Драгољуб Дража Михаиловић

..... spoljne sile su ga prepoznale kao srbina, coveka od reci i dela, vernika i domacina i kao takav nije bio pogodan, i bi sta bi ...na vlast su doveli one koji su bili njegova susta suprotnost.
coveka koji je u prvom svetskom ratu napadao i ubijao po srbiji, coveka koji je bio nevernik, prevrtljivac, srebroljubac, razvratnik...
toliko o tome ko je bio u pravu .
.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
spoljne sile su ga prepoznale kao fašističkog slugu /što ni on nije sporio u svom govoru u lipovu/ te je zbog toga ostao bez glave

a pošto je ratovao na strani nacista i fašista,i zbog toga je rat izgubio
.

26. априла (14. априла по старом календару) 1893. године у Ивањици је рођен ђенерал Драгољуб Дража Михаиловић.
Pogledajte prilog 688406
.
bolje i da se nije ni rodio, kako bi rekli mnogi iz četničkog pokreta, koji su za njega govorili da se jedino ne zna da li je bio lošiji vojskovodja ili političar
kao i da niko nije napravio više štete srpstvu od samog draže

zbog svoje nesposobnosti i saradnje sa fašistima i nacistima na kraju je i glavu izgubio, tačnije tito mu je došao glave :D

1587918633980.png

.
bolje i da se nije ni rodio, kako bi rekli mnogi iz četničkog pokreta, koji su za njega govorili da se jedino ne zna da li je bio lošiji vojskovodja ili političar

zbog svoje nesposobnosti i saradnje sa fašistima i nacistima na kraju je i glavu izgubio, tačnije tito mu je došao glave :D

Pogledajte prilog 688436
Rodjena deca ga su se odrekla….to sve govori

Sasvim uobičajena stvar u diktatorskim režimama da se deca odriču roditelja koji su u nemilosti režima.

Пропатила су његова деца под " ослободиоцима", а то колико су га стварно одрекли видимо како су подигли и васпитали Воју.

.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
spoljne sile su ga prepoznale kao fašističkog slugu /što ni on nije sporio u svom govoru u lipovu/ te je zbog toga ostao bez glave

a pošto je ratovao na strani nacista i fašista,i zbog toga je rat izgubio
.
spoljne sile su drazu odlikovale a njegove ljude slobodne naselili u svoje zemlje bez da je i jedan od njih odgovarao za neke izmisljene zlocine,
a sto je najbitnije srpski narod je kroz svoje zakone to i pokazao i dokazao,
ko god to ne zna ... :cepanje: :mazi:

https://www.paragraf.rs/propisi/zak...ojnih-invalida-clanova-njihovih-porodica.html

.

pssstttt , zna se dobro sta srbi misle o drazi :mazi:
dbfgg.jpg

Ja sam rekoa drazina deca, a ne sva drazina deca.
Dvoje drazinih dece je bilo komunisti.

Ти си рекао Никита оно што је део титоистичке прпаганде, јер они Воју никада и нису помињали.
То како су Гордана и Бранко били комунисти нека иде на душу онима који су са њима годинама бесомучно манипулисали у пропагадне сврхе. Имао сам прилике да чујем доста тога и од Воје ( Бранковог сина) о том периоду , а и од покојних чика Бранка и Гордане.
А за твоју информацију били су они и учетницима.

gordana-mihailovic-foto-pogledirs-1393334426-451521.jpg

Ево је Гордана на челу четничке колоне

Воја и Бранко у четицима.jpg

А ово су Воја и Бранко са пратиоцима

Ти си рекао Никита оно што је део титоистичке прпаганде, јер они Воју никада и нису помињали.
То како су Гордана и Бранко били комунисти нека иде на душу онима који су са њима годинама бесомучно манипулисали у пропагадне сврхе. Имао сам прилике да чујем доста тога и од Воје ( Бранковог сина) о том периоду , а и од покојних чика Бранка и Гордане.
А за твоју информацију били су они и учетницима.

Pogledajte prilog 688539
Ево је Гордана на челу четничке колоне

Pogledajte prilog 688542

А ово су Воја и Бранко са пратиоцима
Branko i Goca su bili komunisti, a Branko je zavrsio na Golom Otoku.

Sa Brankom nemas ?

Па јел ти Никита бар мало размишљаш пре него што се јавиш ?
У мом првом посту су ( а и пише испод ње!) и Воја и Бранко. Бранко је други с лева, а Воја четври с лева.
Branko i Goca su bili komunisti, a Branko je zavrsio na Golom Otoku.

Ја сам ти рекао како, а ти веруј партији, мемам ништа против тога.
Да ли знаш да је Бранко михаиловић био један од оснивача Српско Покрета Обнове а и сину је дао име по свом погинулом брату кога су ваши убили.

Па јел ти Никита бар мало размишљаш пре него што се јавиш ?
У мом првом посту су ( а и пише испод ње!) и Воја и Бранко. Бранко је други с лева, а Воја четври с лева.

Ја сам ти рекао како, а ти веруј партији, мемам ништа против тога.
Да ли знаш да је Бранко михаиловић био један од оснивача Српско Покрета Обнове а и сину је дао име по свом погинулом брату кога су ваши убили.
Da li ti znas da su se Branko i Goca odrekli Draza, i da je Branko bio na Golom Otoku kao staljinas. Imas njegov interviju iz Srpske reci sto je bane postovlajo.

Da li ti znas da su se Branko i Goca odrekli Draza, i da je Branko bio na Golom Otoku kao staljinas. Imas njegov interviju iz Srpske reci sto je bane postovlajo.

Наравно да знам и зато сам и написао то у свом првом посту, да то иде на душу титоваца. А на Голи Оток нису ишли само само стаљинисти.
Ово је тема о ђенераалу Михаиловићу , а не о његовој деци .

sve to ide u paketu a i puno nam govori kad su ga se i deca odrekla

nije kriv tito za to nego dražin "rdjav rad"

Ако ћемо о тој врсти пакета да говоримо, Онда је ваш ЈБТ и њеви најближи сарадници и ви њихови наследници носиоци највећег пакета одрицања, када сте се одркли вашег духовног оца и "прве земље социјализма", па оне који се нису одрекли отерали у концетранциони логор, а уз њих и све онекоји су вам сметали или би могли да вам сметајуПроко.

Back