BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Cak znam i iz kog filma su scene....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozes se ti smejati koliko hoces, to istinu nece promenuti.
U celoj Srbiji nije bilo toliko cetnika NIKADA!

Sve te slike su SCENE IZ FILMOVA.![]()
Дај линк онда?

na slici je nepomenik, koji je svoju glavu pokušao prvo da spase dve nedelje nakon kraja ww2 kad je žrtvovao potpuno nepotrebno 10.000 srpskih glava
a drugi put, kad je napisao molbu za pomilovanjem gde se pokajao i odrekao pokreta
bruka
kukavica do neba

Sve te slike su SCENE IZ FILMOVA.![]()
ево сад ће
ее ал докле иде то лудило...они у ствари заиста слепо верују трулу комунистичку пропаганду када овако реагују...јер као што видимо њима су ове фотке невероватне, и нису у стању да се ухвате у коштац са истином па им остаје само да лупетају, негирају и све проглашавају фалсификатима, монтажама итд...
који циркус од људи...трагикомедија...

Немој се дерати Блајби- то је прво. Твоје дерање неће бити никакав доказ за ову детињасту лаж.
Та фотографије је радио Аца Симић и имају његов потпис и годину када су настајале.Да се мало разумеш у филм знао би колика је глупост твоја тврдња.
Али то све није битно , колико је битна рвоја хистерична и беспомоћна паника због недосттатка аргумената за разговор.
- - - - - - - - - -
Сумњам да су њихови очеви веровали Кочо у те глупости. Да су веровали не би се свих година своје неоприкисновене власти толико бојали да су њих васпитавали и одрњивали да постану ово што нам данас покушавају да сервирају.
Kao mod trebao bi da znas da pisanje velikim slovima ne znaci u svakoj prilici deranje.
Nekada sluzi da se nesto vazno istakne sto je ovde bio slucaj.
Ali ti sve tumacis naopako, pa me ne cudi.....

а где је филм?![]()
![]()
Једна од лепше колоризованих фотки првог герилца Европе![]()

Bilo je puno filmova sa takvim namestenim scenama.
Ne znam da li su danas uklonjeni sa ekrana?

опет трокираш у касне сатеово је тема о ђенералу Михаиловићу, првом герилцу окупиране Европе и најодликованијем српском официру...тему о злочинима и терору комуниста над српским народом имаш фино аргументовано обрађену на овом форуму