Драган Шолак за председника

1000011154.jpg

Олако си прешао све активности жутих у исту намену продаје и издаје Срба!
Zuti lopovi kad su sjahali u Kosovakoj Mitrovici je bila srpska policija, sudovi i sve institucije republike Srbije i nije bilo granice; sve to danas ne postoji, osim granice koja je uspostavljena od strane Aleksandra Vucica i njegovih SNS ustasa :kafa:

Ima spomenik na Gazimestanu i tamo pise kako ce to ******o djubre da zavrsi.

Zuti lopovi kad su sjahali u Kosovakoj Mitrovici je bila srpska policija, sudovi i sve institucije republike Srbije i nije bilo granice; sve to danas ne postoji, osim granice koja je uspostavljena od strane Aleksandra Vucica i njegovih SNS ustasa :kafa:

Frances Farmer te pozdravila

Александру Вучићу ускоро (2027) истиче други мандат, а према Уставу, мада га повремено крши, нема право на трећи мандат.

Дакле, године 2027. отвориће се место Председника Републике.
.
На време морамо мислити на то ко ће представљати државу у земљи и иностранству.

Мој предлог је да то буде Драган Шолак. Поштен, поштован, успешан и добар човек који би на прави начин представљао државу и у земљи и иностранству, плус не би морао да краде као непоменик и његова фамилија.

ШОЛАК 2027!

🇷🇸

Живела Србија!

Углавном водим рачуна о свом вокабулару , водим пристојне дискусије , али овај пут ми се Шолак римује са шупак, просто сам морала да у вези тога оставим коментар ...

Није тајна да је Шолак богати тајкун који се обогатио узрупацијом и пљачком државне имовине , уосталом као и сви тајкуни који су напрасно добили богатсво после државног удара 5 Октобра 2000 године.

то се најбоље видело на примеру јер је дотични оштетио београдске електране за 110 милиона евра а шта је са осталима ..рачуница чиста , Шолак је шупак

Углавном водим рачуна о свом вокабулару , водим пристојне дискусије , али овај пут ми се Шолак римује са шупак, просто сам морала да у вези тога оставим коментар ...

Није тајна да је Шолак богати тајкун који се обогатио узрупацијом и пљачком државне имовине , уосталом као и сви тајкуни који су напрасно добили богатсво после државног удара 5 Октобра 2000 године.

то се најбоље видело на примеру јер је дотични оштетио београдске електране за 110 милиона евра а шта је са осталима ..рачуница чиста , Шолак је шупак

Шолак би за два дана уништио и распродао целу Србију!
za koja dva dana, i zasto on da prodaje tudje ako je vec bogat? vi ste je unistili za vek i vekov, kazete, djuka BIZON, okupacija svaba ako ne damo litijum koji ste unapred prodali za narednih 100 godina da se srbi truju

ova crvena babuska kaze elektrane, pa aljek kaze ako nismo nuklearna [DEPONIJA], nema struje vise, a ko se pobuni stici ce ga 3 svetski rat, ej, koje ste vi zlo, ono najgore, sahranjujete cak i nerodjene jos, a ne samo da gazite po lesevima, dok lazete o AI

ako aljek kaze i te zrtve cete nazvati vestackom inteligencijom zobenice pokvarene, lazljive.

Мој предлог је да то буде Драган Шолак.

Glasaću za njega ako nauči svoje navijače da se poginuli žale diskretno i sa pijetetom:

- na mestu nesreće,
- u crkvi i
- na groblju.

Na raskrsnicama, pred institucijama, šetnjama i mitinzima se radi nešto drugo.
Šta ?
Bori se nekome za fotelju, eto na tim mestima se o tome radi.

Nemoj da bude kao posle Petog oktobra, jao mislio sam da će sve biti bolje kad skinemo ovog ... i ono kao niko nas nije opomenuo ?

Opomenuo sam vas i stalno vas opominjem

Александру Вучићу ускоро (2027) истиче други мандат, а према Уставу, мада га повремено крши, нема право на трећи мандат.

.
На време морамо мислити на то ко ће представљати државу у земљи и иностранству.

Мој предлог је да то буде Драган Шолак. Поштен, поштован, успешан и добар човек који би на прави начин представљао државу и у земљи и иностранству, плус не би морао да краде као непоменик и његова фамилија.

ШОЛАК 2027!

🇷🇸

Живела Србија!
Da se sudarim s njim na ulici ne bih znao da je to Šolak. O njemu samo znam iz avove i naprednjačke histerije. :D

Back