Крста
Poznat
- Poruka
- 7.429
Приметио сам скоро, док сам размиђљао о овим кловновима са српске политичке сцене, свих боја и свих профила, и дошао до занимљивог закључка.
Када се упореде Драган Ђилас и Зоран Ђинђић, увиђа се неколико запаљујућих сличности:
1. Обојици презиме почиње истим словима (ЂИ - ха!, ја ћу додати)
2. Обојица су водили /воде ДС
3. Обојица су обављали/обављају функцију градоначелника Београда
4. Обојица су имали/имају доста млађе жене
5. Обојица су предводили студенте и дизали револуције у покушају
6. Обојица су ишла у бели свет да раде (Ђинђић у Немачку, Ђидо у Чешку, а шта и како - то ни Свети Сава не зна!)
7. Обојица воле паре више него парче белог хлеба на столу.
8. Обојица су усавршили лоповлук до невероватних размера!
Дакле, када све ово видите/видимо, јасно нам је зашто ова земља тоне све више од 5.октобра 2000. па све до данас, ево.
Да град Београд (а бојим се, и читава земља) трпе такве на власти, мени је несхватљиво. Ове парелеле само то и доказују.
Извињавам се што сам одужио, али инспирисала ме тема.
Када се упореде Драган Ђилас и Зоран Ђинђић, увиђа се неколико запаљујућих сличности:
1. Обојици презиме почиње истим словима (ЂИ - ха!, ја ћу додати)

2. Обојица су водили /воде ДС
3. Обојица су обављали/обављају функцију градоначелника Београда
4. Обојица су имали/имају доста млађе жене

5. Обојица су предводили студенте и дизали револуције у покушају
6. Обојица су ишла у бели свет да раде (Ђинђић у Немачку, Ђидо у Чешку, а шта и како - то ни Свети Сава не зна!)

7. Обојица воле паре више него парче белог хлеба на столу.

8. Обојица су усавршили лоповлук до невероватних размера!
Дакле, када све ово видите/видимо, јасно нам је зашто ова земља тоне све више од 5.октобра 2000. па све до данас, ево.
Да град Београд (а бојим се, и читава земља) трпе такве на власти, мени је несхватљиво. Ове парелеле само то и доказују.
Извињавам се што сам одужио, али инспирисала ме тема.