sdragana21
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Od mnogih drugova sam cula da mogu da imaju seks sa bilo kojom, mali je broj muskaraca koji bi odbili seks? Da li volite da do seksa dodjete polako i postepeno ili odmah?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, moj misko nije opstinski pecat....
Od mnogih drugova sam cula da mogu da imaju seks sa bilo kojom, mali je broj muskaraca koji bi odbili seks? Da li volite da do seksa dodjete polako i postepeno ili odmah?
Moze i odmah moze i natenane....za razliku od tumacenja zena, nista mi ne znaci njihova gluma i one etape u postavljanju u vezi.....pozivanje na minuli staz...
Naravno da mogu, ih, jos pitas, all necu iz inata i evo zato visim na forumu, veci mi gusht da non stop forumasim nego da stalno seksam.
![]()
Biološki gledano oni i jesu predodređeni za to samo što ih od animalnog sveta izdvaja selektivnost i samokontrola.
Ne volim odmah !
Više sam za kuvanje, nego za dinstanje....
Da li je moguce da bas nemate nikakve kriterijume kada je seks u pitanju?
Zato i spomenuh selektivnost, čitaj pažljivije,
i komentare i ko ih piše.
Ja sam žensko, još uvek![]()
Vidim ja da ce se ovde i gace morati skidati, niko ne veruje na rec.
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
A mozes sa svakom , nemas bas kriterijume nikakve ?
Zbunjena sam načisto....malo malo pa neka tema gde se nešto nagoveštava skidanje, razgaćivanje, premeravanje....strašno![]()
ps. Tražila sam insert iz filma Moj tata na službenom putu, kad Neda Arnerić glumi nastavnicu fizičkog koja svakog potencijalnog udvarača baca na fizičke pripreme
al nema...šteta.
Htedoh da ti okačim tamo, asocirao me tvoj trenutni outfit na onoj temi..crne helanke, majičica...samo još nedostaju one borovo baletanke
i spreman si za gimnastiku
![]()
ne znam nisam probo s kesom na glaviOd mnogih drugova sam cula da mogu da imaju seks sa bilo kojom, mali je broj muskaraca koji bi odbili seks? Da li volite da do seksa dodjete polako i postepeno ili odmah?
Ako je glupa ko tepsija, nikad.Od mnogih drugova sam cula da mogu da imaju seks sa bilo kojom, mali je broj muskaraca koji bi odbili seks? Da li volite da do seksa dodjete polako i postepeno ili odmah?