Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.462
sinoć u inatne, jedan jedini Milić Vukašinović![]()
ljubio sam drugu
na vrat na nos
i na svoju ruku
eeee eeeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinoć u inatne, jedan jedini Milić Vukašinović![]()
Bolje da ljulja,neg da žulja.Ybt, koga ona interesuje. Ima 30 kg viška i za svoje godine. Nagojena i zapuštena.
Da mi se dočepati ove vesele prasice...
. . . . , varas se, dobio bi na poklon belu kosulju sa duuuugackom rukavima sa zakopcavanjem na ledja.!?Da mi se dočepati ove vesele prasice...
...
mislim da bi poslije svega išao u zatvor.
. . . , na zalost.!?Tončik sterben herz kaputt.
Pomislih na Cecu.za tebe je neko ovakva tamnoputa dama da dok meša kutlačom vrcka dupetom da ti pamet pomeri![]()
Da mi se dočepati ove vesele prasice...
za tebe je premija i baba iz starackog domaajde ajde za tebe je i to premija
el ti zaebavas?Pa jedino da ima 100 kg više
Sasvim je prosek za te godine koje ima. Ili lošije od proseka.
Tako je Simo. Uvijek si bio proždrljiv.Bolje da ljulja,neg da žulja.![]()
Zašto si zapanjena Paula? Ok porodične fotke, za kuću, ali u tim godinama da se javno izlaže tuđim pogledima jeste degutantno. Sve ima svoje mjesto i vrijeme.Dragana Mirković lijepo izgleda za svoje godine, ali...
Slikanje u kupaćem kostimu u tim godinama mi je ipak malo degutantno...
Zašto si zapanjena Paula? Ok porodične fotke, za kuću, ali u tim godinama da se javno izlaže tuđim pogledima jeste degutantno. Sve ima svoje mjesto i vrijeme.
ne znam zasto su mislili da je ovaj mini val ikada ikome dobro stajao
Jeste, dobar odabir, ali ipak.Pa dobro, tako ti misliš i tako radi. Za mene nije degutantno.
Inače volim FKK, a kupaći je sasvim pristojna stvar.
jel bi smeo da se torbaš sa Draganom Mirković?za tebe je premija i baba iz starackog doma
Pomislih na Cecu.
![]()
ne znam zasto su mislili da je ovaj mini val ikada ikome dobro stajao
kakav si baja takav mi izazov i predlazesjel bi smeo da se torbaš sa Draganom Mirković?
Ali bez vijagre jer ti se onda udrveni samo jezik pa laprdaš satima