- Poruka
- 30.814
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
psst , rehabilitacija, maj 2015On nesto tvrdi i to je dokaz

dokazGlavni dokaz je da bivsi sudija nesto tvrdi![]()
kucaj na googlu rehabilitacija d.mihailovica , bice ti jasnije gde su dokazi
pa sad da l sam bas sudski vestak ti to neces nikad saznati ali ...da si procitao ono sto je sve citirano video bi tamo i ono sto je sam sudija govorio na tu temu , pa takoooTi sada sudski vestak kada si dosao to takvog zakljucka
Sto ljudi zavrsavaju faksultete, kada mogu tako kao i ti da procenjuju ko je bio dejstvom droge![]()

od kog sad sudskog vestakaTi znas bolje od sudskih vestaka, posto procenjujes da je drzaz bio drogiran
![]()

znaci ti si taj sudski vestak kojeg stalno pominjesDraza nije bio drogiran, a to pismo je mogao da napise i samardzic![]()

ne nego ti ubijam google translate i smejem ti se jer znam da ne moz da povatas prevodOpet se svadjas sam sa sobom![]()

A ti ne smes da odgovaras na pitanjaА теби опет треба пшревод![]()
pa ja ne znam sta su usrase radile sa stepincem, ali znam da na svetu ne postoji nio ko je osudio cetnike i drazu za razliku od toga sto su opet svi na celom svetu osudili i usrase i stepinca kao njihovog ideoloskog saucesnika, pametnome dostaIsti sto su cetnici radili sa drzaom, isti sistem su ustase koristili za stepinca

psst , rehabilitacija, maj 2015![]()

Dokaz je tvrdnja da je draza bio drogirandokazkucaj na googlu rehabilitacija d.mihailovica , bice ti jasnije gde su dokazi
![]()

Ti nisi sudski vestak, jer si vec pisao sa cim se bavis. Sada je sudija i sudski vestak u isto vreme ?pa sad da l sam bas sudski vestak ti to neces nikad saznati ali ...da si procitao ono sto je sve citirano video bi tamo i ono sto je sam sudija govorio na tu temu , pa takooo![]()
Kako si procenio da je raza bio drogiran, a stepinac nije ?od kog sad sudskog vestaka![]()
ne nego ti ubijam google translate i smejem ti se jer znam da ne moz da povatas prevod![]()

jos nisi preveo
Najsmesniji si kada pocnes da se svadjas sam sa sobom na egleskom

ne znam za tog "razu" ali za stepinca tek nemam pojma , sto bi njega i drogirali kad su ga prakticno oslobodili uz minimalnu kaznu i poseban tretman u zatvoru on je bio zasticen sve vreme.Kako si procenio da je raza bio drogiran, a stepinac nije ?
lele lelel sad sam i sudijaTi nisi sudski vestak, jer si vec pisao sa cim se bavis. Sada je sudija i sudski vestak u isto vreme ?

jeste uz sve ono sto je rekao sudija, novinari, doktorka i sam draza...jel neko fali jos da to potvrdiDokaz je tvrdnja da je draza bio drogiran
![]()

sifra za tebe je "rehabilitacija 2015"
psst, advokat nesto tvrdi. na sud cim neko nesto tvrdi to je automatski istina po banetu, jer je on pravno bas potkovan

Ti kada se svdjas sam sa sobom na srpskom ne razumes nistajos nisi preveo![]()

Nemas ti pojma o nicemune znam za tog "razu" ali za stepinca tek nemam pojma , sto bi njega i drogirali kad su ga prakticno oslobodili uz minimalnu kaznu i poseban tretman u zatvoru on je bio zasticen sve vreme.
Dokaz da je draza bio drogiran je tvoja mastajeste uz sve ono sto je rekao sudija, novinari, doktorka i sam draza...jel neko fali jos da to potvrdi![]()
sifra je za tebe politicki poeni za strankusifra za tebe je "rehabilitacija 2015"![]()