Casual Observer Stara legenda Poruka 90.527 18.10.2025. u 00:23 - Dragan Veselinov: Srbija je bolesna država, obrenovićevska Srbija je bila zdrava #351 aleksije radicevic: Muslimani! I to navalili kao skakvci na forum da to proipagiraju. Svi mi u so da se pretvorimo, ne bi Turkom ručak zasolili. Kliknite za proširenje...
aleksije radicevic: Muslimani! I to navalili kao skakvci na forum da to proipagiraju. Svi mi u so da se pretvorimo, ne bi Turkom ručak zasolili. Kliknite za proširenje...
Casual Observer Stara legenda Poruka 90.527 19.10.2025. u 01:11 - Dragan Veselinov: Srbija je bolesna država, obrenovićevska Srbija je bila zdrava #352 mr Kiza: Covek je bio jedan od najboljih profesora na FPN u ono vreme, to je sve sto imam da kazem. Njegovi licni politicki stavovi su druga stvar. Kliknite za proširenje... Ti si završio FPN za vreme DOS-a?
mr Kiza: Covek je bio jedan od najboljih profesora na FPN u ono vreme, to je sve sto imam da kazem. Njegovi licni politicki stavovi su druga stvar. Kliknite za proširenje... Ti si završio FPN za vreme DOS-a?
Bren Elita Poruka 23.840 19.10.2025. u 01:21 - Dragan Veselinov: Srbija je bolesna država, obrenovićevska Srbija je bila zdrava #353 mr Kiza: Covek je bio jedan od najboljih profesora na FPN u ono vreme, to je sve sto imam da kazem. Njegovi licni politicki stavovi su druga stvar. Kliknite za proširenje... To je uvek bio kujjac od fakulteta a takav mu je i "najbolji" profesor.
mr Kiza: Covek je bio jedan od najboljih profesora na FPN u ono vreme, to je sve sto imam da kazem. Njegovi licni politicki stavovi su druga stvar. Kliknite za proširenje... To je uvek bio kujjac od fakulteta a takav mu je i "najbolji" profesor.
mr Kiza Domaćin Poruka 3.482 19.10.2025. u 09:04 - Dragan Veselinov: Srbija je bolesna država, obrenovićevska Srbija je bila zdrava #354 Casual Observer: Ti si završio FPN za vreme DOS-a? Kliknite za proširenje... Upisao 1999, diplomirao u maju 2004. Bren: To je uvek bio kujjac od fakulteta a takav mu je i "najbolji" profesor. Kliknite za proširenje... Kakav god da je, za Megableju i Singidingi je Oksford i Kembridz zajedno...
Casual Observer: Ti si završio FPN za vreme DOS-a? Kliknite za proširenje... Upisao 1999, diplomirao u maju 2004. Bren: To je uvek bio kujjac od fakulteta a takav mu je i "najbolji" profesor. Kliknite za proširenje... Kakav god da je, za Megableju i Singidingi je Oksford i Kembridz zajedno...
Bren Elita Poruka 23.840 19.10.2025. u 12:07 - Dragan Veselinov: Srbija je bolesna država, obrenovićevska Srbija je bila zdrava #355 mr Kiza: Kakav god da je, za Megableju i Singidingi je Oksford i Kembridz zajedno... Kliknite za proširenje... To je tačno ali ne treba se meriti sa tim škartom.
mr Kiza: Kakav god da je, za Megableju i Singidingi je Oksford i Kembridz zajedno... Kliknite za proširenje... To je tačno ali ne treba se meriti sa tim škartom.