Dragi Srbi, Srecan Vam Halloween!

"Празник" је келтски, значи пагански и Американци су га усвојили како би наметали своју сатанистичку праксу остатку света и уз огромно пропаганду али и зараду добро им иде. Титини следебници једва чекају да се ухвате нечег против православља, како би били "модерни" и "прогресивни". Да не говорим о индоктринацији деце које су главна мета. У Срба се то никада није обележавало, нити ће, осим код других који би обожавали и Баала и златно теле када би им то било задато.

Мој брат, који сад живи код Колорадо Спрингса, о овом нашем празнику...

"Било је доста клинаца. Спремили смо две чиније. Овима што су их довозили из сиромашног кварта поред смо давали мање и јефтиније, да се не наваде овде..."

Добро сам научио тог дечака.

"Празник" је келтски, значи пагански и Американци су га усвојили како би наметали своју сатанистичку праксу остатку света и уз огромно пропаганду али и зараду добро им иде. Титини следебници једва чекају да се ухвате нечег против православља, како би били "модерни" и "прогресивни". Да не говорим о индоктринацији деце које су главна мета. У Срба се то никада није обележавало, нити ће, осим код других који би обожавали и Баала и златно теле када би им то било задато.
Ако сматраш да је укључење паганског обичаја у хришћанске празнике врагославље (сатанизам),

онда је гомила српских православних обичаја врагославље (сатанизам), јер смо и ми, као и Ирци, задржали пуно паганских обичаја који су инкорпорирани у православље (ирци су своје обичаје инкопрорирали у католицизам).

Ако сматраш да је укључење паганског обичаја у хришћанске празнике врагославље (сатанизам),

онда је гомила српских православних обичаја врагославље (сатанизам), јер смо и ми, као и Ирци, задржали пуно паганских обичаја који су инкорпорирани у православље (ирци су своје обичаје инкопрорирали у католицизам).
Тачно је да су многи пагански обичаји инкорпорирани у православље, али нису сви сатанистички. Овај јесте.
У ствари, стари Келти нису били хришћани, па нису ми могли да имају појам нечастивог у хришћанском облику. Американци јесу.

Gde ste videli da se u Srbiji slavi ovaj praznik i gde?
Kad kažem "slavi", msm u nekom obimnijem obliku, od onih pojedinačnih,... "od slučaja do slučaja".
To je više na nivou, kao kada naši ljudi u inostranstvu slave krsnu slavu, dok komšije pojma nemaju, ni ko je taj svetac, niti šta predstavlja.
Ali eto,...čuli su da nešto slavite, pa doneli piće i napravili kolače.
Nije to nikakva verska proslava ni u jednoj hriscanskoj zemlji a crkve su se jasno dredile da to nije crkveni praznik vec neka vrsta paganskog fetivala koji je eto prihvacen uprkos protivljenju crkvi.

Nista nije obavezno ,sve ti je na dobrovoljnoj bazi i na tvoju korist.Ti bi radije sa lažeš i ne poštujes oca i mrzis što ti to neko brani ili opominje te?
Bajke o dinosaurusima ne treba komentarisati

Ja nisam bila dinosaurus.
Ja sam bila vestica:).

Dinosaurusi su danas pilici, lepo ti kazem. Mozda si rucao jednog dinosa danas, dino grrrrrr!

Naravno da mrzim kada me plase paklom i vrelim uljem. Ko dobrovoljno ide u tu supu od greha da mu deru kozu a nikad je ne oderu...ja vala jok.

Тачно је да су многи пагански обичаји инкорпорирани у православље, али нису сви сатанистички. Овај јесте.
У ствари, стари Келти нису били хришћани, па нису ми могли да имају појам нечастивог у хришћанском облику. Американци јесу.

Ma, kakav satanizam, praznik se svodi na zurku i muvanje vestice i zombija u studentskim danima i na jedenje slatkisa izmedju vestice i zombija u vrtickim danima.

I na nas, matore vestice koje se igramo da pretvaramo decu u zabe i delimo slatkise na nekom maskenbalu.

Satanizam ce videti jedino bundeva koja sada sluzi za ukras a kroz dva dana ce biti iseckana, skuvana i pretvorena u corbu.

Od srca zelim svim gradjanima Srbije da proslave ovaj dan u veselju, i da razvijaju dobrosusednske odnose sa komsijama i prijateljima :heart:

Spremite slatkise za komsijsku decu, da vam ne bi bacala rolne toalet papira po dvoristu. :heart::heart:

Ko ide na neki maskenbal, neka se lepo provede :heart::heart:

Samo sreca, ljubav, prijateljstvo i dobre vibracije :heart::heart::heart:

Hejteri stop, ili mrsh kod Putina. :ok:
Hvala, srećan praznik.

Не знам само зашто буше те Бундеве па их после бацају..
А Бундева је веома здрава Храна.. а нису ни Они у прошлости живели у неком Изобиљу
умоташ у фолију,у рерну...Екстра.
Koristi se jeftina stocna bundeva ne ona za rernu.

Pa i mi imamo paganske običaje kao npr da jedemo za dušu pokojnika...
Jel to satanizam?

"Било је доста клинаца. Спремили смо две чиније. Овима што су их довозили из сиромашног кварта поред смо давали мање и јефтиније, да се не наваде овде..."

Одвратно!

Nemoj me uzimati za reč, ali meni deluje da ti imaš nešto protiv pagana. 🤔

Зашто уопште честитати "Србима" кад то нема никакве везе са њиховом традицијом.
Ако си хрео честитати "онима који славе" у реду.

Овако ти је наслов ретардиран , глуп и покушај провокације.
I kao što vidimo uspešan.

Sko je to tačno, onda je tvoj brat obican seronja..

Back