Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
0510131629032ob.jpg

AntunTun:
jel uvreda ako kazhem da mislim da si najgori moderator na krstarici?....ili je to samo moje mishljenje?....ma nebitno samo ti obrishi nego chisto da znash da te volim
Šta je autor hteo time reci??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

:shock: Ovo je jedan od onih trenutaka u zivotu kada kazes "oh, my God...kill me...kill me now!!" :shock:
Demokratija ima svojih mana...DEFINITVNO!!! :roll:
...ali zvacu Draganu da mi peva na svadbU!!! 8-)

Dragana je super, raduje me cinjenica da postoje ljudi koji vole dobre stvari. :) Nego, dodao bih da mnogo bolje peva od kada je "opravila" surlu. Ona je "carica"!!!
Posebno mi se dopada pesma... ma sve su odlicne. ;)

Nikada ona nije imala surlu nemoj da lupas kada ne znaš, a nos je operisala još 1992... iz zdravstvenih problema! Uvek je imala NAJLEPŠI GLAS NA ESTRADI i kada nije operisala nos imala je još lepši, tako da ne pričaj ono što ne znaš!

Pozdrav :D :D :D :D Jedva čekam novi albummmmmmmmm :D :D :D :D

Sin zna da namirise hit

Dragana Mirkovic je ovih dana zauzeta biranjem numera za novi album.
Kako kaze, planira da pocetkom novembra udje u studio i snimi pesme. Deo materijala bice uradjen u Beogradu, najverovatnije u studiju Zlatka - Zlaje Timotica, a drugi deo u nekom od nemackih studija.

Vec nekoliko meseci zovu me izdavaci, raspituju se kada cu objaviti novi album. Svima sam odgovorila da cu jos malo pricekati, ali onda su mi pocele da pristizu odlicne pesme. Nekoliko numera poslali su mi moji stari i provereni saradnici, a dobila sam odlicne kompozicije od mladih i neafirmisanih autora. Pesme su izuzetno kvalitetne, pune emocija, sa modernim ritmom, pa sam pozelela da ih snimim - kaze Dragana Mirkovic.

U biranju buducih hitova pevacici pomazu njeni najmiliji - suprug Toni, deca Marko i Manuela, kao i rodjaka Biljana. Svi zajedno preslusavaju numere, a na osnovu reakcija clanova porodice Dragana pravi selekciju.

Moj sin Marko izuzetno je muzicki talentovan. Na to su mi skrenuli paznju njegovi vaspitaci u vrticu. Ima nepogresiv osecaj sta ce biti hit, pa ako se njemu dopadne neka numera, znam da ce je odlicno prihvatiti i publika. Jos je mali, ali volela bih da za koju godinu krene u muzicku skolu, naravno ukoliko ga to bude zanimalo. Suprug Toni je moja najveca podrska, veoma voli kada pevam i smatra da bi bio greh kada bih prestala da snimam pesme. Konacna odluka ipak je samo moja, pa verujem da cu i ovog puta kvalitetnim pesmama obradovati svoju vernu publiku - zakljucuje Dragana Mirkovic.

Vesti
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bruno x:
Nikada ona nije imala surlu nemoj da lupas kada ne znaš, a nos je operisala još 1992... iz zdravstvenih problema! Uvek je imala NAJLEPŠI GLAS NA ESTRADI i kada nije operisala nos imala je još lepši, tako da ne pričaj ono što ne znaš!

Pozdrav :D :D :D :D Jedva čekam novi albummmmmmmmm :D :D :D :D

Moras da priznas da je ipak doslo do promene posle operacije "surle", mislim na glas... A sto se estrade tice, ako uzimamo u obzir sve sto se kod nas desava, Draganica je zaista najbolja.

Odlicne su slikice... HVALA. ;) Kako je slatka.... najlepsa je ona slika gde sedi na "trosedu" i drzi tak u ruci (u crnim cizmicama)... :)

nikodim:
Moras da priznas da je ipak doslo do promene posle operacije "surle", mislim na glas... A sto se estrade tice, ako uzimamo u obzir sve sto se kod nas desava, Draganica je zaista najbolja.

Odlicne su slikice... HVALA. ;) Kako je slatka.... najlepsa je ona slika gde sedi na "trosedu" i drzi tak u ruci (u crnim cizmicama)... :)

Nema na čemu, ali ja ipak mislim da nije došlo do velike promene glasa pa odslušaj album DRAGANA 8 gde ima pesme Kaži mi sunce moje,Dodaj gas,Dobra devojka... a tada još nije operisala nos pa ćeš da vidiš da joj je glas ODLIČAN, ja imam te pesme uživo isto ih je pevala te godine dok još nije operisala nos :D :D :D
Kako možeš da kažeš SURLA? Kada joj nos nikada nije bio jako veliki, bio joj je veliki ali ne preterano.. imam slike,snimke.. i sve ostalo pa ću ti pokazati :D
Evo ti adresa od Draganinog FAN foruma www.gaginforum.tk
tamo imaš puno Draganinih slika,spotova,članaka,pesmama...

POZDRAV! :D

Meni se najvise svidja ona "Gagina" pesma: "okretju se za mnom svi, samo neces ti (neces ti), a znam dobro da me zele tvoji nemiri..." i tako dalje. E, ta mi je do yaya!!!!
Ove ostale su shit!!! :mrgreen:
Za najveci uspeh u njenoj karijeri smatram film "Slatko od snova", za koji ujedno mislim da je jedan od najkvalitetnijih srpskih filmova tog zanra (mozda i sire) ikada snimljen... ali, mozda sam i subjektivan, posto mi je nasa Gagica suvise prirasla srcu... i tako... :lol:

Bruno x:
Kako možeš da kažeš SURLA?

Kako mogu da kazem SURLA? Jednostavno, kazem surla i to je to. Zar ti smeta, to „surla“? Ne vidim nista lose u surli... nos = surla, sta bi rekli slonovi da znaju sta sam napisao, ako se mi ovde ljutimo zbog toga?

Bruno x:
Kada joj nos nikada nije bio jako veliki, bio joj je veliki ali ne preterano.. imam slike,snimke.. i sve ostalo pa ću ti pokazati

Nije bilo veliki, ali je bio malo kriv... nije strasno. ;) Ajd okaci te slike ovde, ako nije problem. Mada, dok je bio vec mogla je lakse da ga "cacka", ako to voli da radi. Salim se naravno, bez ljutnje molim. :)

gockey:
Meni se najvise svidja ona "Gagina" pesma: "okretju se za mnom svi, samo neces ti (neces ti), a znam dobro da me zele tvoji nemiri..." i tako dalje. E, ta mi je do yaya!!!
Ove ostale su shit!!!
Za najveci uspeh u njenoj karijeri smatram film "Slatko od snova", za koji ujedno mislim da je jedan od najkvalitetnijih srpskih filmova tog zanra (mozda i sire) ikada snimljen... ali, mozda sam i subjektivan, posto mi je nasa Gagica suvise prirasla srcu... i tako...

Da, da... to nije film to je filmcina... gleda sam ga bezbroj puta... kakav film. A i ta stvar je jedna od boljih, jeste... priznajem.

BTW Upravo sam na Gaginom forumu, odlicno je odradjen. ko je to radi, ne stihog da vidim, njeni obozavaoci ili neko koga je ona platila? Posto je hostovan na "tk", pa bih rekao da je "DZ"...

Ajd uzdravlje... ;)

nikodim:
BTW Upravo sam na Gaginom forumu, odlicno je odradjen. ko je to radi, ne stihog da vidim, njeni obozavaoci ili neko koga je ona platila? Posto je hostovan na "tk", pa bih rekao da je "DZ"...

Ajd uzdravlje... ;)

Forum je napravila Gagina obožavateljka Božana za DŽ i napravila je SUPER! Ali uskoro će biti Draganin forum koji je Gaga platila na www.dragana.at, verujem da će to biti jedan od najboljih foruma na balkanu, jer kada mi na ovom forumu Draganinom imamo blizu 200 članova a forum je samo nekoliko meseci star onda možete da zamislite koliko će imati članova na Gaginom koji ce biti reklamiran i sve to... sigurno preko 1000 POZDRAV!

Back