Drage dame, ko su vašoj deci biološki očevi ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.617
Skoro sam pročitao nekakvu studiju da više od 50% dece ocem nazivaju pogrešnog čoveka … Biće da se moj komšija zato sa mnom diči - potomak mu mnogo na me liči …

Dakle, drage dame, izjasnite se je li ovo što pročitah istina ?

KOMŠIJA.jpg

Jesi ti normalna 50%...
Znam za ovo : mnogo mališana u Srbiji odrasta sa praznim mestom za ime oca u rodnom listu, što stvara brojne probleme u životu i njima i njihovim majkama.Mislim da je jedne godine u Srbiji bilo 24.000 malisani bez imena oca u krstenici. Kad pogledamo,zene su krive za to...
Mislim ima mnogo cinjenica oko malisana...

Ti, kao i obično, nisi shvatio smisao teme … :mrgreen: To je i razlog da ti na gluposti više ne želim uopšte ni odgovarati … Smisao mog posta je bio da se našalim, a ne da nekome nanosim bol ….

Ne znam je l' to za salu,meni je cela ova tema jadna jer i sami znamo da se desava to u mnogo velikom broju.
A znas i verovatno da je u Srbiji bio period kad su se bebe gubile iz porodilista,cak ima i neki film vezan oko toga...

Za šta su žene krive ? Da li žene same sebi prave decu ? Zar te nije sramota na takav način vređati žene ? Žene su krive samo onda ako nalete na takve budale i onda takvim dozvole bilo šta … :mrgreen:

Cekaj je l' zena bira sa kim ce praviti ? A prve zene znaju da u slucaju trudnoce,ona ce morati da se brine o tom detetu...Ja ovde krivim zene,jer ih smatram pametnijim.

Ma sva su deca nasa, koji vam je qr. ac, potpisujte papire, cuvajte, i ne cackajte mecku.
Zivot i onako proleti a nas je sve manje.
Prvi put moram da se složim sa tobom … Nikada, baš nikada, ne bih posumnjao kada bi mi bilo koja žena rekla da je sa mnom zatrudnela … Potpisao bih papir o roditeljstvu, strao se o tome detetu, voleo bih ga bez ikakvog uslovljavanja, jer ne može dete da bude za ništa krivo - ono je plod ljubavi …

Cekaj je l' zena bira sa kim ce praviti ? A prve zene znaju da u slucaju trudnoce,ona ce morati da se brine o tom detetu...Ja ovde krivim zene,jer ih smatram pametnijim.
Da li si ti uopšte normalan ? :mrgreen: Da li te je, bilo kada i bilo gde, neka žena naterala bez tvog pristanka da sa njom spavaš ? Zašto bi žena snosila nekakve posledice i sama brinula o detetu ? Koja je to krivica žena ? Je l` to što je poverovala nekakvoj zatucanoj seljačini i budaletini, tebi sličnom i naličnom ? :mrgreen:

Da li si ti uopšte normalan ? :mrgreen: Da li te je, bilo kada i bilo gde, neka žena naterala bez tvog pristanka da sa njom spavaš ? Zašto bi žena snosila nekakve posledice i sama brinula o detetu ? Koja je to krivica žena ? Je l` to što je poverovala nekakvoj zatucanoj seljačini i budaletini, tebi sličnom i naličnom ? :mrgreen:

Ja ne govorim kako to treba,ali u vecini slucajeva se prelomi na zeni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back