- Poruka
- 42.224
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ti se ne vide slike?Pošalji ih meni na pp pa ću da postavim na mesto.Ovaj enterijer sam ja radio ima 4 Tapijeve slike orginali ( Fasciniran sam njima )
![]()
![]()
![]()
Vise sam se trudio da uslikam tehniku rada na zidovima da se vidi sjaj mego slike .Zašto ti se ne vide slike?Pošalji ih meni na pp pa ću da postavim na mesto.
to je sam tapi izjavio1988. godine, na kojoj predstavlja izgubljenost crnaca u američkom društvu, kupila je, kako se pričalo, porodica Buš i držala neko vreme u Beloj kući
Dobro a njegova umetnost da li je upitna? Rekla sam da sam njegov savremenikto je sam tapi izjavio
Ja sam videla..ali radio je uz pomoć projektora,i onda slikao ono što je biloumetnost kao umetnost jeste upitna
mnogi slikari se protive hiperrealizmu i ne smatraju ga umetnoscu
a sam tapi..postoji prica da nije on pravio te slike nego da je to uzeo od nekog coveka u indiji
niko nikad ga nije video da je crtao.
tačno tako, lopovska poslaumetnost kao umetnost jeste upitna
mnogi slikari se protive hiperrealizmu i ne smatraju ga umetnoscu
a sam tapi..postoji prica da nije on pravio te slike nego da je to uzeo od nekog coveka u indiji
niko nikad ga nije video da je crtao.
To se zna odavnoskoro je na tv-u vanja bulic rekao da je tapi radio za DB
Nije ga stefila srcka prilikom privodjenja nego prilikom kriminalisticke obrade uzimanja iskaza od osumnjicenog. Negde su bili preterali u policiji. Sumnja se na stavljanje kese na glavu kako bi se izazavao panicni osecaj gusenja a onda je njemu toliko pozlilo da je umro.pa kad je ga strefila srčka prilikom privodjenja.......
pa nisu stigli da ga osude
Znam,ali vidiš li da ljude zanima samo senzacija..nije ih briga za slikarstvo.Тапијевим сликарством је хупер реализам добио начајни допринос и једног српског сликара.То је много битније на овом ПДФ -у од његове личне биографије која је под велом Службе .
Slikarstvo je zadnja rupa na svirali..zato sam i otvorila ovu temurealno to je tacno
koliko na televizijama ima emisjija o slikarstvu a koliko rijaliti programa ili onih izbora za naj pevaca.