banebeograd
Elita
- Poruka
- 15.423
mnogooo je to da procita i da popamti najbitnije momenteПрочитај цео текст.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogooo je to da procita i da popamti najbitnije momenteПрочитај цео текст.

Прочитај цео текст.
moras da procitas celi tekst da bi ga komentarisao, kad to uradis svrati da pricamo o tome .Sta pise u celom tekstu ? Sta kazu istorijske cinjenice Drazain Branko se opredelio za partizane ili za cetnike.
jedini koji je zakmecao zbog rusa je bio ********* ,jer je video da ce sve da prodje bez njegovih "oslobodilaca" pa je brze bolje krenuo iz ndh i presao 400 kilometara da bude tu kad rusi dodju da oslobadjaju srbiju .Možda je i Draža hteo da bude komunista ali mu rekli Rusi NJet hahahaha.
Kako je zakmecao kada su dolazili crveni da oslobode Beograd.
Da nije samouki istoricar nasao neki novi dokumet da dokaze da Drazin sin nije clan skoj, i da nije bio u partizanima ?moras da procitas celi tekst da bi ga komentarisao, kad to uradis svrati da pricamo o tome .

kad procitas kasce ti se samoDa nije samouki istoricar nasao neki novi dokumet da dokaze da Drazin sin nije clan skoj, i da nije bio u partizanima ?
Ti i tvoje alegorije![]()

Ti trazis od drugih da ti pomognu da izmislis bajke, Drazin sin je bio u cetnicima, a ne u partizanimakad procitas kasce ti se samo
trazis od drugih da ti prepricavaju nesto da bi ti to komentarisao ,
pa i onako se ne snalazis u tim dugackim tekstovima sta bi tek bilo kad bi ti jos neko to prepricavao a ti onda iz toga vadio zakljucke, na sta bi to tek licilo![]()
Cetnicka bajka 
ja "trazim od drugih da mi pomazu"Ti trazis od drugih da ti pomognu da izmislis bajke, Drazin sin je bio u cetnicima, a ne u partizanima![]()
![]()
![]()
Cetnicka bajka
![]()

Na cemu si ti kada hoces da falsifikujes i da izmisljas, kako Drazin sini nije bio u skoj-u i da nije bio u partizanima ?ja "trazim od drugih da mi pomazu"
tebi je sve gore i gore, stvarno je vreme da procitas celi post ciji si deo sam citirao da ne bi stalno ispadao smesniji nego u predhodnom postu.![]()

pod hitno pojacaj terapiju, ponovo si poceo da haluciniras, opet ti se prikazuju recenice koje niko nije napisaoNa cemu si ti kada hoces da falsifikujes i da izmisljas, kako Drazin sini nije bio u skoj-u i da nije bio u partizanima ?![]()

Tvoja terapija ne funkcionisepod hitno pojacaj terapiju, ponovo si poceo da haluciniras, opet ti se prikazuju recenice koje niko nije napisao
javi se kad procitas tekst , ne ide se bez citanja u komentarisanje !!!![]()

ja te sve vreme upucujem na to da procitas tekst od poceka do kraja da ne bi ovde postavljao pitanja na koja je tamo vec odgovoreno.Tvoja terapija ne funkcionise
Da li je Drazin sin Branko bio u skoj-u i partizanima ?
Posto po tebi na to pitanje ne moze da se odogovori ako se ne procita tekst iz casopisa za bajke pogledi.
Ne smes da odogovoris na pitanje...![]()
"На то је Бранко затражио од скојеваца да га одмах пребаце у шуму, у партизане. Намеравао је да са собом поведе и Гордану. Међутим, према Бранковим речима, скојевци су били ‘‘потпуно незаинтересовани’‘.
Разочаравши се у своје другове, Бранко је потражио четничке везе, које су увек биле надохват руку. Равногорски илегалци старали су се о Бранку и Гордани колико су могли и поред осталог снабдевали су их новцем. Тако, пре него што су стигли Гестапо и Специјална полиција, они пребацују Дражину децу у Косјерић "
Drazin sin Branko je koji je bio skoj-u ( zna se ko je i kako primljen u skoj ), sada su oni bili potpuno nezainteresovanija te sve vreme upucujem na to da procitas tekst od poceka do kraja da ne bi ovde postavljao pitanja na koja je tamo vec odgovoreno.
tad bi najverovatnije prestao i da falsifikujes tudje postove i u njima vidis nesto cega nema !!!
citiracu moj post ...ovo je pocetak brankovog "ratnog puta" ...

veci stepinac od stepinca, veci pavelic od pavelica, veci branko od branka mihailovica...Drazin sin Branko je koji je bio skoj-u ( zna se ko je i kako primljen u skoj ), sada su oni bili potpuno nezainteresovani
Branko je toliko bio ''neizainteresovan'' za komunizam, tako da je zavrsio na Golom Otoku kao ortodoksni staljinista
Pogledi najbolje bajke na svetu![]()

Па прочитај, ти си и поставио везицу ка тексту, тако да не треба да вадиш ствари из контекста и преносиш само оно што ти одговара без сагледавање целе ситуације.Sta pise u celom tekstu ? Sta kazu istorijske cinjenice Drazain Branko se opredelio za partizane ili za cetnike.
Postavio sam vezicu, ali pricamo i izvan te vezice. Branko je zavrsio na Golom Otoku kao inforbirovac, to je bio interviju sa njim u Srpskoj reci ( Spo ) broj 2 gde je pricao da kako je bio komunista 100%.Па прочитај, ти си и поставио везицу ка тексту, тако да не треба да вадиш ствари из контекста и преносиш само оно што ти одговара без сагледавање целе ситуације.
Ево шта каже једна историјска фотографија на којој је он, и није једина, ценим да је то довољно.
Pogledajte prilog 607815
У области Косјерића, лета 1943: Бранко Михаиловић, Воја Михаиловић и Мијалко Перишић.
То како је завршио после рата је друга прича, познате су нам његове фотографије са четницима у току рата док са партизанима нисам видео ниједну.Postavio sam vezicu, ali pricamo i izvan te vezice. Branko je zavrsio na Golom Otoku kao inforbirovac, to je bio interviju sa njim u Srpskoj reci ( Spo ) broj 2 gde je pricao da kako je bio komunista 100%.
Sto je Branko Mihajlovic zavrsio na Golom Otoku ?veci stepinac od stepinca, veci pavelic od pavelica, veci branko od branka mihailovica...
selektivno citanje delova teksta ostavlja te uskracenim za realno sagledavanje cinjenica i donosenje ispravnih zakljucaka.
"Тако, 1990. године нико није ни помишљао да је Бранко Михаиловић знатно више времена провео са четницима него са партизанима, да је четири месеца носио оружје и кокарду на шајкачи, да је на Равној Гори завршио Школу резервних официра и да у партизанске редове није ступио својевољно. Полазну тачку свих новинарских разговора са Бранком чинио је наслов из ‘‘Политике’‘ од 31. октобра 1944. године, а он је реаговао на исти начин као онај старац из Данојлићеве приче. Истина је крчила пут споро, али неумољиво, и најзад је и сама ‘‘Политика’‘, 18. септембра 2005. године, објавила праву верзију догађаја, која гласи:
“Ово је типичан пример манипулације, јер су победници злоупотребили децу, присиливши их да наводно приђу партизанима, како би осталом народу показали да и деца четничког генерала подржавају нове комунистичке власти.“

na golom otoku nisu zavrsavali samo informbirovci !Postavio sam vezicu, ali pricamo i izvan te vezice. Branko je zavrsio na Golom Otoku kao inforbirovac, to je bio interviju sa njim u Srpskoj reci ( Spo ) broj 2 gde je pricao da kako je bio komunista 100%.
Na Golom otoku do 1953 su bili samo inforbirovci.na golom otoku nisu zavrsavali samo informbirovci !
a on sa prosloscu kojom je imao tj sa ocem koji je bio to sto jeste nije se mogao ni nadati necemu boljem od bandita na vlasti .
na golom otoku su tada bili i informbirovci i svi drugi koji sa tim nisu imali nikakve veze nego su bili prijavljivani "oklevetani" i tamo slati na "prevaspitavanje" bez ikakvih dokaza.Na Golom otoku do 1953 su bili samo inforbirovci.
Branko je bio primljen u skoj ( tu nisu primali bilo koga ). Tu proslost je imao njegov otac, a ne on.
Na Goli Otak su slani staljinasi. Branko je bio predratni skojevac.na golom otoku su tada bili i informbirovci i svi drugi koji sa tim nisu imali nikakve veze nego su bili prijavljivani "oklevetani" i tamo slati na "prevaspitavanje" bez ikakvih dokaza.
jel ima u tom intervju koji pominjes u "srpskoj reci" da se on negde izjasnio kao staljinista pa su ga zbog toga poslali na goli otok ?
da si procitao do kraja tekst video bi kako su gordana i branko tamo zavrsili ...
"После Резолуцији Информбироа 1948. године, комунисти су искористили прилику да Бранка и Гордану пошаљу у логоре, управо основане за њихове другове који су се изјаснили за Стаљина, или којима је то из неког разлога приписано. Бранка су најпре одвели у затвор на Обилићевом венцу, и то у исту ћелију у којој га је 1941. године држао Гестапо. Потом је одведен на Голи оток. Гордана је ухапшена после једног збора студената Медицинског факултета. Комунисти су лажно оптуживали једног студента, а она се јавила и рекла да ништа од тога што причају није тачно. Провела је две година у женском логору на Светом Гргуру, острву поред Голог отока. "
dokazao si da je ljudska memorija promenjiva velicina i da ne treba bas 100% na nju da se oslanjas iako si ubedjen da se svega nepogresivo secas !.Na Goli Otak su slani staljinasi. Branko je bio predratni skojevac.
Pogledi su poznati revizionisti.
Srpska rec broj 1 ( 1990 ) na naslovnici je bio Draza, i prvi broj je bio zabranjen, a u broju dva je bio interviju sa sinom od Draze Mihajlovica Brankom gde je on pricao da je bio 100% komunista, i da mu je tek posle Golog Otoka bilo dosta komunizma, i uokviru tog interviju secam se bila je slika Branka, i Vuka Draskovica kako drzi neku sablju. Ja znam kada su to ljudi citali da su svi bili ono Drazin sin, a komunista.