nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Nema ih... kao da su propali ili se dezintegrisali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

banegad2004:@nikodim
super je to volis gagu ali ne smes zaboraviti mitra
kao ni ja sinana
a elvine ko je tebi najdrazi

Ako ti ne voliš Draganu molim te nemoj ostalima da uskraćuješ pravo da naširoko raspredaju o njenim vokalno-ljudsko-vizuelnim kvalitetima.Lucky girl:ovu temu bi definitivno trebalo zakljucati....

Banshee:videla sam mileta kitica danas u blicu.
sav u koznjaku.
bas je faca.
da je malo mladji lozila bih se na njega.
ovako mi samo BMK ostaje![]()

ja znam da ti nju obozavas,i ovim putem ti se izvinjavam....Elvin:Ako ti ne voliš Draganu molim te nemoj ostalima da uskraćuješ pravo da naširoko raspredaju o njenim vokalno-ljudsko-vizuelnim kvalitetima.![]()

Lucky girl:ja znam da ti nju obozavas,i ovim putem ti se izvinjavam....![]()

Jao hahahahaha... Pa kako da ti dam broj? Zamisli kada bih svim fanovima dali Draganin broj telefona, pa ona žena ne bih mogla spavatinikodim:Jaoooo... kako sam sada srecan... stigli Draganicini fanovi... ura, ura, ura...
Nego... hocu li konacno dobiti njen broj telefona?
Ja uskoro idem na Gagin koncert 3.3.2006 u Zagrebu 8) Pa mi recite ako imate šta da joj poručite bruno x:Jao hahahahaha... Pa kako da ti dam broj? Zamisli kada bih svim fanovima dali Draganin broj telefona, pa ona žena ne bih mogla spavatiJa uskoro idem na Gagin koncert 3.3.2006 u Zagrebu 8) Pa mi recite ako imate šta da joj poručite
pozzzzz