wihta
Početnik
- Poruka
- 46
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je autor hteo time reci??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????AntunTun:jel uvreda ako kazhem da mislim da si najgori moderator na krstarici?....ili je to samo moje mishljenje?....ma nebitno samo ti obrishi nego chisto da znash da te volim
Pa svi Draganini fanovi su skupljali! To nam je hobiBanshee:kuku,nije valjda da si skupljao i skenirao novinske clanke? ili je nesto drugo razlog losem kvalitetu slika?
cek da stavim ocenu.
Nego, dodao bih da mnogo bolje peva od kada je "opravila" surlu. Ona je "carica"!!!
bruno x:Nikada ona nije imala surlu nemoj da lupas kada ne znaš, a nos je operisala još 1992... iz zdravstvenih problema! Uvek je imala NAJLEPŠI GLAS NA ESTRADI i kada nije operisala nos imala je još lepši, tako da ne pričaj ono što ne znaš!
Pozdrav![]()
![]()
![]()
Jedva čekam novi albummmmmmmmm
![]()
![]()
![]()
![]()

nikodim:Moras da priznas da je ipak doslo do promene posle operacije "surle", mislim na glas... A sto se estrade tice, ako uzimamo u obzir sve sto se kod nas desava, Draganica je zaista najbolja.
Odlicne su slikice... HVALA.Kako je slatka.... najlepsa je ona slika gde sedi na "trosedu" i drzi tak u ruci (u crnim cizmicama)...
![]()

Bruno x:Kako možeš da kažeš SURLA?
Bruno x:Kada joj nos nikada nije bio jako veliki, bio joj je veliki ali ne preterano.. imam slike,snimke.. i sve ostalo pa ću ti pokazati

gockey:Meni se najvise svidja ona "Gagina" pesma: "okretju se za mnom svi, samo neces ti (neces ti), a znam dobro da me zele tvoji nemiri..." i tako dalje. E, ta mi je do yaya!!!
Ove ostale su shit!!!
Za najveci uspeh u njenoj karijeri smatram film "Slatko od snova", za koji ujedno mislim da je jedan od najkvalitetnijih srpskih filmova tog zanra (mozda i sire) ikada snimljen... ali, mozda sam i subjektivan, posto mi je nasa Gagica suvise prirasla srcu... i tako...
nikodim:BTW Upravo sam na Gaginom forumu, odlicno je odradjen. ko je to radi, ne stihog da vidim, njeni obozavaoci ili neko koga je ona platila? Posto je hostovan na "tk", pa bih rekao da je "DZ"...
Ajd uzdravlje...![]()