Dragan Marković Palma pozvao Đilasa na poligraf

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1621758465113.png

Dragan Marković Palma pozvao Đilasa na poligraf

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, pozvao je lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da idu na poligraf.

1621758499096.png

20.05.2021.

"Tebe Dragane Đilase i tvoje izvođače najprljavijih i najpodmuklijih radova što su me lažno napadali pozivam da idemo na poligraf. Poligraf nije materijalni dokaz za sud, ali poligraf je detektor laži", izjavio je Marković.

"Đilase, ja sam tebe tužio i tvoje izvođače prljavih radova, kriminalce, lažove i prevarante, a ne ti mene. Tako da čekam kada će da započnu sudski procesi, a vi sve vreme lažete u medijima, kako sam ja nešto uradio što nisam. i zato te zovem da idemo na poligraf sledeće nedelje za rad javnosti i građana Srbije, da saznaju da li je to što ste vi sve vreme lagali o meni tačno", dodao je on.

Lider Jedinstvene Srbije poručio je Đilasu da neće politički profitirati.

"Pošto nećeš ti i tvoji izvođači prljavih radova na televiziju, pa si čak odbio da imamo duel i na tvojoj televiziji, pozivam te da idemo na poligraf", dodao je Marković.

link

Да ли ће руски агент и лажни опозиционар Драган Ђилас смети да оде на полиграф? Наравно да не. Као и цела руска агентура у Србији, он се служи лажима и подметачинама!

Комша сендвичар.

По наредби УДБЕ добио задатак да овде пропагира идеје педо Палме и разне бунга-бунка неморалне журке, разне грешнике Леке и осталу радикалско-напредњачку-другосмрдијанску багру.

Комша сендвичар.

По наредби УДБЕ добио задатак да овде пропагира идеје педо Палме и разне бунга-бунка неморалне журке, разне грешнике Леке и осталу радикалско-напредњачку-другосмрдијанску багру.
1621763623137.png

Комша сендвичар.

Sudiće mu Virvirko , taman su ista kategorija .

1621950333017.png

PALMA: POKREĆEM AKCIJU "PRAVDA ZA IVU ĐILAS I NJENOG OCA"! ĐILASE, NE MOŽEŠ SVE PARAMA DA KUPIŠ, NE MOŽE SE PORODICA KUPITI NA TRAFICI! /VIDEO/

Danas pokrećem akciju pod nazivom "Pravda za Ivu Đilas i njenog oca, što ih je njen bivši suprug Dragan Đilas tukao". Dragan Đilas mora da odgovara prvo kao siledžija za nasilje u porodici, rekao je, gostujući na televiziji Pink, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

1621950443809.png

Informer.rs | 25. 05. 2021.

- Protiv njega je prijavu podnela Iva Đilas, njegova tadašnja supruga, da je tukao njenog oca i nju pred decom i da je rekao "Odrubiću ti glavu“, što je pretnja smrću, a da za to nije odgovarao. A stranka siledžije Dragana Đilasa se zove "Stranka slobode i pravde". Za njega i njegove kriminalce, lažove i prevarante je sloboda kada upadaš nasilno sa motornom testerom u RTS i upadaš u studio i nasilno preuzimaš program, za njega je sloboda kada ga zaustavi policajac, a on mu preti "videćeš ti kada ja dođem", za njega je sloboda kada može da tuče koga hoće, pa i članove svoje porodice. Trebalo je Vučić da uhapsi tu bandu kada su nasilno upadali u institucije. Srbija mora da sazna ko je Dragan Đilas, koji je od osnivačkog uloga u Češkoj od 1.500 evra, sa donetih 15.000 evra iz Češke u Srbiju, došao, kao neko ko je bio na vlasti, na 619 miliona evra. Da vidimo taj "mašinski mozak“, kako ih je zaradio - rekao je Marković i dodao:

442421_palma_f.jpg

-
Siledžija Dragan Đilas misli da sve može parama da se kupi. Ne može da se kupi istina novcem, a ne možeš ni da odeš na trafiku da kupiš porodicu. Gde se u vama porodice Dragane Đilas i tvojima i delu tvoje stranke? Vi ste beskućnici, u smislu ljudi bez porodice. Razumem ljude koji se više puta razvode, jer bolje je dobar razvod nego loš brak i na to imaju pravo. Ali nema niko pravo da laže narod, da vara i da krade, a posebno niko nema pravo da tuče svoju ženu i članove svoje ili bilo čije porodice, a posebno da za to ne odgovara. I zato sam pokrenuo akciju "Pravda za Ivu Đilas i njenog oca". Ne može čovek bez porodice, da ima osećaj za porodicu.

Ja ležem i ustajem sa lažima Dragana Đilasa i njegove radnice - Neću stati!

Za sve laži koje su izneli siledžija Dragan Đilas i njegov izvođač radova (Marinika Tepić), istakao je Palma, moraće da odgovaraju, a protiv mene su slagali sve, baš sve.

- Oni misle da će lažnim aferama koje stvaraju doći na vlast, kao sa onom da kokoške u Moroviću umesto jaja legu drogu. Nije Srbija luda. Znate kada će Đilas i njegovi kriminalci, prevaranti, ludaci, siledžije i lažovi da dođu na vlast. Na Kukuljevdan, što bi naš narod rekao - rekao je Marković.

- Rekao sam da neću stati dok neko ne završi u zatvoru. Ja ležem i ustajem sa lažima koje su protiv mene izneli Dragan Đilas i njegova radnica (Marinika Tepić). Morate da odgovarate. Vi niste tužili mene jer znate da sve sve slagali, ja samo tužio vas. I ne mogu da me zaustave ludaci, kriminalci, prevaranti, siledžije iz prvog reda Glavnog odbora Đilasove stranke. Sada od 2. do 7. juna vodim 600 ljudi u Paraliju, u Grčku, o trošku donatora, od toga 500 lekara i zdravstvenih radnika iz 25 ustanova iz Srbije. I igraćemo srpsko kolo u sred Paralije. A kada se vratim iz Grčke, 10. juna u Jagodini otvaramo fabriku nemačke kompanije Fišer u kojoj će raditi 350 ljudi - kazao je Marković.

Poslednja izmena od moderatora:
1621980675941.png

Palma: Pokrećem akciju "Pravda za Ivu Ðilas i njenog oca"

1621980862794.png

25 Maj 2021

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da danas pokreće akciju pod nazivom "Pravda za Ivu Ðilas i njenog oca", što ih je, kako je naveo, tukao njen bivši suprug Dragan Ðilas.

BEOGRAD - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da danas pokreće akciju pod nazivom "Pravda za Ivu Ðilas i njenog oca", što ih je, kako je naveo, tukao njen bivši suprug Dragan Ðilas.

Marković je, gostujući na TV Pink, rekao da lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas mora da odgovara - prvo kao siledžija za nasilje u porodici.

Шта ћемо,ако се Ђилас позове на иживљавање Синише Малог за то силеџијство у породици,
сичеџијство за које постоји и кривична пријава?
Да ли ће у том случају Палма (због сугестија са врха) да повуче своју пријаву?:D

1622120742436.png

PALMA: ĐILASU DA SE ODUZME PASOŠ I DA SE UHAPSI!

"Dragan Đilas mora da ide u zatvor da ne ponovi delo koje se zove "nasilje u porodici", a radi se o slučaju u kome je Dragan Đilas pretukao suprugu i tasta ispred maloletne dece i pretio supruzi da će da joj odrubi glavu, što je pretnja smrću. Tada je Đilasova supruga Iva Đilas podnela krivičnu prijavu i na istu se svojeručno potpisala, a Đilasov tast Boban Pelević je tada u razgovoru za Kurir rekao da ga je Ðilas udario, te da ih bivši zet teroriše već dve godine. Pošto je ovaj postupak pokrenut, a onda zataškan od strane nekih ljudi i držan u fioci i da Đilas ne bi ponovio delo i da ne utiče na svedoke, tražim od Tužilaštva da Đilasa sasluša i uhapsi dok traje postupak. Takođe, nadležni organi treba da oduzmu Draganu Đilasu pasoš da ne bi pobegao u neke zemlje, sa kojima Srbija nema ugovor o ekstradiciji, sa parama koje je stekao na sumnjiv način, jer on je najbogatiji političar u Evropi, a nije rekao odakle mu toliki novac, kako ga je zaradio i da li je platio porez na taj novac u svojoj državi i da li je novac izneo na račune u inostranstvo", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji​

1622120800093.png

Informer.rs | 27. 05. 2021.

"Ja sam se sam prijavio u Tužilaštvo i tražio da se ubrza postupak, a ne Đilas i njegovi lažovi i prevaranti. Oni nisu protiv mene podneli krivičnu prijavu jer znaju da lažu, ali krivične prijave sam podneo ja, kao i drugi oštećeni protiv lažova i prevaranta iz Đilasove partije i njegovog okruženja", rekao je Marković i ponovio da poziva na tv duel i Đilasa i sve njegove lažove i prevarante sa kojima se okružio, na bilo koju televiziju, uključujući i njegove medije, a može i na televiziju u Severenoj Makedoniji, kao neutralnoj, a, kako je rekao Marković, može i tv duel u beogradskoj Areni.

"Neka dođu u Arenu svi njegovi, samo prethodno da se izvrši provera da li su i kada hapšeni i osuđivani i da li imaju zdravstveni karton u psihijatriji. Ovaj slučaj ne može da ostane u vazduhu. Oni su se ućutali sa svojim lažima, ali ne može ovako da ostane. Mora neko da odgovara za sve laži koje je izgovorio. Oni su mene napali sa lažima, a ja se branim, iako nemam od čega. Sa istinom i argumentima i sve njihove laži sam dokumentovano demantovao", rekao je Dragan Marković Palma i dodao da je do sada saslušano 27 svedoka, te da se radi o ljudima koje su pominjali Marinika Tepić i ostali lažovi i prevaranti, a to su, kako je rekao Marković, konobari, portiri i Markovićevi gosti na zvaničnim događajima.

"Nijedan svedok nije saslušan od onih koje je pominjala Đilasova radnica da terete navodno mene zato što ih nema, osim jednog kriminalca iz njihove partije, a neka kažu javno šta je rekao taj kradljivac automobila na saslušanju", poručio je Marković.

1622250217804.png

PALMA VODI U GRČKU 500 ZDRAVSTVENIH RADNIKA, troškove delegacije snose donatori! Marković poručio: BIĆE I MUZIKA I ŽURKE!

Od 3. do 7. juna u Paraliji u Grčkoj će, u organizaciji Skupštine grada Jagodine, a o trošku donatora, boraviti delegacija od preko 600 ljudi, u kojoj će biti 500 zdravstvenih radnika, lekara, medicinskih tehničara i sestara iz 25 zdravstvenih ustanova iz Srbije

443224_1cb488f5-cba5-493c-87e8-1a30a3e8dfb0_iff[1].jpg

- Kompletan trošak ovog putovanja, od prevoza do boravka u Paraliji snose donatori i ja im se zahvaljujem. Ovo je još jedna zahvalnost našim zdravstvenim radnicima koji su od početka pandemije korona virusom, spasili mnogo života u Srbiji.

- Želim da se zahvalim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zahvaljujući čijem autoritetu je Srbija, od kada su vakcine bile dostupne, raspolagala sa četiri vrste vakcina za svoje građane i čak smo davali vakcine i građanima drugih država. U ovim teškim vremenima pandemije pokazalo se da Srbija ima mnogo prijatelja u svetu, a posebno tu ističem Kinu i Rusiju. Zahvaljujem se i ministru zdravlja, Institutu “Batut” i svim zdravstvenim radnicima u Srbiji i zahvaljujući svima njima danas imamo mali broj ljudi na odeljenjima, mali broj inficiranih i sve manje preminulih.

- Da bi se potpuno oslobodili virusa potrebno je da se što više ljudi vakciniše i ja pozivam sve koji do sada to nisu uradili da se vakcinišu kako bi se vratili normalnom životu, svadbenim veseljima i krštenjima. Vakcina je jedina preventiva, prošle godine je preventiva bila izgradnja novih bolnica i zdravstvenih kapaciteta, a danas je to vakcina - rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma na današnjoj konferenciji za novinare.

- U organizaciji Skupštine grada Jagodine, u poslednjih 16 godina, u neku zemlju je putovalo preko 45 000 ljudi, od đaka, osnovaca, srednjoškolaca pa do svih delatnosti u Jagodini. Ovo putovanje je bilo predviđeno još prošle gdine, ali nije bilo izvodljivo zbog epidemioloških mera. Želim da obavestim građane Jagodine da ni ove godine nećemo voditi na more đake iz Jagodine, koji su završili 4. i 8 . razred osnovne i škole i one koji su završili srednju školu, kao što smo to radili prethodnih 15 godina, zbog rizika. Ali to putovanje se ne ukida, nego samo odlaže za sledeću godinu, kada očekujemo da se stvore zdravstveni uslovi da se to realizuje.

- U lokalnoj samoupravi u Jagodini se putovanja za osnovce i srednjoškolce realizuju jer se štedi. U Jagodini članovi Gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju dnevnice, nema kafanskih računa, opštinske automobile ne koriste funkcioneri, nema komunalne policije i na sve to na što imamo pravo, a ne koristimo, na mesečnom nivou štedimo između 9 i 11 miliona dinara - rekao je Marković.

BIĆE I MUZIKA I ŽURKE

- Bez muzike nigde ne idemo i biće i muzika i žurke. Muzika, posao, zdravlje i porodica, to je smisao života. Svi oni koji to ne vole i za koje je to kič, sa njima nešto nije u redu -
poručio je Marković.

Na spisku putnika za Paraliju su zdravstveni radnici iz Kliničkog centra Srbije iz Beograda, Klinčkog centra Vojvodine iz Novog Sada, Instituta “Dedinje”, Kliničkih centara iz Niša, Kragujevca i Kruševca, Kliničko- bolničkog centra “Dragiša Mišović”, Kovid bolnice Batajnica, Klinike za infektivne i tropske bolesti iz Beograda, Klinike za otropedsku hirurgiju i traumatologiju iz Beograda, Opštih bolnica iz Jagodine, Leskovca, Vranja i Kraljeva i Domova zdravlja iz Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Vrnjačke Banje, Velike Plane, Batočine i Doma zdravlla “dr Simo Milošević” iz beogradske Čukarice.

Na današnjoj konferenciji za novine lekari i medicinske sestre iz Jagodine zahvalili su Draganu Markoviću Palmi i svojoj lokalnoj samoupravi na velikoj podršci zdravstvu u ovom gradu.

za Bajdena procurele fotografije a ovde ne može blurovana za jednog Palmu?
Око бајдена те штити систем,код палме те поједе мрак,
какав мрак-демократски мрак као онда кад су у Јагодини убили бејзболком у потиљак
оног несрећног новинара,Пантића.

Око бајдена те штити систем,код палме те поједе мрак,
какав мрак-демократски мрак као онда кад су у Јагодини убили бејзболком у потиљак
оног несрећног новинара,Пантића.
mogu ti reći da kod nas još uvek nije zaživeo američki demokratski sistem

tamo te ubiju ako ne glasaš za demokratsku stranku a dobio si za alkohol

tako je nadrljao Edgar Alan Po recimo

Back