Drajveri za stampac iz 2004. godine

• Začetnik teme Začetnik teme DjoAn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DjoAn

Početnik
Poruka
19
Pozdrav ,

Imam jedan stari stampac HP Deskjet 3740, a imam instaliran Windows 7.Ne mogu da instaliram drajvere sa CD-a jer pise da su kompatibilni samo sa Windows 99 ,2003 , i XP.
Na zvanicnom hp sajtu se takodje ne mogu naci drajveri , jer je ovaj stampac "retired product".

Zanima me da li neko moze da mi pomogne da ubacim drajvere i da krenem da koristim ovaj stampac.

PS Insistiram na ovom stampacu zato sto moze da radi samo sa jednim crnim ketridzom , bez ketridza u boji :D

Заборави, ако мислиш да инсталираш у виндовсу.

Инсталирај упоредо неки Линукс, и имачеш аутоматски инсталиран драјвер за штампач. :)

snapshot4.jpeg

Poslednja izmena:
Proguglaj malo, mozda moze neki drugi drajver. Na primer, za hp lj 1010 koji njie vise podrzan, moze hp lj 3550 i dr. To je za sada jedino resenje za HP koji misli da kad kupis nov racunar moras da kupis i nov stampac.

Druga varijanta kupi najjeftiniji laser. Imas xerox phasera 3020 bi za cca 6000 din.

Pozdrav ,

Imam jedan stari stampac HP Deskjet 3740, a imam instaliran Windows 7.Ne mogu da instaliram drajvere sa CD-a jer pise da su kompatibilni samo sa Windows 99 ,2003 , i XP.
Na zvanicnom hp sajtu se takodje ne mogu naci drajveri , jer je ovaj stampac "retired product".

Zanima me da li neko moze da mi pomogne da ubacim drajvere i da krenem da koristim ovaj stampac.

PS Insistiram na ovom stampacu zato sto moze da radi samo sa jednim crnim ketridzom , bez ketridza u boji :D
Probaj ovako sa tim drajverima sto imas.Znaci instaliraj ih i izbaci ikonicu od tog uredjaja na desktop.Idi posle desni klik na tu ikonicu,pa kad izdje prozor idi na komandu na dnu"Propertis".Kada se otvori sledeci prozor izaberi komandu "Compatibility".U sledecem prozoru stikliraj onu prvu kockicu gde pise Run this program .......kada seaktivira idi na strelicu i otvorice se padajuci meni,klikni na"Windows Server 2008(Service pack 1).posle toga idi na komandu Apply.pa OK.zaboravio sam reci da zato vreme bude prikljucen i ukljucen printer.kad kliknes na OK,restartuj komp i probaj dal ce da radi posle restarta.odstampaj probnu stranicu.

Back