Драган Ђилас и Зоран Ђинђић - сличности!!!

Крста

Poznat
Poruka
7.429
Приметио сам скоро, док сам размиђљао о овим кловновима са српске политичке сцене, свих боја и свих профила, и дошао до занимљивог закључка.
Када се упореде Драган Ђилас и Зоран Ђинђић, увиђа се неколико запаљујућих сличности:

1. Обојици презиме почиње истим словима (ЂИ - ха!, ја ћу додати) :lol:
2. Обојица су водили /воде ДС
3. Обојица су обављали/обављају функцију градоначелника Београда
4. Обојица су имали/имају доста млађе жене :lol:
5. Обојица су предводили студенте и дизали револуције у покушају
6. Обојица су ишла у бели свет да раде (Ђинђић у Немачку, Ђидо у Чешку, а шта и како - то ни Свети Сава не зна!) :lol:
7. Обојица воле паре више него парче белог хлеба на столу. :lol:
8. Обојица су усавршили лоповлук до невероватних размера!

Дакле, када све ово видите/видимо, јасно нам је зашто ова земља тоне све више од 5.октобра 2000. па све до данас, ево.
Да град Београд (а бојим се, и читава земља) трпе такве на власти, мени је несхватљиво. Ове парелеле само то и доказују.
Извињавам се што сам одужио, али инспирисала ме тема.

Нису га усавршили. ђинђува је био пионир лоповлука а жути је дошао на разрађену шему.
Видиш, не сасвим.
Ђидо је "генијалним" БуспЉус системом надјебао чак и Ђинђића са лоповским идејама. Па мост на Ади, па ово, па оно... такве шеме ни З.Ђ. није осмишљавао у Београду за оно мизерно кратко време проведено на месту градоначелника. Зато и кажем, овај жутокоси је разрадио своју верзију лоповлука, донекле самосталну у односу на претходнике, али несумњиво у тој традицији. Јасно је.

Видиш, не сасвим.
Ђидо је "генијалним" БуспЉус системом надјебао чак и Ђинђића са лоповским идејама. Па мост на Ади, па ово, па оно... такве шеме ни З.Ђ. није осмишљавао у Београду за оно мизерно кратко време проведено на месту градоначелника. Зато и кажем, овај жутокоси је разрадио своју верзију лоповлука, донекле самосталну у односу на претходнике, али несумњиво у тој традицији. Јасно је.

То ти кажем. Визионар са жабама је отворио врата банкама, гмо, поставио на све функције олош који је скупио по европи и Србији али је жути покупио кајмак. И да, ђинђа је платио свој цех.
Остале су само Слађине беседе.

Stvarno sve istina, lopovi kakve Srbija nije videla... al pazi ovu koincidenciju, u naredne tri stavke se cak i Sloba uklapa:

6. Обојица су ишла у бели свет да раде (Ђинђић у Немачку, Ђидо у Чешку, а шта и како - то ни Свети Сава не зна!)
7. Обојица воле паре више него парче белог хлеба на столу.
8. Обојица су усавршили лоповлук до невероватних размера!

Sem sto nije bio gradonacelnik i imao matoru zenu :mrgreen:

То ти кажем. Визионар са жабама је отворио врата банкама, гмо, поставио на све функције олош који је скупио по европи и Србији али је жути покупио кајмак. И да, ђинђа је платио свој цех.
Остале су само Слађине беседе.
Vrata GMO su otvorili Kostunica i G17, ako cemo precizno,a i stranim bankama takodje .
Za vreme DOS-a i Djindjica su ugasene 4 banke koje su propale i bile u dobiozi ,al je ostalo dosta domach banaka posle njih(Vojodjanska,Aik,Cacanska,Kontinental,Panonska,Novosadska ...) , dok je posle DSS-a i G17 ostala samo Komercijalna ,a i to je pitanje u kakvom stanju i ko je stvarni vlasnik .

Vrata GMO su otvorili Kostunica i G17, ako cemo precizno,a i stranim bankama takodje .
Za vreme DOS-a i Djindjica su ugasene 4 banke koje su propale i bile u dobiozi ,al je ostalo dosta domach banaka posle njih(Vojodjanska,Aik,Cacanska,Kontinental,Panonska,Novosadska ...) , dok je posle DSS-a i G17 ostala samo Komercijalna ,a i to je pitanje u kakvom stanju i ko je stvarni vlasnik .

Колко знам, Питић, Ђелић, Динкић ијош маса хохштаплера су дошли са Ђинђићем, Коштуница и дсс нису никад водили ресоре економије. Има шта мутавом да се замери али то није кеш.

- - - - - - - - - -

Колко знам, Питић, Ђелић, Динкић ијош маса хохштаплера су дошли са Ђинђићем, Коштуница и дсс нису никад водили ресоре економије. Има шта мутавом да се замери али то није кеш.

Back