Драгољуб Дража Михаиловић

ххахахахаха...с проком вазда циркус :mrgreen:

неком овде баш није добро кад мора самог себе да лаже и убеђује у нешто што је давно прошло :D

иначе, једно су научно-фантастични, а друго документарни филмови на јавном сервису :mazi:

Ко је ко и какав је човек показује чињебица да им њихов врховни командант самопроглашени маршал осто жив после после првог састанка на који је отишао код Драже само захваљујући Чичиној дтој официрској речи. Како се непоменик понео када је био у обрнутој ситуацији знамо, а они се тиме још и данас хвале.

122972_draza-plakat_f.jpg

- - - - - - - - - -

Plakati protiv Draže u Novom Sadu!
Na nekoliko lokacija u Novom Sadu noćas su izlepljeni plakati na kojima je ispisano "Draža Mihailović, sramota Srbije"

- - - - - - - - - -

Na njima se navodi i da je nedavno rehabilitovan vođa četničkog pokreta u Drugom svetskom ratu nacistički sluga i ratni zločinac.

Шта бисмо из тога требали да закључимо на овој теми Проко ? И зашто та невладина организација лепи једне те исте плакате ноћу , тајно ?

Зато што су још на власти комунисти, па се плаше да их не ухапсе због кршења претпоставке невиности покојног Михаиловића.

Спасоје, хајде пробај да се уозбиљиш и да нам не вређаш интелигенцију небулозама.
Не постоји никаква " претпоставка невиности", процес судске, законске рехабилитације је одавно завршен.Ја сам питао Проку, зато што сам у последње време често у Новом Саду , па имам некакав утисак о клими.у том граду, а и виђео сам како грађани реагују и којом се брзином то плакати цепају и уништавју , не посреством полиције и комуналних служби , него пролазника. углавном млађег света.

Спасоје, хајде пробај да се уозбиљиш и да нам не вређаш интелигенцију небулозама.
Не постоји никаква " претпоставка невиности", процес судске, законске рехабилитације је одавно завршен.Ја сам питао Проку, зато што сам у последње време често у Новом Саду , па имам некакав утисак о клими.у том граду, а и виђео сам како грађани реагују и којом се брзином то плакати цепају и уништавју , не посреством полиције и комуналних служби , него пролазника. углавном млађег света.

Нови Сад иначе има врло просвешћену неонаци омладину, тако да и мене чуди...

- - - - - - - - - -

ххахахахаха...с проком вазда циркус :mrgreen:

неком овде баш није добро кад мора самог себе да лаже и убеђује у нешто што је давно прошло :D

иначе, једно су научно-фантастични, а друго документарни филмови на јавном сервису :mazi:

Btw, знаш ко је наратор? :)

Нови Сад иначе има врло просвешћену неонаци омладину, тако да и мене чуди...

- - - - - - - - - -

Btw, знаш ко је наратор? :)

ајде просветли нас... није нека матора комуњара из СУБНОРА па не ваља? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Шта бисмо из тога требали да закључимо на овој теми Проко ? И зашто та невладина организација лепи једне те исте плакате ноћу , тајно ?

на страну што је вест бајата из 2015. године, а Прока је поставља без датума, као да је вест од данас, чисто да испамује тему у безнађу и немоћи поводом најновијих збивања, тј посете Војске Србије Равној Гори....мора да га je јако заболело, кад нема мира и потура овако ствари :mrgreen:

Ти несретници, та шака јада која лепи те плакате је иста она која се залаже за аутономију Војводине, дакле Чанкова екипа...све сами изори и издајници....јасно ко дан :D

Мало да се вратимо у реалност....неком је болна ал ебига :) :bye:

3e3c625d635b54fa4930dbadc19ed4ed.jpg

Poslednja izmena:
На њихово понављањ постова годинама више уоште не реагујем Кочо, чак му је и стари тект са " ноћас" остао.
Наравно да су то аитонамшке , требали рећи титистчке , НВО оранизације , млади СКОЈ - еци тако рећи.
Али и то није лоше јер показује не само њихову позадину, него и реакцију обичног света. Не троше они своје паре него паре које су добили што од државе из фонда за финансирање НВО, што од спонзора из антисрпског блока споља и изнутра. а игносирање и цепање тих плаката јасно показује њихов бедни учинак.

На њихово понављањ постова годинама више уоште не реагујем Кочо, чак му је и стари тект са " ноћас" остао.
Наравно да су то аитонамшке , требали рећи титистчке , НВО оранизације , млади СКОЈ - еци тако рећи.
Али и то није лоше јер показује не само њихову позадину, него и реакцију обичног света. Не троше они своје паре него паре које су добили што од државе из фонда за финансирање НВО, што од спонзора из антисрпског блока споља и изнутра. а игносирање и цепање тих плаката јасно показује њихов бедни учинак.

управо тако...овакве ствари су и добродошле од те аутономашке шаке јаде...ал да их видимо како лепе то у сред бела дана! :D :lol: а као што кажеш, управо су те издајничке организације које се залажу за аутономију итд и "титоистичке организације"...Данас против Драже могу да буду само такви изроди и страни плаћеници на челу са Чанком и оним бабетинама Соњом Бисерком и Наташом Кандић...то је прокина екипа :mrgreen:

Poslednja izmena:
управо тако...овакве ствари су и добродошле од те аутономашке шаке јаде...али народ мисли другачије!...да их видим како лепе то у сред бела дана! :D а као што кажеш, управо су те издајничке организације које се залажу за аутономију итд и "титоистичке организације"...Данас против Драже могу да буду само такви изроди и страни плаћеници на челу са Чанком и оним бабетинама Соњом Бисерком и Наташом Кандић...то је прокина екипа :mrgreen:

Па то је Кочо наслеђе, са не кажем њихова традиција.Они иначе пате од тога да лепе етикете "" страни плаћженици" , " издајнивци" и сличне , а неће да кажу из који су извора финансиране њихове партијске активности и пре и после њихове забране у Краљевини Југославије у којој су се бавили субверзивном и превратничком активношћу. Шећкало се то и возикало аутомобилима, изнајмљивале се виле по Дедињу и престижним крајевима по Загребу итд, Ко је то све плаћао?

мислим да си нешто помешао...

Нисам, али нема везе.

- - - - - - - - - -

Па то је Кочо наслеђе, са не кажем њихова традиција.Они иначе пате од тога да лепе етикете "" страни плаћженици" , " издајнивци" и сличне , а неће да кажу из који су извора финансиране њихове партијске активности и пре и после њихове забране у Краљевини Југославије у којој су се бавили субверзивном и превратничком активношћу. Шећкало се то и возикало аутомобилима, изнајмљивале се виле по Дедињу и престижним крајевима по Загребу итд, Ко је то све плаћао?

Ваљали македонски опијум за крала :mrgreen:

Нисам, али нема везе.

- - - - - - - - - -

Ваљали македонски опијум за крала :mrgreen:

Па ако алудираш на Самарџића и Погледе, тај филм тек треба да се емитује на ТВ и нема везе са овим...иначе и Пољаци снимају нови филм о Четницима који ће се приказати на ТВ Пољска :ok:

Па ако алудираш на Самарџића и Погледе, тај филм тек треба да се емитује на ТВ и нема везе са овим...иначе и Пољаци снимају нови филм о Четницима који ће се приказати на ТВ Пољска :ok:

Пољаци и четници су вечито били највернији ватикански крсташи против црвених безбожника :ok:

Наградно питање...

Које године је фотографисано, где и којим поводом?

5 бамбија за оне који знају некога од осталих присутних

Tito kod pape Pija XII 14. 8. 1944. godine (fotografiju pronašla dr Smilja Avramov u vatikanskoj arhivi)

Šta krije odnos Tita i Svete stolice
Papa Jovan Pavle II je na ručku, sa delegacijom Svetog sinoda Srpske pravoslavne crkve, govorio o Josipu Brozu Titu i napomenuo da je maršal više puta posetio Svetu stolicu
http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:610431-Sta-krije-odnos-Tita-i-Svete-stolice

Ал знамо већ...Вучелине Новости и Смиља Аврамов познати фотошоп мајстор :hahaha:

Tito kod pape Pija XII 14. 8. 1944. godine (fotografiju pronašla dr Smilja Avramov u vatikanskoj arhivi)

Šta krije odnos Tita i Svete stolice
Papa Jovan Pavle II je na ručku, sa delegacijom Svetog sinoda Srpske pravoslavne crkve, govorio o Josipu Brozu Titu i napomenuo da je maršal više puta posetio Svetu stolicu
http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:610431-Sta-krije-odnos-Tita-i-Svete-stolice

Ал знамо већ...Вучелине Новости и Смиља Аврамов познати фотошоп мајстор :hahaha:

Tito.jpg

на страну што је вест бајата из 2015. године, а Прока је поставља без датума, као да је вест од данас, чисто да испамује тему у безнађу и немоћи поводом
ma pusti proku, on voli da procita nesto i da to kasnije citira a da ne razume ni procitano ni citirano :mrgreen:
sta je najveci deo gradjana tj oni normalni napisao u komenatrima te vesti moze se videti ovde...da je proka i to procitao ne bi stavljao te fotke nikad :mrgreen:
https://vesti-online.com/komentari/495089/Vesti/Srbija/Novi-Sad-se-stidi-Draze
https://www.kurir.rs/vesti/srbija/1...ima-draza-mihailovic-sramota-srbije/komentari
https://www.blic.rs/forum/novi-sad-...mota-srbije,2,2346729,0,czytaj-najnowsze.html

ајде просветли нас...а пре свега дај извор за то што планираш да изнесеш?

нема "четничких митова" него ваших трулих покушаја да замаглите истину која излази на видело...

А нема сумње да се Броз састајао у Ватикану небројено пута, као што и пише...а ето и ти постављаш слике томе у прилог :D Богме, претера га са клањањем, гледај му само руке :D

Него, што нема петокраке на Титовом гробу...или грешим? :mrgreen:

Back