploci.Zanima me da li bih mogao da skinem bilo koji od ovih gore ponudjenjih drajvera i li je su to drajveri koji su potrebni za moju maticnu plocu.

E sad je i meni potrebna pomoc potrebni su mi drajveri za maticnu plocu Foxconn 945 7MC.Kad trazim drajvere na netu nalazim samo ove rezultate Foxconn 945GZ7MC,Foxconn 945PL7MC,FoxconnG945 7MC,Foxconn 945P7MC, sve mi ovo takodje pise i na maticnoj ploci.Zanima me da li bih mogao da skinem bilo koji od ovih gore ponudjenjih drajvera i li je su to drajveri koji su potrebni za moju maticnu plocu.

NAŠAO SI IH....ALI NE ZNAŠ KOJI JE BAŠ ZA TVOJU PLOČU....:think:

Ako nemaš instaliran ...Everest....idi na sajt ..Interfejs TV.....i skini program...SIW ( System Information for Windows ).....program se... NE INSTALIRA..:ok:..pokreni ga i pogledaj koji je ...FULL NAZIV TVOJE MATIČNE.....i prema tome ...IZABERI DRIVER.....:)

Ti drajveri koje si pronašao odgovaraju za tvoju i za ploče koje si nabrojao....Slobodno ih instaliraj...Često se desi, kada tražiš drajvere za jednu ploču da je proizvođač naveo i ostale ploče za koje odgovaraju ti drajveri...

Opet ja sa drajverima. Sad bar znam koja je tacno maticana ploca Foxconn 945GZ7MC-KS2H trebaju mi drajveri za xp na zvanicom sajtu mi daje sve drajvere nego mene zanima sta je sad ovo ''BIOS Fixed Install The 4G memory of frequence 800 will hang issue.," max ram memorije na ovoj maticnoj prema specifikacijama iznos 2gb da li ovo nekako prepravlja nesto u biosu da moze da podrzi 4Gb ram i da li treba da skinem i instaliram RAID Drajvere(ne znam sta je to) i da li ja mogu da prebacim te drajvere sa harda na fles i da ih inst posle sa fleske jer planiram da formatiram HDD, a rezac nemam.

Back