M
Mrav Milisav
Gost
Ne sme niko.Pa ja bih da znam ko je u tim klanovima. Možda neko sad i napiše.
Dve iz klana su pisale nakon tebe.
Budi tiho i pazi sta radis.
Ja odoh na prstima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sme niko.Pa ja bih da znam ko je u tim klanovima. Možda neko sad i napiše.
E sad moram da se vraćam. Trebao si biti konkretniji.Ne sme niko.
Dve iz klana su pisale nakon tebe.
Budi tiho i pazi sta radis.
Ja odoh na prstima.
To se nece desiti dokle god je neravnopravnost zvanicno dozvoljenaMalo je glupo pisati mi da sam ovakva i onakva kao gost. To pokazuje nedostatak vjere u to šta dragi gost piše. Samo hrabro i pod svojim 'imenom'! Jedino tako možemo biti ravnopravni.
Pa pazi prvo, postoje privatne poruke, ne mora ovde. Glupo je nekog vrijedjati skriveno. Neravnopravnost u smislu da ja nekog vrijedjam i nazivam nekim imenima ne postoji.To se nece desiti dokle god je neravnopravnost zvanicno dozvoljena
Pa nisam mislila na tebe nego generalno. Svi "gosti" mogu biti zabranjeni, tj.postovi treba da se odobre da bi se videli.Pa pazi prvo, postoje privatne poruke, ne mora ovde. Glupo je nekog vrijedjati skriveno. Neravnopravnost u smislu da ja nekog vrijedjam i nazivam nekim imenima ne postoji.
Nije tu stvar u poštenju nego u imanju hrabrosti ako misliš da sam loša da mi kažeš pod poznatim imenom.Pa nisam mislila na tebe nego generalno. Svi "gosti" mogu biti zabranjeni, tj.postovi treba da se odobre da bi se videli.
A za privatne poruke se slazem, samo ih vecina iskljuci i onda ta opcija zapravo ne postoji.
Mozemo mi da mislimo sta hocemo, da li je glupo ili nije, ali apelovati na postenje korisnika, i ocekivanje da budu svoji i pod svojim nickom, kad imaju jednostavnu mogucnost da ne budu, ne pije vodu.
Slazem se potpunoNije tu stvar u poštenju nego u imanju hrabrosti ako misliš da sam loša da mi kažeš pod poznatim imenom.
Ovo gore isto, samo ja to nisam odobrila i ne bih.
Volim jasne i konkretne ljude pa makar me kritikovali.
Ni jedan post koji kritikuje bilo koga neće biti pušten. Niti koji hvali. Bar ja ne puštam takve. Pisala sam već ovde, ako imaš šta da kažeš imaj i obraza pa reci da znamo ko je rekao.Meni nije jasno cemu uopste ovi neregistrovani nikovi gosti?
Registracija je uvedena odavno,zasto se to sad promijenilo,pa ne treba vise?
Sve izgleda pomalo konfuzno.Ispada kao da je gostima dozvoljeno da imaju vise nikova jedni te isti ljudi...a ako se regularno registrujes,onda si klon ako to radis i to nije pozeljno.
Znaci,ko postuje pravila ispada glup.
I sto bi ovaj gost bio "posten" pa kritikovao npr.nekog pod svojim imenom,kad moze posteno da se zaebava sa nikovima?![]()
Это должно быть законно. В противном случае это будет фик и закончено.Baš me zanima koliko vas samo proviri a nema volje da išta piše, da komentatiše jer odavno nemamo neku svadjalačku temu(bar ovde) a zna se da tad svi imamo volje i vremena?
Upišite se, da znam da nisam jedina.![]()
O tome i govorim...data je mogucnost da se bude "anoniman",zasto onda ne bi mogao reci i kao gost sta misli.Zasto bi se moralo znati ko je?Ni jedan post koji kritikuje bilo koga neće biti pušten. Niti koji hvali. Bar ja ne puštam takve. Pisala sam već ovde, ako imaš šta da kažeš imaj i obraza pa reci da znamo ko je rekao.
Zato što nije lijepo vrijedjati i ne može da se kontroliše šta će registrovan član napisati pa moraš da brišeš, ovako samo ne odobriš.O tome i govorim...data je mogucnost da se bude "anoniman",zasto onda ne bi mogao reci i kao gost sta misli.Zasto bi se moralo znati ko je?
Razumijem ja sve to...samo mi je uopste besmisleno da postoje neregistrovani clanovi.Zato što nije lijepo vrijedjati i ne može da se kontroliše šta će registrovan član napisati pa moraš da brišeš, ovako samo ne odobriš.
E to moraš pitati nekog drugog. Ja pojma nemam.Razumijem ja sve to...samo mi je uopste besmisleno da postoje neregistrovani clanovi.
U cemu je poenta?
Zbilja?Preozbiljno shvatate forum.
Pre nekoliko godina su se žalili korisnici na moderatore, pa jedan od korisnika reče da će im otići ljudi, da neće imati ko da im piše, a jedan od moderatora dolovno napisa:Tebi je normalno da je ovo psihopatama postao poligon za igranje
Pa ako se briše neko se žali, ako se ne briše žali se neko drugi. Nema šanse da svima bude po volji.Pre nekoliko godina su se žalili korisnici na moderatore, pa jedan od korisnika reče da će im otići ljudi, da neće imati ko da im piše, a jedan od moderatora dolovno napisa:
Pih, kao da mi ne možemo da se igramo sami sa sobom.
I čim sam videla tvoj nik, znala sam da si taj post pročitao / la/ lo![]()
Tada je bilo malo više korisnika foruma, pa se nadobudnim moderatorima činilo da će korisnici trpeti svakakve budalaštine.Pa ako se briše neko se žali, ako se ne briše žali se neko drugi. Nema šanse da svima bude po volji.
Taj ko je to napisao nije baš puno razmišljao o napisanom.
Igrati se sam sa sobom nije naročito zabavno.